קודם כל, הכל התחיל שאני ואליאור סגרנו עסקה - 60 מילון בעד 40 אלף נקודות.
בהתחלה הוא אמר לא צריך תיווך אני אמין בפורום אתה יכול לסמוך עלי שלח לי קודם את ה60 מילון ואז אשלח לך את ה40 אלף נקודות.
אמרתי לו, נראה לך מה אני פארייר פתח תייוך והוא אכן פתח תיווך.
עכשיו שחזרנו למסנג'ר, חכינו שאחד המתווכים יאשר את העסקה.
אכן המתווך אישר את העסקה, העברתי לאליאור את כל הציפים. ( 60 מילון ), ואז אליאור אמר לי שהוא הולך לאכול ושהוא כבר חוזר ואילו שמתי לב שהוא בעצם שיקר לי, אלא שיחק עם כל הכסף בשולחנות של 20 מיל ודפקו לו STARIGHT ואז אליאור התעצבן ואמר לעצמו : היי היי מה אני פארייר אין לי ציפים הפסדתי הכל אז גם 40 אלף נקודות מתו ? ואז הוא התחיל לקלל אותי במסנג'ר שאני פארייר כי אני לא הולך לראות ממנו שום נקודות ובטח שלא לקבל את הציפים בחזרה.
התעצבנתי מאוד, צילמתי את התמונה שבו הוא מקלל והכל, ואז הלכתי לחגוג בת מצוה לבת דודה שלי שהתקיימה בביתה והיא מתגוררת לידי כך שהיתי אצלה שעתים בלבד כדי להגיד שלום למשפחה ולחגוג, וכמו כן פתחתי תלונה.
ואז ב12 חזרתי והעליתי את התמונה הבאה שצולמה בשעה 10.
התלונה שלי אליו שהתקיימה כאן :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=495783
עכשיו אני ביקשתי לראות מאליאור שיפרסם פה את ההיסטוריה כדי שכולם יראו מי דובר אמת, אך אליאור התחיל להלחץ כי הוא ידע שהוא אכל אותה והתחיל להתלונן ולדבר שטיות כתוצאה מלחץ רב שנפל עליו.
וכאשר יבגני פנה אלי בטענה של שעון של הפורום כי טענתי שאצלי הוא מאחר ואין לי בעיה שאנשים שתביאו לפה יגידו אם השעון אצלהם גם מאחר.
עכשיו אני התחלתי להציף את אליאור שיפסיק לזבל את המוח ושיביא היסטוריה והוא כמו טמבל סינן אותי.
והכל בוצע דרך תייוך ככה שהאמת תצא לצדק ואני זה שאקבל את הנקודות, הבאתי הכל הבאתי לוהכלללללללללל.
עכשיו אליאור מנסה לחשוב על תירוץ ואומר ליבגני לך תשאל אותו מה האימיל שלו בפייסבוק, הבאתי ליבגני ויבגני שואל אותי כזה למה השם שלך בפייסבוק זה דניאל זוהר, אני אמרתי לו מה חסר אנשים שמחרבשים את השם אין לי בעצמי פייסבוק אז פתחתי פייסבוק סתם לפוקר בשביל הכיף ונרשמתי עם שם של בת ושמתי תמונה של כוסית, מה חסר בחורים כאלו ? תקחו דוגמא, עידן KILLER17 הניק של הפייסבוק שלו זה בכלל GonSon והשם שלו לא ג'ונסון נו אז מה?
אין לי בעיה להראות לשלוח פרטית והכל שזה פיסיבוק שלי שאני בעצמי פתחתי.
עכשיו לאליאור אין שום הוכחות כי הוא רמאי, שיקר לכולם בעינים אז ניצחתי בתלונה כי אכן העברתי לו את הציפים.
עכשיו בא איזה תמיר, חזר מחופשה ואליאור כנראה חבר טוב מאוד שלו, אליאור בטח בא אליו לאיסיקיו ואמר תביא לי תנק' זה סתם איזה מנתחגל אחד וכמו תמים תמיר שלא נכח בשום תלונה כיוון שהיה בחופשה ישר מחרים וחושב שהוא צודק מאשר 4 מנהלים שנכחו בתלונה ובדקו לעומק את כל התלונה ודיוחו כי אני יצאתי צודק.
אני מצפה מכם, להחזיר לי בחזרה את הנקודות, יום טוב.![]()