שלום,
אני רוצה להיתלונן על המשתמש Tyx על זה שהוא שלח לי וירוסים בימקום תוכנת פריצה לאיסי,גרם לי לשקר להורים שלי וגרם לי לפרמט את המחשב!!!
לקרוא הכל!
הוכחה חותכת:
שלח לי את הקובץ,האנטי וירוס מייד קפץ!
ראיתי באחד הפורומים אשכול "פריצה לאיסיקיו"
ואז ראיתי תגובה של המשתמש וכתב:
"יש לי את התוכנה נקייה"
רק ביגלל זה פניתי עליו...דיברנו באיסי.
שנייה אחרי ששלחתי את הנקודות הוא היה חייב לרוץ למטה ללכת עם חברים שלו לשוק...נגיד.ביגלל שכתבתי לו שישלח לי את התוכנה הוא שלח לי תוכנה,Istealr תוכנה שמייצרת קילוגרים,אני לא יודע למה אבל האנטי וירוס שלי לא סרקתי את הקובץ...
ביגלל שחשבתי שהתוכנה באמת נקייה וטובה,העלתי את התוכנה כי רציתי להביא לחבר שלי,כמובן שיניתי קרדיט...הינה לינק הורדה:
http://www.f2h.co.il/3300253888592
אני לא מעלה סריקה לא כלום אבל אתם יכולים להוריד ולסרוק וליראות שזה וירוס...
אחרי זה הוא היתחבר לאיסי אחרי איזה 6-7 שעות לא היה מחובר...
ואז הוא אמר לי שהוא אצל בן דוד שלו ואין ל את התוכנות על המחשב,הוא שלח לי תוכנה אחת ואת השנייה הוא אמר לי,תחפש בגוגל כאילו!?!?!??!?!
הוא לא רוצה לקחות...לחפש בגוגל יכולתי גם בלעדיו!!!
אחרי זה הבנתי שוא לא באדם רציני וביקשתי ממנו לבטל את העסקה...
הוא החזיר לי 500 נקודות,הוא ניסה לעבוד עליי ונתן לי פחות ואמר שזה ביגלל העמלה,ביגלל שי לי שכל הבנתי כמה זה 7% והסברתי לו אחוזים..ואז הוא הוסיף לי...
אחרי שהקפתי את כל גוגל ולא מצאתי,חשבתי לחזור עליו...טעות גורלית!!!
הוא ביקש ממני ישר 600 נקודות,שלחתי לו,גם טעות!!!
הוא שלח לי את 2 התוכנות הפעם...הסביר לי הכל הלך בסדר.
פיתאום אני רואה שאין לי אנטי וירוס,אני מנסה לפתוח את המנהל משימות,כתוב לי הוא חסום...
אמרתי לו את זה,מה הוא עונה לי?
זה HACKING אחי...
כך מדריך להחזיר את המנהל משימות:
---לינק---
האיקנג?למי?למחשב שלי?!?!
ניסיתי המון דרכים,שום דבר לא עבד...
הראתי לו סריקה של הקבצים,הקבצים היו נגועים בוירוס WIN32...
הייתי צריך לשקר לאבא שלי ולומר לו שהמחשב עובד ואט וביגלל זה אני מפרמט את המחשב...
פירמטתי ליפני יומיים,והינה אני פה,מיתבכווח עם הבנאדם באיסי,איזה בנאדם?!טעות שלי עם הדבר הזה באיסי...
הוא רב איתי על מה?על 100 נקודות...
וזה לא נחשב שהייתי צריך לפרמט?!
זה לא נחשב שהייתי צריך לשקר להורים שלי?!הייתי מעדיף לא לשקר מאשר לקבל 9999999999999999999999999... נקודות והוא רב איתי על 100...
"הרגשתי רע" הוא אומר לי...ואני?!?!
לא רק שאתמאל היה יום הנישואים של ההורים שלי עוד הייתי צריך לשקר להם...
עכשיו הוא גם לא יודע לספור...
שלחתי לו 800 בהתחלה,הוא החזיר לי 500 ואז הבאתי לו עוד 600,כמה יוצא?
800-500+600=900
לקח לו 20 דקות לחשב את זה איתי,עוד 20 דקות לקח לו לרדת למטה לבדוק באיזה כיתה הוא,לא שאני אומר שזה רע,אבל כמה לוקח לשלוח נקודות?בידיוק 20 שניות...ואחרי זה הוא צריך לבדוק על הנקודות...
אתם יכולים לבדוק את ההודעות והנושאים שהוא פתח,יש שם פריצת איסיקיו,פרסום Istealr ועוד הרבה....
בקיצור מגיע למשתמש הזה באן!!!!
ואני מבקש רק את ה900 נקודות שהעברתי לו...הינה הפרטים של העברות:
מה שהוא הביא לי:
7% מ500 זה בחישוב גס פחות מ-50 אני קיבלתי 445,שזה אומר שהוא שלך לי פחות מ-500 נקודות=ניסה לעבוד אליי
ואז הוא הוסיף עוד 17 נקודות...
והינה מה שאני שלחתי:
אדום=מה ששלחתי
כחול=מה שקיבלתי
בקיצור בנאדם לא אמין להביא לו באן!
אני רוצה את הנקודות שלי+אם אפשר פיצוי כמה שהמנהלים יחליטו על זה ששיקרתי להורים שלי ועל הפירמוט שנאלצתי לעשות בגללו!
לא יכולתי להביא לכם סריקה על 2 הקבצם ביגלל שמחקתי אותם,אבל סרקתי את הקבצים,ושלחתי לו לינק לסריקה,ביגלל שפירמטתי היסטורי של האיסי לא נישמרה,אם נישאר ממך חלק אנושי,תפרסם לינק לסריקה,תיתנצל פה במפורט ותחזיר ליאת הנקודות!
אין לו מצפון...הוא לא בנאדם!
עריכה:
חחחחחח הוא חושב שהוא לא יקבל באן...אז הוא פתח אשכול עליי.
דבר ראשון זאת לא תלונה זה עירעור אז תלמד משהוא...
דבר שני,אתה אפילו אומר,והינה ציטוט מהאשכול שלך:
"עכשיו.. באשכול שלו הוא אמר לי שהוא סרק ומצא שהכל וירוסים, לעומת זאת אני מצאתי שיש חשד (5/41 בvirustotal)"
חשד?!?!?!
למה אתה אומר לי את זה עכשיו?!למה לא אמרתה לי את זה מקודם?!!?
ומה זה משנה אם יש אחד או 41 אם זה מוצא וירוס אז הקובץ בוירוס!!!
כי לא חייב שכל האנטי וירוסים יזהו את הקובץ!!!!!
וגם בזה הוא משקר...אני עשיתי סריקה ושלחתי לו לינק לסריקה שזה מצא וירוס בערך 40 מהאנטי וירוסים!!!