משוגע הולך עם שתי סיגריות בפה בא אליו משוגע אחר ושואל: למה אתה מעשן שתי סיגריות? עונה לו הראשון: אחי בכלא ואסור שם לעשן אז אני מעשן בשבילו. למחרת שניהם נפגשים, השני רואה את הראשון עם סיגריה אחת בפה ואומר לו: מזל טוב אחיך השתחרר מהכלא! עונה לו המשוגע הראשון: אחי עדיין בכלא, אני הפסקתי לעשן...
------------------------------------------------------
בבית משוגעים אחד אירגנו מסיבת תחפושות. הראשון עולה על הבמה עירום כולו ואומר "אני פצצת מימן". כולם מוחאים כפיים והוא יורד. השני עולה על הבמה עירום כולו ואומר"אני פצצת אטום".כולם מוחאים כפיים והוא יורד. השלישי עולה על הבמה עירום כולו ואומר "אני פצצת זמן".כל האנשים באולם בורחים.איש בטחון בא ושואל את אחד אנשים:"למה אתם בורחים מהאיש שאמר שהוא פצצת זמן?" האיש: "אתה ראית איזה פתיל קצר יש לו?!"
-----------------------------------------------------
רופאים באים לבית משוגעים,
הם רואים כמה משוגעים עושים רכבת - טו..טו..!!
הם רואים ילד יושב בפינה, ושואלים אותו: "למה אתה לא עושה רכבת עם האחרים?!"
אז הוא עונה: "אני רגיש לעשן."
----------------------------------------------------
ג'ים ומרי היו מאושפזים בבית חולים לחולי נפש.
יום אחד כשטיילו ליד הבריכה של בית החולים קפץ ג'ים למים העמוקים, שקע למטה ונשאר שם.
מרי קפצה מיד למים להציל אותו. היא שחתה לתחתית הבריכה ומשכה אותו החוצה.
כאשר שמע מנהל בית החולים על פעולתה של מרי, הוא הורה לשחרר אותה מבית החולים מאחר ולא נחשבה יותר כחולת נפש.
הוא בא למרי ואמר:
יש לי חדשות טובות וחדשות רעות עבורך, החדשות הטובות הן שאנו משחררים אותך כי היית מסוגלת לקפוץ
ולהציל חיים של חולה אחר, ואני חושב שזה בהחלט מצביע על החלמה.
החדשות הרעות הן שג'ים החולה שהצלת תלה את עצמו הבוקר עם החגורה של חלוק הרחצה שלו בחדר האמבטיה.
"אני נורא מצטער אבל הוא מת "
ענתה לו מרי : "הוא לא תלה את עצמו , אני תליתי אותו שם לייבוש"
יום אחד החליטו בבית משוגעים לבדוק אם יש כמה משוגעים שנהיו נורמאלים.
אז לקחו את כולם לבריכה ריקה, ואמרו להם לקפוץ ראש כולם קפצו חוץ מאחד.
ניגש אליו המנהל ואומר לו :"כל הכבוד! למה לא קפצת?"
המשוגע עונה לו : "כי אני לא יודע לשחות".

ציטוט ההודעה
Ani Magniv
תודה .