יאללה מה עושים היום? שותים הולכים למסיבה? אני אישית שותה עם חברים עשינו ככה שכל שתי ילדים על בקבוק ככה שנתפחלץ יש עוד כמה חברים שנוסעים למסיבה אני מעדיף להעביר תיום שישי הזה עם כל החברים יאללה תשטפו מה עושים
יאללה מה עושים היום? שותים הולכים למסיבה? אני אישית שותה עם חברים עשינו ככה שכל שתי ילדים על בקבוק ככה שנתפחלץ יש עוד כמה חברים שנוסעים למסיבה אני מעדיף להעביר תיום שישי הזה עם כל החברים יאללה תשטפו מה עושים
|
|
כל מה שאי אפשר לעשות בבית ספר-מתרוצץ בערום...
חחחחחחח סתם,לא יודע...על הפורום...
חחח מה אתה משועמם אני לא מבין תילדים האלו שיושבים כל היום במחשב יום אחד ככה בגיל 19 תקום ותגלה שביזבזת תחייים שלך על כלום חבל אני אומר את זה בדוגרי שתידע
למה לא.. תיפתח גם יום שבת אחרון לפני הלימודים, ויום ראשון האחרון לפני
הלימודים, ויום שני האחרון לפני הלימודים....
(או שרק אצלי כול יום בחופש יש מסיבה..?)
נערך לאחרונה על ידי PiPi ToUcH; 28-08-2009 בשעה 17:49.
מה יש לא להבין אני הפוך לא מבין תילדים שלא שותים או מעשנים בגילאים האלו תהנו מהחיים לא מבין תילדים שנגד זה אני יודע שזה קצת פוגע בבריאות ועל תגידו שהרבה למה יש הרבה ששותים ומעשנים הרבה שנים ולא קורה כלום אבל עדיין זה עניין של גנים גם הסרטן וכל זה אבל שמעו תהנו מהחיים מה הקטע אתם מעדיפים לשבת כל היום בבית או לצאת סתם עם חברים ולשבת ולא לעשות כלום כשאתה שותה למי שלא יודע אתה נהיה יותר שמח ואתה יותר נהנה מהיום העישון זה סתם סיפוק אבל זה גם עוזר קיצר תעשו מה שבראש שלכם והחלטה שלי מה לעשות עם עצמי זה לא שאני בן 12 מושפע
מה יש להבין?????
מבאס ביותר..
אין לי כוח לחזור לבית ספר:\.
* לכול בעיה/שאלה/בקשה,ניתן לפנות אליי לפרטי. *
אתגר פורום עשינו עסק,פרס מטורף!:
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=615212
אתגר הכה את המומחה,נקודות קלות מאוד!:
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=614090
באסההההההה
בברכה , אדי.
מעצב בקהילת אטרף.
הקדוש ברוך הוא אנחנו אוהבים אותך!
איזה בעסההה למה אתה מבאס אחי לפחות אל תזכיר xd
חחחחחחחחחחחחח......
עושה מסיבת יום הולדת אצלי בבית
באים חברים רואים ברונו מזמינים פיצה
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"