שלום. יש לי אוזניה Samsung WEP 185, מערכת XP עם מתאם בלוטוס חיצוני. המערכת מזהה את האוזניה ומתקשרת אתה אך אני לא שומע כלום באוזניה. מה הבעיה?![]()
שלום. יש לי אוזניה Samsung WEP 185, מערכת XP עם מתאם בלוטוס חיצוני. המערכת מזהה את האוזניה ומתקשרת אתה אך אני לא שומע כלום באוזניה. מה הבעיה?![]()
נערך לאחרונה על ידי 7625965; 30-08-2009 בשעה 17:38. סיבה: בעיה
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אולי דרייברים? ונגיד ברמקולים רגילים אתה שומע כן?
*תייגתי לך כותרת, להבא הקפד על כך.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אני לא מכיר את העניין אבל כנראה אתה צריך להגדיר בכרטיס קול שישדר קול דרך התקן ה BLUETOOTH.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
ברמקולים רגילים אני שומע מצויין. אז מה לעשות?
מ א ו ש ר
קראת את התגובה שלי ושל אמיר?
קראתי, תודה. אך בפועל איך אני מגדיר בכרטיס קול שישדר קול דרך התקן ה BLUETOOTH?
מ א ו ש ר
לא יודע אני לא מכיר את הדרייבר שלך ולא את ההתקן BLUETOOTH שלך, תצטרך לחפש בהגדרות הפנימיות של כרטיס הקול.
או שתחכה למישהו שכן יודע.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!