לעיתים קרובות שאני מדפדף באתר למטה או למעלה זה פשוט עוצר לשניה וממשיך וככה גם תוך כדי שאני כותב איזה תגובה בפורום.. וגם בסרטונים באינטרנט..
מה הקטע?.. תודה לעוזרים D:
לעיתים קרובות שאני מדפדף באתר למטה או למעלה זה פשוט עוצר לשניה וממשיך וככה גם תוך כדי שאני כותב איזה תגובה בפורום.. וגם בסרטונים באינטרנט..
מה הקטע?.. תודה לעוזרים D:
נערך לאחרונה על ידי CryTom; 30-08-2009 בשעה 21:51.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
יש מצב אתה צריך דרייבר לכרטיס המסך שלך? אם אתה לא סגור על זה תפתח את מנהל ההתקנים ותבדוק אם יש לך סימני שאלה צהובים שם.
כפתור ימני על המחשב שלי בחירה בחוצץ חומרה ושם אתה תראה לחצן מנהל ההתקנים.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אין לי שום סימני שאלה צהובים שם.. והדריבר לכרטיס מסך שלי הוא הגרסא הכי חדשה של 9800GT.. אז לא נראה לי שזה הבעיה
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
זה קורה גם בדפדפנים אחרים? ניסית להתקין FF?
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
כן אני משתמש בFF מאז ומתמיד ורק לפני כמה ימים זה התחיל לעשות את זה..
אני אחזיר לך תשובה אם זה קורה גם בדפדנים אחרים בעריכה
עריכה:
לא זה לא קורה בIE.. אולי אני צריך להתקין מחדש את הFF?
נערך לאחרונה על ידי CryTom; 31-08-2009 בשעה 21:12.
מ א ו ש ר
אולי, אולי יש לך איזה PLUGIN שהתקנת לאחרונה גורם לבעיה.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
תתקין FF מחדש ואל תתקין פלאגנים שטוטיים שאפשר לוותר עליהם,כי הוא יקרוס לך הרבה.
תאמת זה יכול גם לנבוע מהגבלה של פס רוחב,היה לי את זה בלפטופ אבל רק בקטע של הסרטונים..
מ א ו ש ר
שמח שהסתדר, יום טוב.
נעול.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!