החלוץ החליט להישאר בארץ ולוותר על מעבר לדן האג. זאת למרות שההולנדים הציעו לו משכורת הגבוהה פי שלושה מזו שיש לו בבית"ר
נו?
זה שחקנים אמיתיים
החלוץ החליט להישאר בארץ ולוותר על מעבר לדן האג. זאת למרות שההולנדים הציעו לו משכורת הגבוהה פי שלושה מזו שיש לו בבית"ר
נו?
זה שחקנים אמיתיים
|
|
זה פרייארים של שחקנים חחחחחחחחחחחחחחח
בית"ר חרא של קבוצה - מכבי חיפה השולטת 1Q!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לברוכיאן לא הגיעה שום הצעה אטרקטיבית ויצחקי היה כבר בליגה בסדר גודל של הולנדית וראה שהוא לא הצליח, אין לו טעם לצאת להולנד והוא יודע את זה.
במקומו הייתי עושה אותו דבר, אבל בסדר ניתן לך לחשוב שזה בגלל שהם שחקנים אמיתיים =]
לאא מכבי חיפה יותר טובים
תחיו בבועה שלכם.
את מי יש לכם?
קטן?
גולסה?
מי ישממע.
לנו יש שמות!!
גרשון, בונאדו ,יצחקי,ברוכיין , בן שושן.
שחקני נבחרת!!
ואנחנו חיים בבועה ?
מה שי לכם זה כולה שמות עם יכולת ירודה השנה..
וכן, הייתם מתים לשחקן כמו גולסה..
ושמע קטע.. בשנת 2005 אני חושב שקטן היה בבולטון וחזר לארץ ישר ביתר השרמוטה שרוצה לקנות רק סמלים ולא יודעת לייצר שחקנים רצתה לקנות אותו, ישר כל אוהדי ביתר התחילו לפנטז ולומר איזה שחקן תותח הוא.. איך שהוא שם עליכם זין אמרתם שחקן מעפן..
אז תחזור לבועה שלך בנאדם, ביתר תחזור למקום שממנו היא הגיע וזה אמצע ותחתית הטבלה.
א. בית"ר לא יודעת ליצר שחקנים?
אז מאיפה בא פתאום:
ברוכיאן, בן שושן , קובי מואייל , עידן ורד אה?
תן לי שחקן אחד טוב בגיל שלהם בחיפה בנתה אותו.
ב. אמרתי שקטן שחקן טוב, אבל אין לו אם מי לשתף את זה אולי יש לכם התקפה דיי טובה אבל בהגנה את מי יש לכם?
דקל קינן? שדומה לעץ אשוח? על מה אתה מדבר.
ועוד נראה מי יקח אליפות השנה, נראה!
נערך לאחרונה על ידי Yossi Menashe; 01-09-2009 בשעה 18:57.
אוקי..נתחיל גרשון?מסכים איתך לא הבלם הכי טוב שיש אבל בלם סביר+
בנאדו...כל קבוצה בארץ היתה שמחה שהוא ישחק אצלה...שחקן עם יצביות וניסיון...מחזיק לפעמים לבד את ההגנה של ביתר...
ועכשיו נעוזב את זה בצד...
יצחקי שהחליט להשאר זה יפה מאוד...אבל הוא נשאר כי הוא ידע שיש לו יותר סיוכים לעבור בינואר לקבוצה יותר טובה...לפי דעתי!אםפ היה עובר עכשיו הוא לא היה עובר בינואר...
אבל עדיין שיבורך....
לגבי היכולות שלו ושל ברוכיאן...יכולות על הפנים...מישו צריך לתת כאפה לברוכיאן ולהזכיר לו שהוא קשר..ושהוא קפטן...ושהוא רוצה אירפה..אז שיתחיל לקחת שליטה....יצחקי?שיפסיק עם הפוזות ויתחיל להכניס כדורים לשער....
ולגבי הקבוצות...לביתר יש אולי שמות אבל יש הרבה מאוד שחקני נוער שלה...קוזוקין,אבי ריקן(שתי משחקים מצוינים שלו עד עכשיו...),אריאל הרוש,ברוכיאן,יצחקי,עידן ורד(תחכו ותראו איזה שחקן הוא יהיה עוד),קובי מויאל,חן עזזריאל,אלירן דנין,ואני בטוח ששחכתי עוד....
אז יש גם את ויסה...שהוא לא שם ולא נעלים שחקן צעיר עם פוטנציאל גדול...ויש את גומז שהוא בכלל לא שם.....אז לא כל הקבבוצה שמות....
והכי חשוב..כל מי שבקבוצה הזאת רוצה להיות בקבוצה..והלך צעד אחד בשבילה!!!
הגביע צהוב...ומי יותר טוב נראה כבר בליגה...
פה זה ארץ ישראל,פה זה מדינת היהודים!!!!
דקל קינן נראה כמו עץ אשוח?
שמע אם תשובות כאלה אין פלא שמורידים אותך כל שני וחמישי מניהול..
רוצה שחקן אחד טוב ? עזוב טוב, תותח!
מוחמד גדיר..
כמה שאני שונא ערבים ואם אני רואה תמוחמד הזה מולי אני דוקר אפילו שאני אוהד חיפה..
הוא אחד השחקנים הכי טובים בליגה הישראלית לצערי.
והאליפות ירוקה, זה מה שאני יכול להגיד, פעם ראשונה תגובה לעיניין מאוהד בית"ר.
איך אמרת? נפגש בליגה.
נערך לאחרונה על ידי MaroKaI; 01-09-2009 בשעה 19:09.
ווסטהאם לא בולטון
שחקן אחד שחיפה בנתה?
אמרת בנתה, אז לא דווקא שחקני בית (סתכל בהמשך דוגמאות)
אריק בנאדו שאתה מדבר עליו
אייל ברקוביץ'
אלון חרזי
אדורם קייסי
ניר דוידויץ'
יניב קטן
יוסי בניון-נחשב ליהלום עוד בב"ש אבל אין ספק שהוא עשה את הפריצה בחיפה
יעקובו-בכפ"ס הוא היה אפס, וגם בחצי העונה הראשונה שלו בחיפה. תראה מה יצא ממנו
דקל קינן..
קיצור יש מלא דוגמאות ואין לי כוח להתחיל לחשוב עכשיו
אני לא רוצה להכנס לוויכוח של אליפות ירוקה למה כל מה שאני יגיד תגיד לי תירוצים....בסה"כ פתחנו את העונה חרא בגלל ויסלה(אתה לא מצפה לתירוץ שלי על "המשחק "הזה נכון?)....אבל עזוב לקחתם אליפות..הייתם קבוצה יותר יציבה לאורך העונה...רק משו אחד יש לי להגיד..לא נצחתם אותנו בליגה...תזכור את זה...
אתם גם "הרסתם" לא מעט שחקנים...אבל זה לא משנה...
לא משנה כמה אני ישנא את חיפה..או כמה שאני יגיד עליה דברים....
אין אוהד אחד של קבוצה בישראל(שהיא לא חיפה)שמקנאה בחיפה שיש לה את הנשיא מספר 1 בארץ אם לא בעולם..יעקב שחר.....פרס מפעל חיים צריך לתת לבנאדם הזה..הלוואי שיהיה בארץ עוד כמה כאלה...שלא נופלים מהכיסא שבאים אנשים עשירים עם שגעונות..שלא נופלים מהכיסא שהאוהדים מקללים מאמן....שנותן גב ותמיכה לאוהדים....באמת...בזה זכיתם...
אם התירוצים שלכם זה ה3 נקודות אז זה באמת רק תירוצים.. חסר לכם עוד 4 כדי להגיע לאליפות אבל נעזוב את זה.. עדיף לא להיכנס עכשיו.
וגם אתם לא ניצחתם אותנו השנה בליגה, רק בגביע המדינה.. לצערי זה היה בגמר.
אם אתם זה רוני לוי אז כן, אף מאמן אחר לא "הרס" אף שחקן.