טוב אז ככה בניתי שרת עשיתי IP סטטי לא משתנה והכול טוב ויפה אני יכול להתחבר לשרת! אבל אנשים אחרים לא יכולים זה עושה להם Server Check ואין לי מושג איך לתקןעכשיו אני לא כזה מבין גדול אבל בדקתי איך לפתוח פורטים ולא פתחתי (זאת הבעיה שלי נראלי) יש לי את ה Level One FBR-1161 Modem Router ושאני שם את ה Default IP של הראוטר ב Address Line זה לא ניכנס לי לאתר של הראוטר שלי אין לי מושג למה כאשר אני לוחץ אנטר זה טוען כמה שניות ואז זה מראה לי כאילו אין לי אינטרנט (בקיצור לא נכנס) אז אין לי מושג מה לעשות ואני רוצה שאנשים אחרים ייכנסו לשרת
...
בבקשה תעזרו לי! כל הפורומים האחרים רקובים רצח לא עונים רוב האנשים שם פרשו ופה אני רואה יש מלא אנשים ואחלה קהילה ואנשים אשכרה מגיבים לבקשות עזרה פה...
אז בבקשה אני מתחנן תעזרו לי.

עכשיו אני לא כזה מבין גדול אבל בדקתי איך לפתוח פורטים ולא פתחתי (זאת הבעיה שלי נראלי) יש לי את ה Level One FBR-1161 Modem Router ושאני שם את ה Default IP של הראוטר ב Address Line זה לא ניכנס לי לאתר של הראוטר שלי אין לי מושג למה כאשר אני לוחץ אנטר זה טוען כמה שניות ואז זה מראה לי כאילו אין לי אינטרנט (בקיצור לא נכנס) אז אין לי מושג מה לעשות ואני רוצה שאנשים אחרים ייכנסו לשרת
ציטוט ההודעה