נתנו ליי עכבר אלחוטי חיבור usb + קבל למטען ואין לי כלום אני רק יודעה שהו של סילבר ליין ו מאחורה יש קוד 000001557 חיברתי אותו והוא לא עובד חבר שלי אמר שאני צריך דרייבר אבל אני לא יודעה מה הדגם שלו איך אני יכול להתאים אותו למחשב
תודה לעוזרים.
נתנו ליי עכבר אלחוטי חיבור usb + קבל למטען ואין לי כלום אני רק יודעה שהו של סילבר ליין ו מאחורה יש קוד 000001557 חיברתי אותו והוא לא עובד חבר שלי אמר שאני צריך דרייבר אבל אני לא יודעה מה הדגם שלו איך אני יכול להתאים אותו למחשב
תודה לעוזרים.
נערך לאחרונה על ידי aviad2; 03-09-2009 בשעה 18:35.
|
|
עשיתי לא עובד כתוב שיש חומרה והכל אבל זה לא עובד
יש עוד רעיון ותודה בכל מקרה על ההיתייחסות.![]()
קליק ימני על המחשב שלי --> מאפיינים --> חומרה --> מנהל ההתקנים --> תמצא שם את ההתקן של העכבר שלך, מחק אותו! לאחר שמחקת, הפעל מחדש את המחשב ותן לו להתקין את הדרייבר שוב באופן אוטומטי.
לא נראה לי שזה ישנה משהו.... אבל לך תדע אולי זה יעזור.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
יש בכלל התייחסות מצד המחשב להכנסת העכבר ל USB? כלומר צליל כלשהו או בלון בשורת המשימות באיזור השעון המורה על הכנסת רכיב חדש למחשב? יש מצב שהעכבר לא תקין?
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אז העכבר לא תקין כנראה...
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!