קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה]אחרי אימון מתי אוכלים?
    על ידי ר!עי בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 11-01-2008, 00:24
  2. (שאלה)אחרי אימון
    על ידי משתמש אנונימי בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 06-11-2007, 00:15
  3. [שאלה]אחרי אימון...
    על ידי BusteD בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 28-12-2005, 23:32
  4. שאלה בקשר לתוזנה נכונה אחרי אימון כושר??
    על ידי energy atraf בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 14-10-2005, 20:39
  5. [שאלה] רעשים במפרקים אחרי אימון
    על ידי the_master בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 28-09-2005, 21:51
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

[שאלה] אחרי אימון משקולות ואחרי אימון אירובי - אותו אוכל ?

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ברירת מחדל [שאלה] אחרי אימון משקולות ואחרי אימון אירובי - אותו אוכל ?

אני יודע שאחרי אימון משקולות אוכלים חלבונים בעיקר כדי שהשריר יבנה את עצמו מחדש(הוא מפרק את עצמו וצריך חלבון כדי לבנות עצמו מחדש)

אחרי אימון אירובי (ריצה של 4 ק"מ \ הפוגות 500מ' * 5 וכו'...)
    מה רצוי לאכול ? בטח יש שינוי כי העבודה על השרירים היא לא מטורפת כמו במשקולות.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של MuGi
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    105
    נקודות
    3,900

תראה ההמצלמה אחרי אימון יהיה אשר יהיה.
    זה בטווח הקרוב להכניס חלבון עם פחמימה פשוטה (סוכר/פרי כמו בננה או תפוח/משקאות כלים שמלאים בסוכר) וכד'. ואחרי שעה 45 דקות מהארוחה הנ"ל להכניס ארוחה גדולה.

ההבדל היחיד שאני יכול לראות באירובי זה שמומלץ אחרי הריצה לשתות מיץ פטל עם חצי כפית מלח, או משקה איזוטוני, או לדאוג שבחלבון שאתה אוכל יש כמות מינרלים (לא להיתבלבל עם ויטמנים) גבוהה. כדי להחזיר את מה שיצא בזיעה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי MuGi צפיה בהודעה
    תראה ההמצלמה אחרי אימון יהיה אשר יהיה.
    זה בטווח הקרוב להכניס חלבון עם פחמימה פשוטה (סוכר/פרי כמו בננה או תפוח/משקאות כלים שמלאים בסוכר) וכד'. ואחרי שעה 45 דקות מהארוחה הנ"ל להכניס ארוחה גדולה.

ההבדל היחיד שאני יכול לראות באירובי זה שמומלץ אחרי הריצה לשתות מיץ פטל עם חצי כפית מלח, או משקה איזוטוני, או לדאוג שבחלבון שאתה אוכל יש כמות מינרלים (לא להיתבלבל עם ויטמנים) גבוהה. כדי להחזיר את מה שיצא בזיעה.
    לא חובה להכניס חלבונים לאחר אימון אם אכלת חלבונים קודם לכן. החלבון מתעכל לאט ובטוח שיהיו חומצות אמינו בגוף שלך אחרי האימון ולא יהיה צורך בעוד חלבון (אלה אם אתה רוצה כאופציה אבל לא חייב). פחמימה לא חייב לאכול אחרי אימון, זה עניין אינדיוידאולי ואתה צריך לקחת רק אם אתה מרגיש שזה עוזר).
    בנוסף למה שאמר MUGI בנוגע לתזונה אחרי אימון אירובי אני רוצה להוסיף שמומלץ אחרי האימון האירובי לאכול פחמימה מהירה בעלת GI גבוה כדי שתקפיץ את האינסולין בגלל שבאימון אירובי מתרוקנים מאגרי הגליקוגן.

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי DarkChaosSquat צפיה בהודעה
    לא חובה להכניס חלבונים לאחר אימון אם אכלת חלבונים קודם לכן. החלבון מתעכל לאט ובטוח שיהיו חומצות אמינו בגוף שלך אחרי האימון ולא יהיה צורך בעוד חלבון (אלה אם אתה רוצה כאופציה אבל לא חייב). פחמימה לא חייב לאכול אחרי אימון, זה עניין אינדיוידאולי ואתה צריך לקחת רק אם אתה מרגיש שזה עוזר).
    בנוסף למה שאמר MUGI בנוגע לתזונה אחרי אימון אירובי אני רוצה להוסיף שמומלץ אחרי האימון האירובי לאכול פחמימה מהירה בעלת GI גבוה כדי שתקפיץ את האינסולין בגלל שבאימון אירובי מתרוקנים מאגרי הגליקוגן.
    עזוב כימיה דבר איתי פרקטיקה
    איזה אוכל ? לחם עם חומוס ? מצה עם שוקולד ? ^_^

משתמש משקיע האוואטר של Funk-A-Delic
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    nock nock,whos ther?me,i kill you

תאכל פרי כלשהוא או פירות יבשים או אפילו פרוסת לחם עם כפית דבש|זאת הפחממה הפשוטה שהם
    מדברים עליה,אתה צריך להכניס לגוף פחממה עם הרכב גליקמי גבוה כדי שהגוף ישחרר הורמון גדילה
    שניקרא אינסולין שבעצם מעביר את הגוף ממצב קטבולי-פירוק,לאנאבולי-בנייה.

חצי שעה אחרי אימון ואחרי שהספקת כבר לאכול פרי וכדומה,תאכל ארוחה מאוזנת(חלבונים פחממות שומנים) שגם תמלא לך את מאגר הגלוקוז בגוף וגם תתמלא מחלבונים בחלון ההיזדמנויות שיש לך כיביכול.

אחרי אירובי תדאג להחזיר לגוף מלחים ומינרלים שנאבדו בזיעה שלך כשרצת,רצוי אחרי כל אימון
    גם אם זה אנאירובי.פה אתה יכול לשתות משקאות איזוטונים שאפשר לקנות בחנויות ספורט
    או תעשה לך משקה טבעי בבית.על כל שני שליש כוס מיץ תפוזים סחוט תמלא שליש כוס מים עד שתגיע ל2 ליטר
    תוסיף חצי כפית מלח ו5 כפיות סוכר ענבים.תשתה את כל ה2 ליטר!!!!!!!

_Alon_

כשאתה אומר"גזר גמדי אשכנזי" אתה יכול להגיד גם
    "גזר גם עדי אשכנזי"

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Moshe צפיה בהודעה
    כזה מסכן
    עכשיו אני במאסה אחרי שאני יתפוס אותך אתה תהיה מסכן

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

ציטוט נכתב במקור על ידי Funk-A-Delic צפיה בהודעה
    תאכל פרי כלשהוא או פירות יבשים או אפילו פרוסת לחם עם כפית דבש|זאת הפחממה הפשוטה שהם
    מדברים עליה,אתה צריך להכניס לגוף פחממה עם הרכב גליקמי גבוה כדי שהגוף ישחרר הורמון גדילה
    שניקרא אינסולין שבעצם מעביר את הגוף ממצב קטבולי-פירוק,לאנאבולי-בנייה.

חצי שעה אחרי אימון ואחרי שהספקת כבר לאכול פרי וכדומה,תאכל ארוחה מאוזנת(חלבונים פחממות שומנים) שגם תמלא לך את מאגר הגלוקוז בגוף וגם תתמלא מחלבונים בחלון ההיזדמנויות שיש לך כיביכול.

אחרי אירובי תדאג להחזיר לגוף מלחים ומינרלים שנאבדו בזיעה שלך כשרצת,רצוי אחרי כל אימון
    גם אם זה אנאירובי.פה אתה יכול לשתות משקאות איזוטונים שאפשר לקנות בחנויות ספורט
    או תעשה לך משקה טבעי בבית.על כל שני שליש כוס מיץ תפוזים סחוט תמלא שליש כוס מים עד שתגיע ל2 ליטר
    תוסיף חצי כפית מלח ו5 כפיות סוכר ענבים.תשתה את כל ה2 ליטר!!!!!!!
    הכל לא נכון

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Moshe צפיה בהודעה
    הכל לא נכון
    מה לא נכון שמן בן זונה אז תגיד מה נכון ...בסוף אני ירביץ ך אתה מכיר אותי..פיוז קצר

משתמש כבוד האוואטר של MuGi
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    105
    נקודות
    3,900

זה לא נכון בגלל שאינסולין הוא לא הורמון גדילה. הוא בכלל חומר שמאפשר מעבר של גלוקוז לתאים, בעוד שבלעדיו במחזור הדם הקרום הבררני של התאים לא מאפשר זאת.
    הפחמימה שמדברים עליה שמומלצת לאכילה לא קשורה להחזרת אנרגיה אלא קשורה לשיפור סינטוז החלבון..
    לא סגור בידיוק איפה תבהליך זה נכנס אבל גם אם היית יודע בטח משה היה מזיין את השכל.
    בכל מקרה בכמה מחקרים שמשה מצא על נבדקים הינדים בהרי ההימליה נמצא שפחות מ100 גרם סוכר ענבים בכלל לא נראה שיפור משמעותי בסינטוז שיכול להצביע על שיפור כלשהוא. ככה שזה די מיותר והסיבה היחידה שאני עדיין משתמש בזה לפעמים זה כי אני פתי וכי מזיק זה בטוח לא.

משתמש מתקדם האוואטר של Nerve
    שם פרטי
    מיצי
    לייקים
    0
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    פין-ג-פונ-ג.

העיקר שבסוף היום אתה תגיע לערכים שרצית, זה מה שחשוב. זה שתאכל חלבון אחרי אימון זה לא קשור

משתמש מתקדם האוואטר של space077
    שם פרטי
    ישי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Warcraft PROLAR

ציטוט נכתב במקור על ידי Nerve צפיה בהודעה
    העיקר שבסוף היום אתה תגיע לערכים שרצית, זה מה שחשוב. זה שתאכל חלבון אחרי אימון זה לא קשור
    טוב אחי אתה גאון עולם שימשיך ככה יקרע לו איזה שריר אתה לא מבין אל תדבר
    ציטוט נכתב במקור על ידי Siete צפיה בהודעה
    אינני מבין מה הבעיה בהודעתי: אני ראיתי ילד שפותח דיון וטוען לעשייה עצמית של פגיעה פיזית באדם חף מפשע (ללא שום מושא, וגם נניח ואתה חושב שכן אלימות כהגדרת החוק איננה חוקית כמעט בשום מצב וגוררת אחריה סנקציה פורמלית מאוד חמורה בסיטואציות כמו הנ"ל): על מה ולמה אני צריך להתעלם מתוכן זה (כפי שאתה מבקש ממני משום מה), המדבר על פשע לכל דבר מצידך? "השמות" שהצמדתי לך מגיעים לך בדיוק כפי שהם מגיעים לכל קטין עבריין אחר (ואני מקווה שתוענש), אשר השתמש בכח פיזי לא מוצדק בעליל על אדם אחר וכתוצאה פגע בו.

משתמש כבוד
    לייקים
    79
    נקודות
    14,058
    משפט מחץ
    לאוניד המשמיד

ציטוט נכתב במקור על ידי MuGi צפיה בהודעה
    זה לא נכון בגלל שאינסולין הוא לא הורמון גדילה. הוא בכלל חומר שמאפשר מעבר של גלוקוז לתאים, בעוד שבלעדיו במחזור הדם הקרום הבררני של התאים לא מאפשר זאת.
    הפחמימה שמדברים עליה שמומלצת לאכילה לא קשורה להחזרת אנרגיה אלא קשורה לשיפור סינטוז החלבון..
    לא סגור בידיוק איפה תבהליך זה נכנס אבל גם אם היית יודע בטח משה היה מזיין את השכל.
    בכל מקרה בכמה מחקרים שמשה מצא על נבדקים הינדים בהרי ההימליה נמצא שפחות מ100 גרם סוכר ענבים בכלל לא נראה שיפור משמעותי בסינטוז שיכול להצביע על שיפור כלשהוא. ככה שזה די מיותר והסיבה היחידה שאני עדיין משתמש בזה לפעמים זה כי אני פתי וכי מזיק זה בטוח לא.
    זה יכול להזיק לאנשים עם רגישות לא טובה לאינסולין במאזן קלורי חיובי (השמנה).

ציטוט נכתב במקור על ידי 1o1x צפיה בהודעה
    מה לא נכון שמן בן זונה אז תגיד מה נכון ...בסוף אני ירביץ ך אתה מכיר אותי..פיוז קצר
    אין לי כוח להסביר, יש הכל בפורטל מאמרים בקילוגרם - מי שיושב לקרוא מבין הכל טוב מאוד.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:50.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect