אני נותן 8 דולר לפני עמלה אם יש.
kingforever1 נותן 13000 נקודות לפני עמלה, מה שאמור לצאת 12090 נקודות (עמלה של 7%)
אני מציע שקודם הוא מעביר את הנקודות למתווך, אני מעביר לו את ה8 דולר, ואז המתווך מביא לי את הנקודות.
אני נותן 8 דולר לפני עמלה אם יש.
kingforever1 נותן 13000 נקודות לפני עמלה, מה שאמור לצאת 12090 נקודות (עמלה של 7%)
אני מציע שקודם הוא מעביר את הנקודות למתווך, אני מעביר לו את ה8 דולר, ואז המתווך מביא לי את הנקודות.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
|
|
שיהיה לפי חוקי תיווך ..
מאשר..
מה לא לפי חוקים?
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
מאושרים.
תעביר דולרים ואחר כך אני אעביר נק'.
למי להעביר?
אלברט איינשטיין
תעביר את הדולרים למי שאתה מוכר
שלחתי את הדולרים בלי, יצא בלי עמלה.
אלברט איינשטיין
קיבלתי ..
תודה יצא בלי עמלה .
מה עם הנקודות? חחח
אלברט איינשטיין
קיבל !@
נערך לאחרונה על ידי kingforever1; 05-09-2009 בשעה 15:10.
בפעם הבאה תחכו שאני אעביר נק'.