הינה עלה לאמא שלי לכבוד יום הולדתי ה-15 אתמול 3300 ש"ח !!! הינה תמונות : : איך ?! נ.ב-זה מזהב אמיתי !!!
למה פירסמת גם בדיבורים?
נכתב במקור על ידי Michael. שכחתי איך קוראים לאיזו שהייתי איתה וצעקתי לה,"אישההההההההה,בואי רגע" התחילה להרביץ לי O: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
למרות שזה יד שנייה אני מוכן לקנות ממך אותו 1200 שקלים חדשים.
נכתב במקור על ידי Uiop למרות שזה יד שנייה אני מוכן לקנות ממך אותו 1200 שקלים חדשים. מה ? נראה לך שאמא שלי קנתה את זה יד שנייה ?!?!?! היא קנתה או חדש !!!! ואני לא מוכר אותו !
הוא התכוון שהוא קונה ממך אז זה יד שניה..
נכתב במקור על ידי Pierre Cardin הוא התכוון שהוא קונה ממך אז זה יד שניה.. אההה... לא שווה לי עוד לא לבשתי אותה ...
תיתחדש אחי. לא רוצה לבאס אותך אבל זה ניראה דיי של בנות
נכתב במקור על ידי shonrd3 תיתחדש אחי. לא רוצה לבאס אותך אבל זה ניראה דיי של בנות בתמונה הוא נראה כך אבל במציאות זה משהו אחר !
נכתב במקור על ידי abas בתמונה הוא נראה כך אבל במציאות זה משהו אחר ! חחח עלק במציאות משהו אחר ... ובקשר לשעון.... לא כל כך אהבתי אני לא אוהב סגנון כזה הוא נראה כמו השעונים הישנים...בכל זאת תתחדש
צוחק הסגנון שלי אחר מאוד ממנו לדעתי היא היתה צריכה במקום הפתעה לבוא איתך אולי היית רואה משו במחיר כזה יותר שתאהב למרות שאתה כבר אוהב תתחדש[=
תתחדש אבל נראה לי זה מתאים יותר לבנות
תתחדש אחי D:
תקצירי ספורט מהארץ ומהעולם בלעדי לאטרף:http://www.youtube.com/iAtrafSports
תתחדש :]
נראה שעון של נקבות אחי ..
תתחדש אחי , יפה .
נכתב במקור על ידי ExpenzZxP פחות הוא יותר.
חוקי הפורום