תראו אני רוצה להתגייס לשייטת עכשיו השאלה שלי היא
ההיתי בצו ראשון והפרופיל שלי זה 97 אני שוקל 76 ובגובה 1.74 וחגורה כתומה בקארטה אם זה משנה אז מה אני צריך לעשות כדי להתקבל לשם או שמה שיש לי עכשיו זה מספיק
תראו אני רוצה להתגייס לשייטת עכשיו השאלה שלי היא
ההיתי בצו ראשון והפרופיל שלי זה 97 אני שוקל 76 ובגובה 1.74 וחגורה כתומה בקארטה אם זה משנה אז מה אני צריך לעשות כדי להתקבל לשם או שמה שיש לי עכשיו זה מספיק
|
|
אני לא בטוח אבל חגורה כתומה בקרטה ממש לא קשורה לעיניין..
חחח מה הקשר לחגורה כתומה?
I LOVE INTER
כדי להתקבל לשייטת צריך לעבור: גדנעת צלילה ומבחנים זה מה שאני יודע שמח אם עזרתי
לא חייב גדנע.
אם אתה בכיתה י"א אתה יכול לנסות דרך גדנע צלילה שזאת הדרך הקלה יותר.ועל זה יש מידע בגוגל.
והדרך השניה זה דרך יום סיירות. תתקשר ותשאל אם אתה זכאי ליום סיירות, אם כן אתה צריך לסיים יום סיירות ולדרג את ש-13 דרוג ראשון ואם היית מספיק שפיץ תקבל גיבוש לשם.
זה בקצרה על התהליך
טוב חגורה כתומה לא ממש מעניית או קשורה אבל יפה שיש לך חגורה כתומה![]()
דבר שני אתה צרךי פרופיל גבוה בלי סעיפים פוסלים וקבא מעל 52 ,בדרך כלל אם יש לך קבא מעל 52 אתה תקבל שבועיים לאחר מיכן זימון לימי סיירות וכדומה אם לא קיבלת זתא אומרת שיש לך קבא נמוכה או שיש לך סעיפים פוסלים (פשוט תתקשר ותשאל אםא תה זכאי ליום סיירות אם עדיין לא קיבלת)
כדי להתקבל לשייטת 13 אתה צריך לעבור יום סיירות פיסיכולוג וגיבוש
וגם אז אחרי שתתקבל אחרי 7 חודשים של טירונות יתחילו לנפות אנשים ברמה משמעותית כך שרק החזיקם והטובים ביותר ישארו (ואת זה אני יודע מבן דוד שלי שהיה וסיים את השירות שלו בשייטת 13)
נערך לאחרונה על ידי keddan; 09-09-2009 בשעה 22:34.
בכדי להתקבל ל-ש13 צריך לעבור גדנ"ע צלילה כמו שנאמר או להגיע דרך יום סירות
דברים שיכולים לעזור לך זה כושר גופני טוב ממולץ ריצה על חוף הים (על החול הלבן ולא על שפת המים) שחיה מרובה בגלים ולא בבריכה וכושר מנטלי ששום דבר לא יכול לשבור אותך מבחינה נפשית (מה שנקרא עצבים מברזל)
והכי חשוב לקחת את הכל לטובה לא משנה כמה קשה בסוף הכל נגמר
קודם צריך נתונים (לא חגורה כתומה בקארטה לא תעזור לך כאן)
קב"א 52+
פרופיל 82-97
בלי משקפיים
בבלי עוד חרא שקשור לעיניים.
קיצר אתה צריך להיות "מושלם" כדי להתגייס לשייטת.
יש כמה דרכים להגיע
נפילה מטיס
גדנ"ע צלילה - יום סיירות - גיבוש שייטת.
יום סיירות - גיבוש שייטת.
ותקווה לעבור הכל.
בהצלחה.