אלבום קטלני ביותר
הם גם סוטים להקה קטלניתתת קוראים לאלבום "אהבה היא בשביל כולם"
11 שירים כמו תמיד
יאללה אני מחכה נראה כבר
אלבום קטלני ביותר
הם גם סוטים להקה קטלניתתת קוראים לאלבום "אהבה היא בשביל כולם"
11 שירים כמו תמיד
יאללה אני מחכה נראה כבר
נערך לאחרונה על ידי RS7613; 09-09-2009 בשעה 19:23.
|
|
ואללה נשמע מעניין,RISE תמיד היה אלבום טוב,ניתן שמיעה בכיףD:
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
נשמע נחמד ..
^ קרדיט לי על הפצצה למעלה ^
[מכין בפרטי]
~ גם אני פעיל בפורום רוק ומטאל ~![]()
ערכתי כותרת
אני אוהב רק כמה שירים בודדים שלהם
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
^^מה גם אתה ערכת כותרת?
(אי שפיות זמני)
השירים שאני עוד איכשהו אוהב/מחבב:
Ich Will
Buck Dich
Benzin
Amerika
Rosenrot
Du Hast
אבל הם יותר מדי להקת דיסטורשן כזאת,העיקר שיהיה רועש..לא משנה הטכניקה..כמו LINKIN PARK גרמנים כאלה
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
וואלה גם אני אוהב שירים בודדים יש לי רק 12 שירים שלהם אבל הם גם קצת מטורפים וז שרים על הומאוים קוקסינלים קצת מפחיד חחח
^^יש לי קישורים לאלבום הזה,אבל אסור לתת פה...דבר איתי בפרטי אם בא לך
לא אוהב אותם בכלל
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"