שלום לכולם!
בקרוב מאוד יש לי צו ראשון.. אז ככה דבר ראשון אני מאוד רוצה להתגייס לקרבי אבל זה לא העניין עכשיו..
במידה ונגיד, בשאלון הרפואי שהרופא צריך למלא, יש סעיפים שהיו תקפים לגבי רק לפני הרבה שנים.. למשל- שהיתי בגן חובה עד כיתה ב' בערך היתה לי אסטמה, וזה עבר, אין יותר, וגם הרופאה אמרה שזה חלף ואין מה לדאוג.
דבר שני שהיה לפני שנה, היה ענין של חלבונים בשתן. אני לא יתחיל לפרט לכם על זה אבל עשיתי סדרת בדיקות שתן פעם בחודשיים ככה, בכדי לוודא שאין שום מחלה/בעיה, זאת אומרת אם אני שייך לקבוצה שכן יש לה את המחלה שמתבטאת בחלבונים בשתן (חס וחלילה) או שאני עוד אחד משורה ארוכה של נערים שיש להם את הבעיה הזאת בגיל ההתבגרות וזה פשוט חלף ללא כל בעיה.
אז ככה, אחרי חצי שנה בערך נעלמו החלבונים, ובחצי שנה שאחרי כל הבדיקות ברוך ה' יצאו תקינות.
טוב מספיק חפרתי על זה בקיצור של הקיצור הרופאה הגיעה למסקנה סופית שאין שום בעיה והכל תקין.
דבר שלישי, היה ענין שקרה לפני 4 שנים בערך, היתי בבריכה מקורה, ופתאום בגלל כנראה המחנק כי היו המון אדים וגם ריח חזק של כלור, התעלפתי בבריכה. אחרי זה אשפזו אותי יומיים והיה חשש לאפילפסיה, בסופו של דבר ברוך ה' גילו שפשוט סתם התעלפתי ואין שום דבר שקשור לאפילפסיה בשום אופן.
אוקי כמו ששמתם לב כל שלושת הבעיות שתיארתי כאן, הם דברים אכן מורידי פרופיל אבל המשותף לכולם - שכולם חלפו ועברו אישור רפואי שאין שום בעיה אצלי. אז הנה מתחילה השאלה שלי, כמו שאתם יודעים בשאלון הרפואי שהרופא צריך למלות בטופס הצו ראשון, עד כמה שידוע לי, הרופא חייב למלא את השאלון בהתחשב בתיק הרפואי שלי, על כל מה שהיה או לא היה.
אז ככה, מכיוון שאין דרך להסתיר את הבעיות שהיו וחלפו, ואני מדגיש היו וחלפו, ועברו אישור רפואי שאין שום בעיה, אם יראו בצבא, בטופס של הצו ראשון שהיו חשדים וחששות, או שהיו וחלפו שהם כמו שאמרתי אסטמה,אפילפסיה וחלבונים בשתן, הם יעשו על זה הורדת פרופיל? רק מהחשד? (בנוגע לחלבונים ולאפילפסיה) או רק מעצם העובדה שהדבר אכן היה פעם לפני שנים רבות וחלף ?(בנוגע לאסטמה). במידה ותהיה חוות דעת רפואית שכל הדברים האלו פשוט לא קיימים אצלי עדיין יורידו פרופיל?
הנושא הזה מאוד חשוב לי ואני חושב על זה המון אז אני מבקש תשובה רצינית מאנשים רציניים לשאלה הרצינית.
בתודה מראש ויום טוב,
שניר.

ציטוט ההודעה