חוזרים מפגרות הנבחרות לליגות, ולפנינו מחזור מעניין נוסף בליגה האנגלית
בפתח: מנצ'סטר סיטי ששוב התחזקה בקיץ נגד ארסנל- ששוב נחלשה בקיץ.
מנצ'סטר סיטי - ארסנל
יום שבת, 17:00, 12.9
עד עכשיו סיטי עם 3 ניצחונות מתוך 3 משחקים. ארסנל לעומת זאת עם 2 מתוך 3 כשההפסד היה ליונייטד, וגם בו היא שיחקה טוב יותר.
ארסנל עם פתיחת עונה מצוינת כנגד כל הציפיות, וסיטי תצטרך להוכיח את הכסף הגדול.
שחקן המפתח במשחק הוא אדביור, השחקן החם בפריימר ליג, שמשחק היום נגד האקסית. אני בטוח שהוא ירצה להבקיע היום.
למהמרים שבינינו, אני אישית לא הייתי ממליץ בחיים להמר על משחק כזה, כי פשוט הכל פתוח. כשאני אומר אני מתכוון להכל, פשוט אין פייבוריטית.
משחק מעניין צפוי, רק חבל שהוא נפל על השעה של המשחק של חיפה..
ליברפול-בארנלי
ליברפול עם פתיחת עונה רעה שהתחילה עם הפסד לטוטנהאם ובהמשכה עם הפסד לוילה החלשה בבית, תרצה להחזיר את עצמה לצמרת במחזור הקרוב.
ובהחלט משחק כזה זה משחק בשביל המטרה הזאת.
ברנלי היא אחת העולות החדשות והיא לא עשתה חיזוק משמעותי על מנת להיות מרכז טבלה ומעלה. ברנלי היא אחת הפייבוריטית לחזרה לליגת המשנה, אין באמת איום לליברפול במשחק הקרוב.
אבל, במשחק נגד צ'לסי ובמשחק נגד יונייטד ברנלי הפגינה יכולת הגנתית מצוינת, כשעד לגול הראשון שתי הגדולות פשוט לא הצליחו כמעט להגיע למצבים. כשמדובר על בונקר, ברנלי יודעת לעשות, וזה בהחלט מה שהיא הולכת לעשות היום. לנצח? זה כבר סיפור אחר... ברנלי לא יודעת לחבר התקפות מעצמה ולא עשתה זאת גם עד עכשיו ובטח שבאנפילד. ליברפול צריכה להיזהר ממתפרצות וטעויות בהגנה זוהי המומחיות של הקבוצה הקטנה.
אני מהמר שייגמר ניצחון מינמלי או של 2 שערים לליברפול..
סטוק סיטי - צ'לסי
צ'לסי עם פתיחת עונה מצוינת שלא זכורה הרבה זמן למועדון, אמנם לא עשתה שום רכש משמעותי בקיץ, אבל גם לא מכרה את השחקנים החשובים שלה, ולעומת יונייטד וארסנל שנחלשו, צ'לסי שמרה על מעמדה וכרגע היא הקבוצה החזקה בליגה. גם ביכולת ניתן להגיד.
צ'לסי פייבוריטית ברורה, סטוק קבוצה חלשה ואני לא מאמין שהיא תצליח להוציא מצ'לסי נקודות.
אבל נחכה ונראה....
טוטנהאם-מנצ`סטר יונייטד
יום שבת, 19:30, 12.9
משחק צמרת לכל דבר. שנה שעברה טוטנהאם שעשתה רכש רציני בקיץ, פתחה את העונה בצורה הגרועה ביותר בתולדות המועדון. 12 נק' ב13 משחקים. העונה עשתה זאת ב4 בלבד. טוטנהאם בילתה כמחצית העונה בערך במקום האחרון ובסוף העונה התעלתה על עצמה ונשארה בליגה. נראה כי טוטנאם ממשיכה להציג את היכולת הנפלאה, והמיקום שלה מוכיח את זה.
גם פה כמו במשחק של סיטי ארסנל לטעמי הכל פתוח ולא כדאי לגעת במשחק הזה מבחינת הימורים. אני אישית בעד טוטנהאם, הגיע הזמן שמישהו ייקח מיונייטד עוד אליפות, וכרגע הלונדוניות מועמדות רציניות לעשות זאת....
שאר המשחקים
ברמינגהאם-אסטון וילה, יום א', 14:00
בלקבורן-וולבס, יום ש', 17:00
פולהאם-אברטון, יום א', 18:15
פורטסמות-בולטון, יום ש', 17:00
סנדרלנד-האל סיטי, יום ש', 17:00
וויגן אתלטיק-ווסטהאם, יום ש', 17:00

ציטוט ההודעה