אני מעוניין ליצור סביבת ווינדוס נודדת על HD
כך שאוכל לחבר אותו לכל מחשב והוא יעלה בלי לקרוס,
אני לא מדבר על LIVE XP או WINDOWS PE,
אני מעוניין בהתקנה מלאה של ווינדוס שלאחריה אני אוכל לעבודה על כל מחשב ברגע שאני אחבר לו את הHD שלי
אני מעוניין ליצור סביבת ווינדוס נודדת על HD
כך שאוכל לחבר אותו לכל מחשב והוא יעלה בלי לקרוס,
אני לא מדבר על LIVE XP או WINDOWS PE,
אני מעוניין בהתקנה מלאה של ווינדוס שלאחריה אני אוכל לעבודה על כל מחשב ברגע שאני אחבר לו את הHD שלי
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
בוא תחשוב איתי רגע ביחד. זה נשמע לך הגיוני? תחשוב כמה סוגים דריברים נדרשים תצטרך שהרי 80% מהם יתנגשו..
אתה חיב גרסאת לייב. שמאפשרת דריבר דינמי לפי החומרה.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
או שתתקין VIRTUAL PC על כל מחשב שאתה נכנס אליו ותשמור מכונה אישית בדיסק הנייד שלך.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
שוב הבעיה עם גרסת LIVE שאני לא יכול להריץ תוכניות שלי שמה
מ א ו ש ר
אז ההצעה שלי היא היחידה שתתאים אבל זה יצריך ממך להתקין את התוכנה של ה VIRTUAL PC בכל מחשב שתרצה להפעיל את המכונה עליו.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!