אני מזהיר מההתחלה זאת תהיה חפירה..
נתחיל ממש מההתחלה.. (בן 17):
יש לי ידידה שהייתי\עדיין דלוק עלייה (בא בגלים) בקיצור היו כמה קטעים שהתחרמנו שיכורים.. אני רציתי יותר- היא לא.
החלטתי שעדיף להיות ידיד שלה ולהתרגל לרעיון.. אבל אז התחרמנתי איתה שוב ויום אחרי זה עם חברה שלה... וחבר שלי (שהוא יותר ידיד של הידידה שלי) שאל אותי מי יותר טובה? (שהיינו שיכורים תחת) אמרתי שחברה שלה.. זה הגיע לידידה שלי אחרי איזה חודש והיא התעצבנה עליי... 3-4 חודשים לא דיברנו עד שהחלטתי להשלים היינו כל החברים בים ולקחתי אותה לצד, דיברנו על זה ושיקרתי לה אמרתי לה שלא אמרתי דבר כזה וזאת אי הבנה ואין מה להאשים אף אחד כי אולי היא לא הבינה את ידיד שלה נכון או שידיד שלה לא הבין אותי נכון... בקיצור הייתי בטוח הכל הסתדר.
אז לא. ידידה שלי הלכה לידיד שלה באמצע השכבה והתחילה לצעוק עליו שהוא שקרן ושיקר לה בפנים וחראטות כאלה הוא אמר לה שהוא לא שיקר וסוג של דפק אותי לא בכוונה (לא מאשים אותו היא תקפה אותו באמת כמו חולת נפש) בקיצור... רבנו שוב.
לפני שבועיים כל השכבה כמעט נסעה לפולין ואני וכמה חברים לא... בשישי השתכרנו ממש (רד-לייבל וכו') ושלחתי לידידה שלי "תמסרי לכולם ד"ש ושאני אוהב אותם חוץ מד'" (ד'- האות הראשונה בשם של הידידה שלי) בקיצור...עשתה שם סרטים ובלאגנים... עכשיו היא כועסת עליי עוד יותר ובכלל לא ראיתי אותה מאז...
--עד פה הסיפור תודה למי שהקדיש מזמנו וקרא!--
עכשיו בא לי להשלים איתה לחזור לימים של פעם שהיינו רק ידידים טובים.
איך לעשות את זה? חשבתי לחכות לצהריים שלפני יום כיפור.. להגיד לה שאני רוצה שנדבר על הכל ולפתוח דף חדש... לא יודע אם זה טוב "לבזבז" את הערב של יום כיפור בלהסביר לה על מה אני טעיות ולבקש סליחה.. כי בכל זאת זה ערב של להסתובב בעיר ולפגוש אנשים... לא יודע מה לעשות.. לנסות לדבר איתה עכשיו? לתת לה להרגע ולדבר ביום כיפור? או ביום כיפור לבקש ממנה רק סליחה על הכל בלי הסברים ולבקש מחילה ודף חדש?

ציטוט ההודעה