שלום אני בן 16 עברתי הרבה בתי ספר והשנה התחלתי בבית ספר חדש ליד הבית והכול סבבה אבל איך אני יוכל ליהות יותר מקובל ולא נדבר על להכיר איזה חברה
אני נרא סבבה והוכל אבל עדין אין קשרים חברתיים כמו שאני רוצה מה עלי לעשות???
תודה ..
שלום אני בן 16 עברתי הרבה בתי ספר והשנה התחלתי בבית ספר חדש ליד הבית והכול סבבה אבל איך אני יוכל ליהות יותר מקובל ולא נדבר על להכיר איזה חברה
אני נרא סבבה והוכל אבל עדין אין קשרים חברתיים כמו שאני רוצה מה עלי לעשות???
תודה ..
|
|
עוד לפני שאנשים מתחילים להדביק לך תכונות מעפנות בצורה תת הכרתית
תהיה בנאדם מטורף, אבל שיודע מתי להפסיק, אחד שכל הזמן מפתיע,
אין לך פחד מהחברה שסובבת אותך.
תכלס זה תרגיל למתקדמים בצורה באמת גבוהה, אבל וואלה תנסה, זה
מה שאני הייתי עושה.
הפעם אני דווקא אלך עם שון, תהיה באמת נועז ותעשה מה שבזין שלך, כי אנשים בתיכון מחפשים מנהיג, אין מה לעשות שבני אדם זה זן של עדר.
אתה רוצה שאנשים ילכו אחרייך? תעשה מה שבראש שלך בלי לדפוק חשבון, תהיה מפתיע, תראה לכולם שאתה לא צריך אף אחד והם כן, זה הכול פסיכולוגיה בשקל.
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
בנוסף למה שאמרו לך פה,תזכור שאסור לך להיות בחור שקט...אל תפחד להביא דעה,תגיד מה שבראש שלך וזין על מה שיחשבו עליך.
אם אתה בא בגישה של "זה מי שאני ,ואני לא הולך להשתנות פה בשביל אף אחד,אז כדאי שתתחילו לאהוב אותי או לסבול" זה יעבוד בשבילך![]()
בושות![]()
מילה אחת עם משמעות רבה..
אני בתחילת שנה כיתה ז' הייתי בודדה וגלמודה בכיתה שלי
חח הייתי אני ושתי בנות, על היום הראשון התחלתי כולי לצחוק עם ילדים אחרים
וזה ואנחנו עכשיו מה זה חברים טובים![]()
סתם באתי ביציאה איזה שער יפה ונגעתי בשיער או דברים כאלה
תעשה פאדיחות והם יזרמו ואם לא אז הם סתם סנובים שלא שווה להתחבר אליהם D:
(:
גם אני השנה עברתי בית. אז גם בצפר עברתי. אל תהיה שקט יחשבו שאתה חנון...
לא יודע מה להגיד לך להיות "מקובל" אבל עם אתה לא רוצה להיות חנון..
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
שמע, אני לא מכיר את המילה הזאת שנקראת חנון.. אם אתה אחד שחובב ספורט ומשחק כדורגל בזמנך הפנוי אז אתה תכיר הרבה חברים בבית ספר החדש.. עם הבנות אתה יכול להתחיל לדבר עם משהי שמעניינת אותך ומשם אתה תכיר את חברות שלה וככה הכל יכול לזרום לך.
להכיר אנשים חדשים זה לא בעיה, פשוט תנסה להתחיל לדבר עם אנשים ומפה זה כבר יזרום לך.. אני בסיטואציה שונה משלך אבל אומנם דומה בהכרת אנשים הצלחתי להכיר הרבה אנשים בחו"ל שאני שומר איתם על קשר וכמה אני שמח על הרגע הזה הכרתי בחורות ממש מתוקות (חבל שהן גדולות ממני) אבל אם הצלחתי להכיר כזאת כמות של אנשים בחו"ל אתה יכול לעשות את זה בלי בעיה בארץ מה גם בבית ספר שזה בית חרושת להכרת חברים..
מה שאני מנסה לומר פשוט תגש לאנשים שמה ותתחיל לדבר איתם ומפה זה יזרום לך..
תראה שיש לך ביצים יעשו לך בעיות תריב מכות פעמיים שלוש תראה שיש לך ביטחון
ככה תכיר אנשים
שמדברים על איזה נושא בכיתה תידחף תדבר על תיהיה בשקט תעשה מה שבזיןן שלך
בקיצור על תחשוב פעמיים
נערך לאחרונה על ידי FiReDeViL; 21-09-2009 בשעה 10:26.
אנשים מחפשים מישו שיגיד להם מה לעשות... מישו שינהיג אותם קח את זה על עצמך אתה תהיה "מקובל".
אבל זה כאב ראש לא קטן שתהיה בעניין חח![]()
תיראה פשוט תגיד למנהלת שיש לך משהו חשוב להגיד לה
ותזמין אותה לכיתה
ואז תתן לה מתנה תחתונים משומשים עם חרא
מניסיון זה עובד
בחיי אני לא יודע אם לצחוק או לבכות מה זה השטות הזאת?!
תעשה טובה פיגור לא בבית ספרינו טוב?
עכשיו לעיניינו.
באמת שקשה לי להבין אנשים שמסתכלים על מעבר למקום חדש בתור בעיה..
תכלס זאת מתנה זאת הזדמנות ליצור תדמית חדשה לעצמך בלי תלות בעבר, אתה יכול להיות מי שאתה רוצה איך שאתה רוצה וכמה שאתה רוצה.
פשוט וקל תבנה לעצמך אישיות נוחה שתסתדר עם כולם ותשדל לא ליצור תקלים עם אף אחד לזמן הקרוב ותראה איך הכל בא באופן טבעי
נערך לאחרונה על ידי Ori; 22-09-2009 בשעה 20:55.