כל המשחקים עובדים לאט למרות שמחקתי את כל הוירוסים מחקתי ספיוואיר רגסטי ורוגלות אבל עדיין המשחקים עובדים לאט בבקשה תעזרו לי
נ.ב חשבתי לעשות פירמוט אבל אני לא יודע איך ולא בא לי סתם לזרוק לטכנאי 100 שקל![]()
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תבדוק את הטמפ' של הכרטיס מסך והמעבד עם EVEREST.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אחרי שהורדת EVEREST תכנס לתוכנה ובצד שמאל ל-Computer>Sensor ותצלם מסך(או שפשוט תכתוב את הטמפרטורות של CPU וGPU).
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.טמפרטורה ממש גבוהה!!(היא זו שגורמת לממשחקים לעבוד באיטיות)
עם איזה כרטיס מסך אתה עובד?
תפתח את המחשב ותנקה אבק תראה אם הטמפ' יורדת(כמובן לנקות שהמחשב כבוי).
נ.ב
אני ממליץ בינתיים שלא תשחק במשחקים כי אם זו הטמפ' במנוחה אני לא רוצה לדעת מה הטמפ' של הכרטיס במאמץ..
מ א ו ש ר
לא, אני צריך את הדגם המלא, אתה יכול לראות אותו ב-EVEREST ב-Display>Windows Video .
תשמע בשביל להוריד עוד את הטמפרטורה אתה תצטרך לעשות ניקוי יסודי של הגוף קירור, אני ממליץ שתשיג לחץ אוויר.
אם זה עדיין לא יעזור אין מנוס מלהחליף משחה טרמית לכרטיס מסך..אבל לפני זה אני רוצה שתנקה טוב טוב את הכרטיס מסך, תבדוק גם שהמאוורר שלו מסתובב .
מ א ו ש ר
1. תביא לי את הדגם של הכרטיס מסך: תכנס לאוורסט ובצד שמאל תכנס לDisplay ואז לWindows Video
2. תפתח את המחשב ותנקה את הכרטיס מסך כמה שאתה יכול עם לחץ אוויר (אתה יכול לקנות את זה בחנויות כמו טמבור וACE , ככה זה נראה: http://www.mediashop.co.il/Product.a...ff=Zap&lang=HE) .
3. שהמחשב עובד תבדוק אם המאוורר שיושב על הכרטיס מסך מסתובב.
**בינתיים אם אין לך לחץ אוויר תנקה עם פן או משו דומה..
מ א ו ש ר
תביא לי את הדגם שלו..
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.![]()
http://www.uploadfileyou.com/files/h...uaw1ygkfw0.jpg
הנה ניקיתי קצת אבק ותראה מה קרה Field Value
Sensor Properties
GPU Sensor Type Driver (NV-DRV)
Temperatures
GPU 50 °C (122 °F)