אני שומע קצת אתם שומעים? ואם כן איזה להקות?
אני שומע קצת אתם שומעים? ואם כן איזה להקות?
|
|
הארדקורד?XDDDDD
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
hellyeah
אם התכוונת להארדקור,אני שומע ת'הארדקור האמיתי ולא החרטא של האימואים.
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
agnostic front,cro-mags
אתה יודע בכלל מזה לפני שאתה סתם כותב חירבושים XD
שיניתי כותרת
ולא ממש,לפעמים קצת אבל לא של אימואים D:
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
מה שרע באימואים זה הפוזה המטומטמת שלהם שגורמת לך רצון עז להוריד להם כאפה שהלסת שלהם תעשה סיבוב מסביב לראש ותיפול.
אני שומע הארדקור אמיתי כמו Sick Of It All,אגונסטיק פרונט,מדבול,Hatebreed,Full Blown Chaos ועוד הרבה. זה הארדקור,לא אימואים שמקפצים ושרים כמה רע להם.
נערך לאחרונה על ידי Göregäsm; 22-09-2009 בשעה 09:29.
![]()
לא שומע
לא מתחבר לסגנון
^ קרדיט לי על הפצצה למעלה ^
[מכין בפרטי]
~ גם אני פעיל בפורום רוק ומטאל ~![]()
Hatebreed זה לא של אימואים?
יצא לי כמה פעמים לראות אימואים שאוהבים אותם ושומעים אותם בקולי קולות ...
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
זה שיש אימואים ששומעים אותם לא הופך אותם ללהקת אימו.תראה הופעה שלהם או קליפ ביוטוב,תגיד לי אתה כמה הם אימואים.
![]()
לא איכסה
^באמא שלך,אתה ה"איש רוק שנות ה70 ושכל השאר ישרפו".תעזוב אותנו.
![]()
כשאתה אומר הארדקור לאיזה להקות אתה מתכוון?
A Day to Remember - Homesick