אז ככה הורדתי את המשחק התקנתי שמתי קראק וזה מראה לי אאוט אוף ריינג' כזה אני יודע שזה קשור לרזולוציה אז אני חייב דחוף מתקן רזולוציה בבקשה עזרה בפורומים אחרים לא עזרו לי![]()
אז ככה הורדתי את המשחק התקנתי שמתי קראק וזה מראה לי אאוט אוף ריינג' כזה אני יודע שזה קשור לרזולוציה אז אני חייב דחוף מתקן רזולוציה בבקשה עזרה בפורומים אחרים לא עזרו לי![]()
|
|
אחי, אנחנו לא על הפורום 24 שעות ביממה.
מותר להקפיץ רק אחרי 48 שעות וכשהנושא עדיין רלוונטי (עד חודש מההודעה האחרונה).
לנושא:
תצלם את ההודעה, אני צריך לדעת מה הרזולוציה המקסימלית של המסך.
זה לא הודעה אי אפשר לצלם אני שומע מוזיקה ברקע זה עושה מסך שחור ומראה לי על המסך מהמסך אצמו אאוט אוף ריינג'
out of range בעיה ברזולוציה אני בטוח היה לי את זה במשחק אחר אני צריך רק מתקן רזולוציה וזהו...
מה בדיוק כתוב שם..
כי אור ללהיות כתוב באיה רזולוציה המשחק ובאיזה המסך אמור להיות במקסימום.
בעצם עכשיו ראיתי שחלק מהמסכים לא כותבים את זה.
אוקיי אז לפתרון:
(אני לא יודע איזה קבצים יש למשחק הזה אז ננסה כמה דברים)
הפשוט בהם הוא לעשות קליק ימני על הקובץ של המשחק ושם יש לך לבחור רזולוציה של 480X640.
2. תנסה בזמן המשחק (כן כשהוא כותב לך את ההודעה) ללחוץ M (לא נראה לי שזה יעבוד אבל אף אחד לא מת מלנסות)
3. בתיקייה של המשחק תמצא את הקובץ INI שיש בו את ההגדרות.
לא לא לא כתוב רק את זה יש לי מסך של mac אם זה עוזר שזה גם טלויזיה זה מראה לי מסך שחור שאני מפעיל וכותב לי את מה שכתבתי לך...
טוב זה לא עוזר,
אני לא בטוח מה לעשות.
אבל מה שאתה יכול לנסות זה עם להחליף למסך אחר (אם יש לך בבית) לשנות את הרזולוציה בOPTIONS לאחת שמתאימה וזהו..
אין לי מסך אחר אני צריך מתקן רזולוציה למשחק היה לי את זה כבר פעם במשחק אחר הביאו לי מתקן רזולוציה ועבד אתה יכול לתת לי אחד?