היתעניינתי ברכב דייהו נובירה 1998 רציתי לדעת אם אתם מכירים ועצות אם לקנות או לא.....נ.ב רכב עם 317 אלף קילומטר סביר לקנות ?
או שלא לגעת ברכב שעבר כבר 317 אלף קילומטר =הדייהו עברה 317 אלף קילומטר?? תודה לעוזרים
היתעניינתי ברכב דייהו נובירה 1998 רציתי לדעת אם אתם מכירים ועצות אם לקנות או לא.....נ.ב רכב עם 317 אלף קילומטר סביר לקנות ?
או שלא לגעת ברכב שעבר כבר 317 אלף קילומטר =הדייהו עברה 317 אלף קילומטר?? תודה לעוזרים
|
|
דייהו?
317 אלף ק"מ?
\=
לפי דעתי תמשיך לחפש.. 317 ק"מ זה יותר מדי, האוטו עבר הרבה מדי בשביל מודל 98..
317 אלף ק"מ וזה דייהו אל תתקרב בכלל, גם במחיר של רבע מהמחירון לא הייתי קונה..
317 אלף ק''מ זה יותר מדי שלא לדבר שהרכב הזה דייהו .
צריך להתרחק מדייהו כמו מאש.
איך שמתחילה בעיות אחת קנות היא גורמת לעוד בעיות ... יש לי נסיון עם דייהו רייסר, סופר רייסר ואספרו אז אני ייודע על מה אני מדבר.
דווקא אני נהגתי עד לפני שנה בדהייו במשך 13 שנה ויש לו בעיות כמו כל רכב בגילו המופלג
אז יכול להיות שנפלת עם הרכבים או שאתה לא יודע לשמור עליהם
שמע לא יודע מה להגיד לך, מה שכן לא נראה לי שיש עוד הרבה אנשים עד בגיל שלי שמסוגלים לשמור ויודעים לתקן תקלות במכונית כמוני ( ואני עוד מעט בן 21 ).
שמע אני אומר לך אני היה לי נסיון עם 3 דייהו-ים ... עדיין יש לי 2 מהם.
את הרייסר ואת האספרו.
לחבר שלי יש דייהו סופר רייסר שנת 96, הוא מתקן בעיה אחרי חודש הבעיה חוזרת על עצמה והורסת עוד משהו בדרך ...
עוד חבר יש לי עם דייהו רייסר שנת 94 גם כן בעיות.
דייהו מוצלחת אולם זו הדייהו לאנוס הקטנות, מאוד מוצלחות , כמובן מדובר בגירסה הידנית.
שתמע אתה יכול לדפדף לך בין האתרים, לקרוא מאמרים, חוות דעת של אנשים ... ואני בטוח שהרב יגידו לך לא להתקרב לדייהו.
תראה גם לי היה וגם לחבר שלי היה דהייו רכב נחמד אחרי 13 שנה על הכביש לכל רכב יהיו בעיות
השאלה גם איפה מתקנים בכל אופן אני דיי אהבתי את הרכב הוא היה ידני
אבל מה לעשות נמאס לי בעיקר בגלל שבטסטים פשוט מחפשים אותך
ורוצים לבוריד אותך בכוח מהכביש
אל תחשוב על זה בכלל.
עזוב את האוטו הזה... אוטו שעבר כל כך הרבה ב11 שנים הוא בזבוז של כסף