יש לי מחשב נייד יש מצב שאפשר לעשות משהו . שיקלוט לי יותר טוב?
וגם במחשב אחר. נייח, שיש לו כרטיס רשת חיצוני. אפשר בכלל להגביר את הקליטה של הכרטיס ??
יש לי מחשב נייד יש מצב שאפשר לעשות משהו . שיקלוט לי יותר טוב?
וגם במחשב אחר. נייח, שיש לו כרטיס רשת חיצוני. אפשר בכלל להגביר את הקליטה של הכרטיס ??
|
|
הנה משהו שמצאתי לך שיכול לעבוד טוב וגם נשמע מעניין
\בהצלחה
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=LY8Wi7XRXCA"]YouTube - How to Increase Your Wi-Fi Signal[/ame]
וואו!!!
זה סרטון ישן רצח פעם ניסיתי את זה לא עבד יותר מידיי טוב אבל אולי לא עשיתי את זה כמו שצריך לך תדע..
נערך לאחרונה על ידי Ori; 26-09-2009 בשעה 19:44.
קח משהו שבאמת עובד .....ובאמת מחזק את טווח השידור של הרוטאר וגם את טווח הקליטה של כרטיס רשת חיצוני (לגבי הנייד קצת בעיה או שפשוט תעטוף את הנייד בנייר כסףחחח לא ממולץ אבל עובד)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=YOBfxbpxosA"]YouTube - How to make a Cheap WiFi Antenna Booster - Systm[/ame]
אחי קודם כל תקנה כרטיס רשת אלחוטי לנייח חזק,
יש כאלו עם מאריך כבל USB, עוד משו אני ממליץ שתקנה רק של EDIMAX יש להם הכי חזקים בעולם
עכשיו אם אתה מבין קצת באלקטרוניקה פשוט תיקח חוט אנטנה,
תפרק את הכרטיס תכניס את האנטנה בידיוק איפה שהעין של הכרטיס
ותשאיר קצת חוט בחוץ תראה שזה יקלוט פי 2 אצלי זה עובד סוס
בהצלחה
בברכה , אדי.
מעצב בקהילת אטרף.
הקדוש ברוך הוא אנחנו אוהבים אותך!
קיימות מספר אפשרויות
אני הייתי ממליץ על כרטיס ווירלס של טי.פי.לינק (70-110 ש"ח) אבל יכול להיות שאתה עובד במקום שבו קיימות עוד רשתות.
תנסה להחליף את התדר עליו אתה משדר (פריקוונסי) ואם זה לא עובד תנסה לעשות ריבוט לווירלס לפעמים זה עובד.
אם זה לא עובד תמיד יש את האנטנה של פרינגלס אבל זה כבר תחפש לבד. זה מצריך טיפה עבודה אבל עובד מעולה.
אני מבקש reuts עם אתה ממליץ על משהו לפחות תמליץ על משהו שבאמת איכותי ולא tp-link עם כל הכבוד
לא מוצר שאפשר להמליץ עליו במיולד להגדלת טווחי קליטה
בכל מקרה .....לבחור שפתח תאשכול
תעשה לרוטאר שלך תתוספות כמו בסרטון..שצירפתי
עם אתה מבין באמת קצת ויש לך ידיים טובות תקח כרטיס רשת usb (edimax( כבל נחושת תפרק תכרטיס usb תלחים אותו לנקודות אנטנה של הכרטיס
ושיפרת את רמת הקליטה שידור שלך בלפחות 60 אחוז
במידה ולא עוזר ממליץ ללכת לקנות רוטאר של לינקסיס wrt54 g (להזמין בebay(
40 דולר...ויגמרו לך כל בעיות הקליטה ו"כו