נכתב במקור על ידי
GuYB
חח אין שום בעיה אחי אני ייספר לך פה שאם עוד אנשים יירצו לקרוא אז שיהיה להם.
תראה בסה"כ זה גיבוש של יומיים כאשר ביום הראשון יש ריצת 2000 כדי למיין אותך לקבוצה בה תערוך את הגיבוש עצמו (שהוא מוערך בזמן של משו כמו 4 שעות - זה כל הסיפור).
תשמע זה לא גיבוש קשה במיוחד אתה צריך פשוט מאד לא לפרוש, לרצות את זה ולהאמין בעצמך.
טוב אז את הקטע ש להיום הראשון אני מעריך שלא יהיה צורך לספר כי אתה נח הרבה, עושה את הריצה, אוכל, נח הולך לישון ומעירים אותך לקראת 4 בבוקר. ואז בעצם הגיבוש מתחיל שאתה תהיה עם הצוות שלך לגיבוש ועם המפקד שיעביר אותו.
בערך ב5 אתה מתחיל תזוזה לאחר ארוחת בוקר שכוללת תה ופרוסה עם ריבה, אתה רץ יחד עם כל הציוד למקום של התיזוזים. אתה צריך לקחת שק (אני ממליץ לך לקחת את השק הכי גדול שתראה) ולהישאר איתו מעל הראש עד שהמפקד אומר לך אחרת. בגדול התיזוזים אתה צריך לא להישאר מאחורה, להיות בקבוצה המובילה אבל אישיתי אני חושב שאתה לא צריך להתאבד על כל מקצה שם. כמובן לא לחסוך בכוח. המפקד אומר לך זמן שאתה צריך לעמוד בו (כמובן של כל הצוות!) אתה צריך להקיף (ודגש על להקפיף כי מקפידים על זה) את החפץ שהוא אומר ולחזור.
אוקיי סיימנו את הקטע הזה לאחר שהמפקדים אכלו לעינינו ספגטי בולונז עם ריח נפלא שאותי אישית זה הצחיק מאד אתה לא צריך להתייחס לזה.
קיצר אתה רץ לאיזור של הזחילות, מבצע מספר זחילות, תןהכל, אל תוותר לעצמך אתה צריך להראות שאתה לא מוותר ומשקיע הכל בקטע הזה. מתישהו זה ייפסק. אני מערריך שכל הקטע של הזחילות שאישית היה לי הכי קשה לקח איזה חצי שעה.
לאחר מכן מגיע הקטע של האלונקה הסוציומטרית, כמובן שבין לבין יש הפסקות שתייה אתה צריך להיות ערני לכל מה שהמפקד אומר. באלונקה הסוציומטרית לדעתי אתה צריך הכי לבלוט. היה לי משו כמו 14 מקצים של אלונקה סוציומטרית, תן שם באמת הכל, תהיה בהמה תראה שאתה רוצה להיות על האלונקה כי מבחינתך זה כמו פרס.
לאחר מכן יש מספר משימות קבוצתיות הדורשות חשיבה קבוצתית, אני לא ארחיב עליהן באמת שלא צריך. בנוסף מתקיים דיון שהמפקד יחליט עליו, אתה צריך להראות מעורבות, יידע, עבודה צוותית וכמובן לא להשתלט.
והקטע האחרון הוא המסע שהוא לא ממש קשה משהו כמו 2-3 ק"מ, תיקח כמה שיותר ציוד שיהיה עלייך בין אם זה אלונקה (הכי חשוב) ובין אם זה פק"לים וכדומה, אבל מה שבאמת המפקדים מחפשים זה לראות מי עוזר לחברים שקשה להם ודוחף אותם מאחורה, נותן להם דירבון. בין לבין במסע יש משימה על המתח לא ארוכה במיוחד, ויהיו קטעים שהמפקד ייצעק ויגיד שאתה אפס וכזה אל תתיחס תמשיך הוא סתם מזיין תמוח אל תקשיב לו בכלל, הוא יגביר קצב ויעשה מעגלים תחשוב על דברים אחרים כמו לעזור לחבר שמאחור.
זהו מגיעים לאוהלים ונגמר הגיבוש. יש ראיון שהוא חשוב, אל תזלזל, תסתכל להם בעיניים, תראה רצון להגיע לחטיבה ויהיה בסדר.
אני רוצה להדגיש שזה מה שהיה אצלי בגיבוש ויכול להיות שזה יישתנה בגיבוש שלך.
שיהיה לך המון בהצלחה אחי אם אתה צריך משו שלח הודעה לא מפריע לי, ושמע שוב זה לא גיבוש קשה במיוחד אין לך ממה להילחץ או לקרוע את עצמך באימונים לפניי. תחשוב שהכל בראש, כמה שאתה רוצה את זה.
אז שוב, בהצלחה
וואלה חח כתבתי הרבה זרמתי עם עצמי אני נראה לי עושה מזה מאמר ומשפץ אותו שיהיה לאחרים מה לקרוא.