קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] בריאיון אישי בצו ראשון ועל יחידות בכללי
    על ידי ExcluSive בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 12-12-2011, 20:21
  2. [שאלה] בצו ראשון לא עשו לי ראיון אישי
    על ידי avi3584 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 19-07-2011, 00:47
  3. [מידע] ראיון אישי - צו ראשון
    על ידי falafel בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 20-02-2011, 23:12
  4. פלטפוס וראיון אישי בצו ראשון..
    על ידי Guyse בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-07-2009, 13:58
  5. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 19-05-2009, 17:32
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

ראיון אישי שהיה בצו ראשון

ברירת מחדל ראיון אישי שהיה בצו ראשון

שמעו חברה היה לי צו ראשון בינואר 09 ודיברתי כמו נקניק שלא אכפת לי להיות קרבי ועדיף מודיעין שדה ומאז הדעה שלי ממש השתנתה אני רוצה צנחנים וכל זה ואני מפחד שזה יעשה לי בעיות בגיבוש צנחנים כאילו שלא יקבלו אותי לשם.. יש מה לעשות?

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אל תדאג שמע הצבא מתחשב בזה שיש שינוי בדעה ובתפיסה, ועד שיהיה לך גיבוש צנחנים ייקח זמן אני ממש לא חושב שזה ישפיע על הרצון שלך, גם אני אמרתי בצו ראשון שאני רוצה נח"ל וזה מה שהיה לי בראש בסוף הלכתי לגיבוש ועברתי כי אמרתי בראיון בגיבוש שאני ממש רוצה צנחנים מבין אחי אל תפחד יהיה בסדר, בהצלחה

משתמש כבוד האוואטר של Red Devils
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    1
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    "יש מצב לגזוז?"

אחי כמעט כל בן אדם מקבל גיבוש צנחנים, אלא אם הוא לא מחכה לגיבוש של סיירות, או שיעד גיוסו כבר ידוע.
    אם אתה לא אחד מהם אתה תקבל.
    Manchester United glad to present you the Red Weapon

Be Careful

מורחקים
    שם פרטי
    ורניק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

כתוב פה(בפורום) הרבה בקשר לכל מה שיש בצו ראשון אז אני יקצר

הריאיון האישי(צד"כ) בצו ראשון לא קובע ואפילו לא במעטטט את לאן תלך בסוף, הוא אך ורק קובע את המוטיבציה שלך, טעית שאמרת מה אתה רוצה לעשות, בריאיון אתה לא אמור להגיד מה אתה רוצה אתה אמור להגיד שלא משנה מה יתנו לך אתה תשמח כי העיקר שאתה עוזר למדינה ובלה בלה בלה למרות שזה על הזין שלך בקיצור תשחק אותה שאכפת לך לתרום לצבא ולמדינה ולא ממך

ציטוט נכתב במקור על ידי GuYB צפיה בהודעה
    אל תדאג שמע הצבא מתחשב בזה שיש שינוי בדעה ובתפיסה, ועד שיהיה לך גיבוש צנחנים ייקח זמן אני ממש לא חושב שזה ישפיע על הרצון שלך, גם אני אמרתי בצו ראשון שאני רוצה נח"ל וזה מה שהיה לי בראש בסוף הלכתי לגיבוש ועברתי כי אמרתי בראיון בגיבוש שאני ממש רוצה צנחנים מבין אחי אל תפחד יהיה בסדר, בהצלחה
    אחי היית בגיבוש צנחנים? אם זה לא בעיה מצידך הייתי מאוד רוצה לקבל טיפים לקראת הגיבוש ועל מה לשים דגש ולספר מה עברת שם ואיך עברת מצידי בפרטי ומצידי פה אני מאוד אעריך את זה אבל רק אם זה לא בעיה בשבילך

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חח אין שום בעיה אחי אני ייספר לך פה שאם עוד אנשים יירצו לקרוא אז שיהיה להם.
    תראה בסה"כ זה גיבוש של יומיים כאשר ביום הראשון יש ריצת 2000 כדי למיין אותך לקבוצה בה תערוך את הגיבוש עצמו (שהוא מוערך בזמן של משו כמו 4 שעות - זה כל הסיפור).
    תשמע זה לא גיבוש קשה במיוחד אתה צריך פשוט מאד לא לפרוש, לרצות את זה ולהאמין בעצמך.
    טוב אז את הקטע ש להיום הראשון אני מעריך שלא יהיה צורך לספר כי אתה נח הרבה, עושה את הריצה, אוכל, נח הולך לישון ומעירים אותך לקראת 4 בבוקר. ואז בעצם הגיבוש מתחיל שאתה תהיה עם הצוות שלך לגיבוש ועם המפקד שיעביר אותו.
    בערך ב5 אתה מתחיל תזוזה לאחר ארוחת בוקר שכוללת תה ופרוסה עם ריבה, אתה רץ יחד עם כל הציוד למקום של התיזוזים. אתה צריך לקחת שק (אני ממליץ לך לקחת את השק הכי גדול שתראה) ולהישאר איתו מעל הראש עד שהמפקד אומר לך אחרת. בגדול התיזוזים אתה צריך לא להישאר מאחורה, להיות בקבוצה המובילה אבל אישיתי אני חושב שאתה לא צריך להתאבד על כל מקצה שם. כמובן לא לחסוך בכוח. המפקד אומר לך זמן שאתה צריך לעמוד בו (כמובן של כל הצוות!) אתה צריך להקיף (ודגש על להקפיף כי מקפידים על זה) את החפץ שהוא אומר ולחזור.
    אוקיי סיימנו את הקטע הזה לאחר שהמפקדים אכלו לעינינו ספגטי בולונז עם ריח נפלא שאותי אישית זה הצחיק מאד אתה לא צריך להתייחס לזה.
    קיצר אתה רץ לאיזור של הזחילות, מבצע מספר זחילות, תןהכל, אל תוותר לעצמך אתה צריך להראות שאתה לא מוותר ומשקיע הכל בקטע הזה. מתישהו זה ייפסק. אני מערריך שכל הקטע של הזחילות שאישית היה לי הכי קשה לקח איזה חצי שעה.
    לאחר מכן מגיע הקטע של האלונקה הסוציומטרית, כמובן שבין לבין יש הפסקות שתייה אתה צריך להיות ערני לכל מה שהמפקד אומר. באלונקה הסוציומטרית לדעתי אתה צריך הכי לבלוט. היה לי משו כמו 14 מקצים של אלונקה סוציומטרית, תן שם באמת הכל, תהיה בהמה תראה שאתה רוצה להיות על האלונקה כי מבחינתך זה כמו פרס.
    לאחר מכן יש מספר משימות קבוצתיות הדורשות חשיבה קבוצתית, אני לא ארחיב עליהן באמת שלא צריך. בנוסף מתקיים דיון שהמפקד יחליט עליו, אתה צריך להראות מעורבות, יידע, עבודה צוותית וכמובן לא להשתלט.
    והקטע האחרון הוא המסע שהוא לא ממש קשה משהו כמו 2-3 ק"מ, תיקח כמה שיותר ציוד שיהיה עלייך בין אם זה אלונקה (הכי חשוב) ובין אם זה פק"לים וכדומה, אבל מה שבאמת המפקדים מחפשים זה לראות מי עוזר לחברים שקשה להם ודוחף אותם מאחורה, נותן להם דירבון. בין לבין במסע יש משימה על המתח לא ארוכה במיוחד, ויהיו קטעים שהמפקד ייצעק ויגיד שאתה אפס וכזה אל תתיחס תמשיך הוא סתם מזיין תמוח אל תקשיב לו בכלל, הוא יגביר קצב ויעשה מעגלים תחשוב על דברים אחרים כמו לעזור לחבר שמאחור.
    זהו מגיעים לאוהלים ונגמר הגיבוש. יש ראיון שהוא חשוב, אל תזלזל, תסתכל להם בעיניים, תראה רצון להגיע לחטיבה ויהיה בסדר.
    אני רוצה להדגיש שזה מה שהיה אצלי בגיבוש ויכול להיות שזה יישתנה בגיבוש שלך.
    שיהיה לך המון בהצלחה אחי אם אתה צריך משו שלח הודעה לא מפריע לי, ושמע שוב זה לא גיבוש קשה במיוחד אין לך ממה להילחץ או לקרוע את עצמך באימונים לפניי. תחשוב שהכל בראש, כמה שאתה רוצה את זה.
    אז שוב, בהצלחה

וואלה חח כתבתי הרבה זרמתי עם עצמי אני נראה לי עושה מזה מאמר ומשפץ אותו שיהיה לאחרים מה לקרוא.

ציטוט נכתב במקור על ידי GuYB צפיה בהודעה
    חח אין שום בעיה אחי אני ייספר לך פה שאם עוד אנשים יירצו לקרוא אז שיהיה להם.
    תראה בסה"כ זה גיבוש של יומיים כאשר ביום הראשון יש ריצת 2000 כדי למיין אותך לקבוצה בה תערוך את הגיבוש עצמו (שהוא מוערך בזמן של משו כמו 4 שעות - זה כל הסיפור).
    תשמע זה לא גיבוש קשה במיוחד אתה צריך פשוט מאד לא לפרוש, לרצות את זה ולהאמין בעצמך.
    טוב אז את הקטע ש להיום הראשון אני מעריך שלא יהיה צורך לספר כי אתה נח הרבה, עושה את הריצה, אוכל, נח הולך לישון ומעירים אותך לקראת 4 בבוקר. ואז בעצם הגיבוש מתחיל שאתה תהיה עם הצוות שלך לגיבוש ועם המפקד שיעביר אותו.
    בערך ב5 אתה מתחיל תזוזה לאחר ארוחת בוקר שכוללת תה ופרוסה עם ריבה, אתה רץ יחד עם כל הציוד למקום של התיזוזים. אתה צריך לקחת שק (אני ממליץ לך לקחת את השק הכי גדול שתראה) ולהישאר איתו מעל הראש עד שהמפקד אומר לך אחרת. בגדול התיזוזים אתה צריך לא להישאר מאחורה, להיות בקבוצה המובילה אבל אישיתי אני חושב שאתה לא צריך להתאבד על כל מקצה שם. כמובן לא לחסוך בכוח. המפקד אומר לך זמן שאתה צריך לעמוד בו (כמובן של כל הצוות!) אתה צריך להקיף (ודגש על להקפיף כי מקפידים על זה) את החפץ שהוא אומר ולחזור.
    אוקיי סיימנו את הקטע הזה לאחר שהמפקדים אכלו לעינינו ספגטי בולונז עם ריח נפלא שאותי אישית זה הצחיק מאד אתה לא צריך להתייחס לזה.
    קיצר אתה רץ לאיזור של הזחילות, מבצע מספר זחילות, תןהכל, אל תוותר לעצמך אתה צריך להראות שאתה לא מוותר ומשקיע הכל בקטע הזה. מתישהו זה ייפסק. אני מערריך שכל הקטע של הזחילות שאישית היה לי הכי קשה לקח איזה חצי שעה.
    לאחר מכן מגיע הקטע של האלונקה הסוציומטרית, כמובן שבין לבין יש הפסקות שתייה אתה צריך להיות ערני לכל מה שהמפקד אומר. באלונקה הסוציומטרית לדעתי אתה צריך הכי לבלוט. היה לי משו כמו 14 מקצים של אלונקה סוציומטרית, תן שם באמת הכל, תהיה בהמה תראה שאתה רוצה להיות על האלונקה כי מבחינתך זה כמו פרס.
    לאחר מכן יש מספר משימות קבוצתיות הדורשות חשיבה קבוצתית, אני לא ארחיב עליהן באמת שלא צריך. בנוסף מתקיים דיון שהמפקד יחליט עליו, אתה צריך להראות מעורבות, יידע, עבודה צוותית וכמובן לא להשתלט.
    והקטע האחרון הוא המסע שהוא לא ממש קשה משהו כמו 2-3 ק"מ, תיקח כמה שיותר ציוד שיהיה עלייך בין אם זה אלונקה (הכי חשוב) ובין אם זה פק"לים וכדומה, אבל מה שבאמת המפקדים מחפשים זה לראות מי עוזר לחברים שקשה להם ודוחף אותם מאחורה, נותן להם דירבון. בין לבין במסע יש משימה על המתח לא ארוכה במיוחד, ויהיו קטעים שהמפקד ייצעק ויגיד שאתה אפס וכזה אל תתיחס תמשיך הוא סתם מזיין תמוח אל תקשיב לו בכלל, הוא יגביר קצב ויעשה מעגלים תחשוב על דברים אחרים כמו לעזור לחבר שמאחור.
    זהו מגיעים לאוהלים ונגמר הגיבוש. יש ראיון שהוא חשוב, אל תזלזל, תסתכל להם בעיניים, תראה רצון להגיע לחטיבה ויהיה בסדר.
    אני רוצה להדגיש שזה מה שהיה אצלי בגיבוש ויכול להיות שזה יישתנה בגיבוש שלך.
    שיהיה לך המון בהצלחה אחי אם אתה צריך משו שלח הודעה לא מפריע לי, ושמע שוב זה לא גיבוש קשה במיוחד אין לך ממה להילחץ או לקרוע את עצמך באימונים לפניי. תחשוב שהכל בראש, כמה שאתה רוצה את זה.
    אז שוב, בהצלחה

וואלה חח כתבתי הרבה זרמתי עם עצמי אני נראה לי עושה מזה מאמר ומשפץ אותו שיהיה לאחרים מה לקרוא.
    ממש תודה גבר!! מאחל לך בהצלחה בהמשך הדרך (בצנחנים כן? חחחח)
    ויש ניפויים אחרי הריצת 2000? כמה אני צריך לעשות בשביל שלא ינפו אותי?

משתמש כבוד האוואטר של Red Devils
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    1
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    "יש מצב לגזוז?"

יש ניפויים אחרי ריצת 2000 כן, אבל ממש ניפויים קטנים.
    אצלי בגיבוש אחרי ה-2000 ניפו 10 אנשים. זה כאלה שבד"כ עוברים להליכה או לא מסיימים.
    אני חושב שמעל 10:00 דק' מנפים.
    Manchester United glad to present you the Red Weapon

Be Careful

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חח בצנחנים כן. תראה יש ניפויים אחרי הריצה אבל אתה צריך להיות ממש לא בכושר כדי לא לעבור... משו כמו 10:30 לא בטוח... אתה תהיה בסדר אחי תתאמן קצת לפניי וזהו הכל בראש

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,864 | הודעות: 8,173,451 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect