1. מישהו יודע אם חבילה כזאת יכולה להכיל מכשיר שמתחמם? או שכולם בטכנולוגית jasper?
2. ראיתי באתר הראשי שלהם שהמכשיר עולה באירופה 200 יורו. מישהו יודע איפה אפשר להשיג במחיר כזה את החבילה בצרפת?
1. מישהו יודע אם חבילה כזאת יכולה להכיל מכשיר שמתחמם? או שכולם בטכנולוגית jasper?
2. ראיתי באתר הראשי שלהם שהמכשיר עולה באירופה 200 יורו. מישהו יודע איפה אפשר להשיג במחיר כזה את החבילה בצרפת?
|
|
1.אתה צריך לבדוק. יש ישנים יותר שהם לא ג'אספר תשאל אותם אם זה ג'אספר ותבדוק שהשנת יצור זה 2009.
2.כל חנות צעועים וגיימינג ימכרו את הקונסולה.
מוכר פריצה לפלייסטישן 3 למעוניינים אפשר לפנות עליי.
תקנה בישראל עדיף לך פחות בעיות אם שיטת השידור אבל זה צרפת(אירופה) אז זה לא כזה משנה
אבל אתה גם אחר כך צריך להתקין פריצה שזה עוד 200-300 שקל
אחי אתה מדבר שטוית.
אם זה אמריקאי אז שווה לקנות בחול אבל ברגע שזה אירופאי עדיף לקנות בחול.
אממ בקשר לשאלה השניה של הבחור ..
1. מישהו יודע אם חבילה כזאת יכולה להכיל מכשיר שמתחמם? או שכולם בטכנולוגית jasper..
אם זה ELITE אבל שנקנה ב 2008 כלומר בלי טכנולוגיה JASPER יש מצב המכשיר מתחמם??
טוב עדכון בנושא, דוד שלי באמריקה אולי יקנה לי.
אני מנסה לברר אולי לקנות מבסט באי שם את האליט או את הגירסא החדשה שתצא עוד מעט של הmodrn warfare 2 (שאגב כוללת 2 שלטים והארד דיסק של 250 גי'גה והכל רק ב400 דולר!!!!)
אני עוד מנסה לברר אם הגירסא הזאת תצא כג'אספר.
השאלה היא, את הXBOX הראשון שלי קניתי מארה"ב והייתי צריך לקנות לו שנאי מטורף של מכשירים גדולים כדי לשנות את שיטת החשמל מ110V ל220V. אם אני קונה בארה"ב, האם השנאי של הXBOX הראשון יתאים לי?
כן החבילה החדשה תהיה ג'אספר.
וכן השני של האקבוקס הקודם שלך יתאים.
כאילו רגע תן לי להבין קניתה xbox 360 בח"ול קיבלתה טבעת מוות ואתה רוצה חדש? עם זה העיינין אז כן יעבוד לך השנאי הישן.