יש לי בעיה אני באחוז 29 כאילו אני יודע מה צריך לעשות יש לי איזה פצצה שאני צריך לנטרל אבל אני לא יודע איך מנטרלים יש לי את המכשיר הזה שמנטרל אבל אי מנטרלים אם איזה כפתורים והכל![]()
יש לי בעיה אני באחוז 29 כאילו אני יודע מה צריך לעשות יש לי איזה פצצה שאני צריך לנטרל אבל אני לא יודע איך מנטרלים יש לי את המכשיר הזה שמנטרל אבל אי מנטרלים אם איזה כפתורים והכל![]()
|
|
ואיי אתם לא נותנים לי ללכת לישון עם כל השאלות חחח
אני קצת לא זוכר תכפתורים אבל נראה לי זה היה מקש ימני ושמאלי של העכבר ו''A'' ו''D'' במקלדת
דרך אגב רשום לך תשם של המכשיר במשחק, תביא לי תשם שלו כדי שאני יוכל במפורט להסביר לך איך משתמשים בו
נערך לאחרונה על ידי ๖ۣۜAnton; 29-09-2009 בשעה 02:17.
כן נכון אבל מה איך ללחוץ עליהם ללחוץ עליהם יחד בלי לעזוב או מה?
בגלל זה בקשתי שתביא לי תשם של המכשיר...
לא יהיה קל להסביר את זה במילים אז שניה אני יבדוק לבד..
עריכה:
בקיצור לא מצאתי לך כלום בקשר למכשיר אז עם תביא לי תשם שלו יהיה לי יותר קל פשוט להראות לך בסרטון
בקיצור אני יסביר במילים שלי, אתה צריך להישתמש במקש ימני ושמאלי בעכבר וב''A'' ו''D'' כדי להפוך את הגל לירוק, כמו שאתה רואה כשאתה מזיז את הכפתורים אתה רואה שזה מתחיל להפוך או לאדמדם או לירקרק אז שיהיה כמה שיותר ירוק
מקווה שעזרתי![]()
נערך לאחרונה על ידי ๖ۣۜAnton; 29-09-2009 בשעה 03:09.
אהה סליחה לא הבנתי אותך
השם של המכשיר זה cryptographic sequencer
ואחי לא הבנת אותי שאלתי איך ללחוץ על זה שזה יהיה ירוק אני לא מצליח
בגלל זה אמרתי שלא תבין אותי
מקווה שזה יעזור לך
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=jrWEQmWejzQ"]YouTube - How to Use Cryptographic Sequencer[/ame]
תראה כמה פעמים כדי להבין
נערך לאחרונה על ידי ๖ۣۜAnton; 29-09-2009 בשעה 17:00.
אחי הינה אתה רואה כתוב שצריך ללחוץ על המקש הימני והשמאלי בעכבר וב=A D עכשיו מה איך ללחות כאילו על כולם בלי לעזוב או מה
אחי הבנתי לבד איך לעשות את זה צריך ללחוץ על הלחצן הימני בעכבר תמיד עכשיו הכפתורים A D הם בשביל לקוון את הגל עד שיגיע לירוק ושהוא על הירוק אתה לוחץ על הלחצן השמאלי בעכבר וזהו
תודה בכל זאת על העזרה אחי תודהה