קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. הספר הארי פוטר 7 בעברית להורדה!!!
    על ידי David_magal בפורום דיבורים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 31-10-2007, 17:02
  2. בקשה | פוטושופ בעברית
    על ידי Mr.YeLLoW בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 30-08-2007, 23:39
  3. בקשה|מייפל סי להורדה
    על ידי שי_קסה_הגבר בפורום Maple Story
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 29-08-2007, 02:50
  4. [בקשה] GTA-SA להורדה
    על ידי Future בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-08-2007, 17:19
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

[בקשה]ספרים בעברית להורדה

משתמש מכור האוואטר של 321AC
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    1
    נקודות
    -78

ברירת מחדל [בקשה]ספרים בעברית להורדה

שלום מאיפה אנ יכול להוריד ספרים בעברית ???

אם י בעיה אם הודעה אנה העבירו אותילמקום המתאים

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לחץ כאן
    http://www.google.co.il/search?hl=iw&source=hp&q=%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%9D+%D7%91%D7%A2%D7%91%D7%A8 %D7%99%D7%AA+%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%94&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95% D7%A9+%D7%91-Google&meta=&aq=null&oq=

אז ככה אספתי את מיטב המדריכים(אני מקווה) בעברית ובאנגלית בהורדות מהירות ונוחות
    אני מקווה שלא תעתיקו

H3R3.WE.G0
    --------------

HackerS BlacK BooK

-כולל קבצי טקסט,וורד,PDF

רשימת מאמרים\הרצאות\מדריכים\ספרים כלולים:

Maximum Security - A Hacker's Guide to Protecting Your Internet Sita and Network
    ::
    How to Make Key Generators
    Hacking Into Computer Systems - Beginners
    Hacking for Dummies 2
    Hackers Survival Guide
    Tricks Of The Internet Gurus
    text
    ----

ספרי האקינג בעברית

-כולל קבצי טקסט,וורד,תמונות,תוכנות[מעט]

רשימת הספרים הכלולים:

cp77fk4r1
    cp77fk4r2
    crossbow
    death
    hacker-zone
    hasatan
    KevinMitnick
    theFreedomBook1
    TheFreedomBook2
    -----------------

גליונות של קבוצות האקינג

-כולל קבצי טקסט,וורד,תמונות,תוכנות

מס' גליונות סה"כ:55

רשימת הקבוצות:

2600il
    cyber-caus
    faithless
    gehenom
    Ghacker
    IHA
    ikp
    Israelis-Revange
    matrix
    N-u-l-l-B-u-g
    prug
    red-board
    ---------

הרצאות האקינג

-כולל קבצי טקסט בלבד

נושאי הרצאות:

Coddign and Decodding
    HTAccess
    cryptolog
    XSS
    NetWorking
    Gnu-Linux
    Phishing
    עקיפת אנטי וירוס

DangerouS GooglE SearchinG FoR SecretS

-כולל קובץ PDF בודד

------------------------------------------------------------------------------------

תהנו
    נערך לאחרונה על ידי tewriadria; 30-09-2009 בשעה 15:43.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

- נגמר לי כאן המקום לעדכן, אז העידכונים ממשיכים בעמוד 11 כאן
    עודכן למטה בתאריך 23/3/09

זהו אשכול של ספרים מקצועיים בנושאים שונים שלדעתי מעניינים, ברובם בפורמט PDF ובאנגלית. אין לי תרגומים. אם היה לי הייתי מביא..
    האשכול מתעדכן, אני אקפיד תמיד להוסיף עוד.. תהנו..

Incredible Visual Illusion - ספר שמציג תמונות רבות שבכולן אשליות ויזואליות. חלק מהתמונות מוכרות מאוד וחלקן פחות. בכל אופן זהו מקבץ יפה של משחקים ויזואלים, שמעלה כמה תהיות על הצורה בה המוח שלנו עובד..
    פורמט PDF
    39 עמודים

הורדה

Body Language for dummies- ספר שמלמד בפשטות על השפה החשובה ביותר - שפת הגוף.
    פורמט PDF
    337 עמודים.

הורדה

Catalog World Coins- קטלוג מטבעות עולמי. מסודר לפי מדינות, ובכל מדינה נסקרים המטבעות שלה, כולל מטבעות מיוחדים. מעודכן להיום!
    פורמט PDF
    432 עמודים.

הורדה

PC Secret Formula - ספר של טכנאי אשר ייתן לכם טיפים שונים לתחזוקת המחשב והוינדוס, כמו גם איך לשנות הגדרות שונות בוינדוס על מנת לשמור על יציבות המערכת ועל ביצועים גבוהים שלה.
    מסמך PDF
    29 עמודים.

הורדה

50fast Digital Camera Techniques - ספר שסוקר 50 טכניקות שונות שיעזרו לכם לצלם טוב ומקצועי יותר עם מצלמה דיגיטלית פשוטה. עובר על דברים כמו קומפוזיציה של התמונה, שימוש נכון באור, שימוש בחשיפות נכונות ועוד..
    פורמט PDF
    340 עמודים.

הורדה

String Theory and the Real World - תאוריית המיתרים והעולם האמיתי. ספר זה הוא קיבוץ של מאמרים בנושאים של פיזיקה פרקטית עד לאסטרופיזיקה. סוקר נושאים בנושא תאוריית המיתרים וקוסמולוגיה מהרמה הבסיסית ועד להתפתחויות האחרונות בתחום. המאמרים המסוקרים הם של מדענים מובילים בתחומים.
    פורמט PDF
    693 עמודים.

הורדה

Bruce Lee's All book AIO - ספר האימון שכתב ברוס לי. העלתי בעבר באשכול נפרד, וצירפתי עכשיו לכאן.
    פורמט PDF

הורדה

- קיבוץ של חוברות שמלמדות כיצד תאלפו את הכלב שלכם. שיטות שונות לאילוף ומידע רב כיצד הכלב חושב וכיצד להתנהג איתו, ואפילו שיטות למדידת רמת האינטילגנציה שלו. רק אל תהיו קשוחים מדי, ובוודאי לא אלימים בבקשה!!
    פורמט PDF

הורדה

עדכון מה-21/2/09

Cleaning Windows XP for Dummies - עוד ספר בסידרה המעולה הזאת. מסביר בצורה פשוטה ומובנת לכולם כיצד לנקות את וינדוס XP מכל מני דברים לא נחוצים, כיצד להיפתר מספייוורס, ושיטות יעילות להפוך את הוינדוס ליציב ומהיר הרבה יותר בעזרת הכלים שכבר מצויים בו, שלא תמיד יודעים כיצד להשתמש בהם באופן יעיל.
    פורמט PDF
    363 עמודים

הורדה

The Ultimate IQ Test Book - ספר שחובר על ידי מומחים לבדיקות IQ, המכיל מעל ל-1000 שאלות המחולקות לכ-25 מבחנים. השאלות גם מחולקות לפי נושאים, כך שתוכלו לבחור במה לבחון את עצמכם במידה וסוג מסויים של שאלות דורש אנגלית ברמה גבוהה מדי. יש המון שאלות לוגיות הכוללות דיאגרמות ואיורים של צורות שונות. תבחנו באמת עד כמה אתם חכמים... [IMG]http://images.***.co.il/smilies2/smile.gif[/IMG]
    - הערה: אני לא אחראי לתוצאות. נא לא להתלונן, מי שהוציא ציון נמוך מדי לדעתו [IMG]http://images.***.co.il/smilies2/smile.gif[/IMG]
    פורמט PDF
    305 עמודים

הורדה

Learning C++ Tutorial - תוכנה במצגת פלאש אשר תלמד אתכם בצורה פשוטה וברורה כיצד לתכנת בשפת ++C. המצגת אינטרקטיבית, מחולקת לנושאים שונים, ומדריכה אתכם באמצעות תיאור באנגלית פשוטה ואף באמצעות הקראת הטקסט, וכן באמצעות איורים. לא נדרש כל ידע מוקדם, השיעורים מתחילים מאפס ידע.
    פורמט פלאש.

הורדה

BlackJack Secrets - חשבתם שמשחק הקלפים בלק-ג'ק (21) הוא משחק פשוט ונטו מזל? ידהים אתכם כמה יש ללמוד עליו. הספר הזה ילמד אתכם טקטיקות שונות במשחק, כיצד לקרוא את מצב השולחן, כיצד לחשב סיכויים, כיצד לספור קלפים על מנת להגדיל את סיכוייכם לקבל את מה שאתם צריכים ועוד דברים רבים. מקצועי ומעמיק.
    פורמט PDF
    212 עמודים

הורדה

- נגמר לי כאן המקום לעדכן, אז העידכונים ממשיכים בעמוד 11 כאן
    עודכן למטה בתאריך 23/3/09

זהו אשכול של ספרים מקצועיים בנושאים שונים שלדעתי מעניינים, ברובם בפורמט PDF ובאנגלית. אין לי תרגומים. אם היה לי הייתי מביא..
    האשכול מתעדכן, אני אקפיד תמיד להוסיף עוד.. תהנו..

Incredible Visual Illusion - ספר שמציג תמונות רבות שבכולן אשליות ויזואליות. חלק מהתמונות מוכרות מאוד וחלקן פחות. בכל אופן זהו מקבץ יפה של משחקים ויזואלים, שמעלה כמה תהיות על הצורה בה המוח שלנו עובד..
    פורמט PDF
    39 עמודים

הורדה

Body Language for dummies- ספר שמלמד בפשטות על השפה החשובה ביותר - שפת הגוף.
    פורמט PDF
    337 עמודים.

הורדה

Catalog World Coins- קטלוג מטבעות עולמי. מסודר לפי מדינות, ובכל מדינה נסקרים המטבעות שלה, כולל מטבעות מיוחדים. מעודכן להיום!
    פורמט PDF
    432 עמודים.

הורדה

PC Secret Formula - ספר של טכנאי אשר ייתן לכם טיפים שונים לתחזוקת המחשב והוינדוס, כמו גם איך לשנות הגדרות שונות בוינדוס על מנת לשמור על יציבות המערכת ועל ביצועים גבוהים שלה.
    מסמך PDF
    29 עמודים.

הורדה

50fast Digital Camera Techniques - ספר שסוקר 50 טכניקות שונות שיעזרו לכם לצלם טוב ומקצועי יותר עם מצלמה דיגיטלית פשוטה. עובר על דברים כמו קומפוזיציה של התמונה, שימוש נכון באור, שימוש בחשיפות נכונות ועוד..
    פורמט PDF
    340 עמודים.

הורדה

String Theory and the Real World - תאוריית המיתרים והעולם האמיתי. ספר זה הוא קיבוץ של מאמרים בנושאים של פיזיקה פרקטית עד לאסטרופיזיקה. סוקר נושאים בנושא תאוריית המיתרים וקוסמולוגיה מהרמה הבסיסית ועד להתפתחויות האחרונות בתחום. המאמרים המסוקרים הם של מדענים מובילים בתחומים.
    פורמט PDF
    693 עמודים.

הורדה

Bruce Lee's All book AIO - ספר האימון שכתב ברוס לי. העלתי בעבר באשכול נפרד, וצירפתי עכשיו לכאן.
    פורמט PDF

הורדה

- קיבוץ של חוברות שמלמדות כיצד תאלפו את הכלב שלכם. שיטות שונות לאילוף ומידע רב כיצד הכלב חושב וכיצד להתנהג איתו, ואפילו שיטות למדידת רמת האינטילגנציה שלו. רק אל תהיו קשוחים מדי, ובוודאי לא אלימים בבקשה!!
    פורמט PDF

הורדה

עדכון מה-21/2/09

Cleaning Windows XP for Dummies - עוד ספר בסידרה המעולה הזאת. מסביר בצורה פשוטה ומובנת לכולם כיצד לנקות את וינדוס XP מכל מני דברים לא נחוצים, כיצד להיפתר מספייוורס, ושיטות יעילות להפוך את הוינדוס ליציב ומהיר הרבה יותר בעזרת הכלים שכבר מצויים בו, שלא תמיד יודעים כיצד להשתמש בהם באופן יעיל.
    פורמט PDF
    363 עמודים

הורדה

The Ultimate IQ Test Book - ספר שחובר על ידי מומחים לבדיקות IQ, המכיל מעל ל-1000 שאלות המחולקות לכ-25 מבחנים. השאלות גם מחולקות לפי נושאים, כך שתוכלו לבחור במה לבחון את עצמכם במידה וסוג מסויים של שאלות דורש אנגלית ברמה גבוהה מדי. יש המון שאלות לוגיות הכוללות דיאגרמות ואיורים של צורות שונות. תבחנו באמת עד כמה אתם חכמים... [IMG]http://images.***.co.il/smilies2/smile.gif[/IMG]
    - הערה: אני לא אחראי לתוצאות. נא לא להתלונן, מי שהוציא ציון נמוך מדי לדעתו [IMG]http://images.***.co.il/smilies2/smile.gif[/IMG]
    פורמט PDF
    305 עמודים

הורדה

Learning C++ Tutorial - תוכנה במצגת פלאש אשר תלמד אתכם בצורה פשוטה וברורה כיצד לתכנת בשפת ++C. המצגת אינטרקטיבית, מחולקת לנושאים שונים, ומדריכה אתכם באמצעות תיאור באנגלית פשוטה ואף באמצעות הקראת הטקסט, וכן באמצעות איורים. לא נדרש כל ידע מוקדם, השיעורים מתחילים מאפס ידע.
    פורמט פלאש.

הורדה

BlackJack Secrets - חשבתם שמשחק הקלפים בלק-ג'ק (21) הוא משחק פשוט ונטו מזל? ידהים אתכם כמה יש ללמוד עליו. הספר הזה ילמד אתכם טקטיקות שונות במשחק, כיצד לקרוא את מצב השולחן, כיצד לחשב סיכויים, כיצד לספור קלפים על מנת להגדיל את סיכוייכם לקבל את מה שאתם צריכים ועוד דברים רבים. מקצועי ומעמיק.
    פורמט PDF
    212 עמודים

הורדה
    נערך לאחרונה על ידי tewriadria; 30-09-2009 בשעה 15:40.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:50.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,638 | הודעות: 8,174,225 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect