כל כמה זמן אתם קונים נרגילה חדשה ?
אני פעם בשנה (אני קונה נרגילות סוריות שמחזיקות הרבה זמן).
כל כמה זמן אתם קונים נרגילה חדשה ?
אני פעם בשנה (אני קונה נרגילות סוריות שמחזיקות הרבה זמן).
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
|
|
אם אני רואה משו במחיר טוב אז אני קונה .. אין לי תאריך קבוע..
חודשיים??? מוגזם... אחי עד שאתה כבר מתרגל לנרגילה חח אתה מחליף
לא יודע למה אבל יצא לי לקנות כל חודשיים במשך חצי השנה האחרונה.... חח נראלי בגלל שקניתי כל פעם נרגילה לא משו'... חחח
לא זמן קבוע
תלוי![]()
נערך לאחרונה על ידי שועל סגול; 30-09-2009 בשעה 18:47.
אוג' 11 , גבעתי , רתם .
אני קונה נרגילות סוריות ממש טובות שמחזיקות הרבה זמן מתי שהיא נשברת או משהו כזה אני קונה חדשה
עד מתי שהיא מגיעה למצב כמו הנרגילה הנוכחית שלי
תאמת זאת תהיה רק נרגילה שלישית אז אני לא יכול להגיד לך, אבל אני חושב שאני יחליף שיהיה כסף/יימאס הטעם
הכל שלי^^
אני לא חכם במיוחד, אל תתיחסו ברצינות להודעותיי, תודה
יימאס הטעם מזאת אומרת אתה שם בנרגילה שלך רק טעם אחד ?
אני לא קונה חח קניתי פעם אחת עם חבר כל אחד שם 40 שקל היה לנו באנגילה בת ז*נה ב80החזיקה חודשיים וחצי(עד שגנבו לנו אותה)אחרי יום חבר קנה עוד נרגילה(אתמול הוא שבר אותה חחח)ויש לי עוד נרגילה שאני הבאתי מחבר יציקת נירוסטה(לא מחליד וקל כמו נוצה לא קל לשבור יש מלא יתרונות אבל עוד דבר קטן שהיא מתעקמת מהר חח)יש ללה כד של 2 ליטר מיים רק כדי שיצא עשן סבבה כחל הכד בסביבות 2.2 ליטר
נערך לאחרונה על ידי liorxx; 01-10-2009 בשעה 00:07.
ליאור כמה שאתה צודק גם לי יש נירוסטה הכי טוב ! ובאנגילה 80 שקל? וואלו עשו לכם חוואה בפנים .
חח יש לי נרגילה כבר 6 שנים
לפני כמה ימים פתחתי ראש עם חברים בבית
אחד שהתחיל רק לעשן אמר לי "אם אתה לא מביא אותה לבצפר אני מזיין אותך" חח והוא מטר 30 ובמבה חחח ואני ג'מוס חחח בדריכה אני הורג אותו..
נרגילות של פעם היו הנרגילות
מי לעזאזל קונה פעם בשנה!?
חח גם אם הייתה לי האופציה לא הייתי מחליף
מחליפים רק אם הנרגילה מתה זתומרת מתה לגמרי שאי אפשר לעשן בה יותר.
6שנים נרגילה? מילא שים אותה ליופי אבל לעשן איתה 6 שנים זאת נקרא אחי נרגילה מתה הגיע הזמן להחליף D: