תאריץ יציאה, 6 לאוקטובר - 2009 מאוד מקווה שלא ידחה!
לפני כ 8 שנים, בקרוב 9 , ב 2001, היה את המשחק Operation Flashpoint הראשון!
ללא ספק, המשחק שלדעתי עשה די מהפכה גדולה! זה בין המשחקים הראשוניים שהיה אפשר להשתמש בכלי רכב במלחמה
בין המשחקים הראשונים הריליסטים או הראשון!
זה משחק פעולה / מלחמה בין צבא רוסיה וארצות הברית
Operation Flashpoint: Dragon Rising
המשחק השני מבית כבר בדרך!
המשחק יהיה ביפן בצפון המלחמה היא בין צבא של סין נגד הצבא של רוסיה
אבל? אנחנו נשחק כחייל אמריקאי , בעצם האמריקאים עדיין משתתפים במשחק למרות שזה סין בין רוסיה - החייל האמריקאי נשלח לעזור לרוסיה[יאי אסס] לכבוש את המקום שאנו נלחמים בוא, כן כמו פעם עם כל הכבישות בתנ"ך וכל זה חח רק מודרני .
המשחק הזה הוא משחק עם טקטיקות .
אנחנו נוכל לתת פקודת לחיילים שלנו וכו'
על האנשים שאנו נוכל לתת פקודות יהיה לכל אחד גם תפקיד, יש צלף, ומדיק - סורי אני לא זוכר איזה עוד יש אלו היחדים ...
במשחק, יהיה AI ברמה די גבוה
יהיה לחיילים שלנו אינטלגינציה די גבוה יחסית לשאר המשחקים[ במיוחד במשחקי COD]
הם יעזרו לנו די הרבה למרות שלא ניתן להם פקודות הם יפעלו גם כן בפני עצמם!
אפשר לשים לב לעוד כמה משחקי CODMASTERS שיש AI די טוב יחסית ..
אבל פה זה יהיה ממש טוב! לא לעמוד כמו טיפש כמו הבטוים האלה .
הפקודות במשחק ניתנות כך , אנחנו יהיה לנו מכשיר קשר מין רדיו כזה וככה תיהיה רשימה של פקודות וכו', כמו בCounter Strike רק מקשיבים לך! וכמובן ה AI לא לשכוח ^.^
המשחק, יהיה ריליסטי
מה שאומר, אפשר למות ביריה אחת בלבד!
כמובן שיש לכם מדיק/מרפא שיעזור אבל לא תמיד ובכל מקרא מה שאני אומר! משחק עם טקטיקות! אז בשביל לשחק טוב וכמובן להנות צריך טקטיקות, אבל העיקר ההנאה ^^
גם החיילים שאיתך כמובן שיכולים למות ולא יחזרו לחיים באותו זמן ככה שאתם יכולים להקלות למצב של לבד ותיהיו ברשות עצמכם בלבד!
במשחק יהיה בערך כ 70 נשקים! כמובן שכולם מציאותים ויהיה גם די הרבה כלי רכב, כ 60 אני חושב.. או 50 .
לשנקים תוכלו לשים עדו אפשריות כמו קוונת, ליזר, יורה רימונים, טילים, וכו'.
במשחק יהיה טנקים, גיפים,מסוקים ועוד .
תיזכרו פרט חשוב שאני אומר, המקום שאנו נללחם בוא, הוא מקום ענקי! לכן הכלי רכב, כן כן כמו ב FC2, TEST DRIVE עולם גדול!
הגענו לגראפיקה של המשחק, המנוע EGO - כמו שאנו מכירים את CODMASTERS כבר היא השתמשה עם מנוע זה במשחקים DIRT 1,2 וGRID .
מנוע ממש מעולה! יפה וכמובן עוד שיפורים.
הפרט האחרון, המולטי של המשחק
יהיה מצב של אחד נגד השני, קבוצות, כבישה וכו'
במולטי יהיה עד 32 שחקנים ..
מה שאני מקווה כמו שאני מכיר את CODMASTERS יהיה LAN, אני מאוד מקווה!
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=YofVL4UyEM0"]YouTube - Operation Flashpoint 2 - Cinematic Trailer (HD)[/ame]
קרדיט לי .

ציטוט ההודעה