קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] איזה פייר וול עדיף לדעתכם
    על ידי v_nimrod בפורום חומרה ומודינג
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 24-05-2008, 10:05
  2. שאלה| שדרוג מכשיר .. מה עדיף ?
    על ידי gura בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 20-11-2007, 17:16
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 31-10-2007, 20:18
  4. [שאלה]בעיות עם הNAVIDA CONTROL PANEL
    על ידי Asaf93 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 17-09-2006, 15:36
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

[שאלה + בעיות] זכרונות - מה עדיף?

ברירת מחדל [שאלה + בעיות] זכרונות - מה עדיף?

היי חברים
    שנים לא היתי פה --> צבא

יש לי שאלה

כרגע יש לי 2 מחשבים בבית,
    האחד הוא pentium 4 3.0GHZ, עם 1 GB זיכרון (2 * 512), לא דואל צ'אנל (הזכרונות לא תומכים)

השני הוא AMD ATHLON 64 3800+, 1 ג'יגה זיכון 2*512 כן דואל צ'אנל.

אני רוצה לקנות ל AMD זכרונות חדשים, 2 סטיקים של 1 ג'יגה דואל, כדי לשנות ל 2 ג'יגה ובו-זמנית לשפר גם את המחשב השני, ה pentium, ולהעביר לו את 2 הסטיקים של ה 512 דואל צ'אנל.

הדילמה היא כזו - בזכרונות במחשב הישן יותר (פנטיום) הדואל צ'אנל לא קיים בכל מקרה, כך שאם אני מוסיף לו עוד 2 סטיקים של המחשב החדש יותר, העניינים יהיו יותר טובים. עכשיו ההתלבטות היא, אם להשאיר את הזכרונות הישנים המחשב ולעשות 2 ג'יגה לא בדואל צ'אנל, או לשים רק 1 GB שיפעל ב DUAL CHANNEL..?

מהצד, יש לי גם בעיה מעצבנת לדעתי זה הספק כוח לא מספיק:
    אני מדבר רק על המחשב PENTIUM > הישן יותר:
    אם אני שם בו 2 סטיקים של זיכרון, לא משנה איזה, הם פועלים במהירות 400 MHZ. אם אני שם את כל ה 4, הוא שם לי אותם על 200 MHZ. רק אם אני משנה ב BIOS ידנית, אני יכול להגיע ל 333 MHZ...
    ברגע שאני מדליק את המחשב ומגדיר בכוח נ BIOS שהזכרונות ירוצו על 400, המחשב פשוט לא עולה הוא נדלק, לא משמיע את הצפצוף של ההתחלה, והמצב נשאר ככה.. סתם דולק רק עם חשמל.
    מה שמחזק את הטענה שלי, היא שהכרטיס מסך עשה בעבר בעיה דומה, שהיינו מדליקים את המחשב ופשוט הוא לא עלה. רק החשמל היה בו. (הכרטיס מסך הוא Radeon 9600XT VIO), ניסינו לשים בו 9200 XT וזה עבד כמו שצריך, המחשב עלה והכל. אבל, הבעיה הזו מזמן לא קרתה לי בגלל הכרטיס מסך (כרגע יש בו את ה 9600XT VIO).

והנה הבעיה השלישית (מחשב פנטיום):
    ברגע שאני מתקין דרייבר של AGP, או מתקין WINDOWS SP 2 ומעלה על המחשב, אז כשהווינדוז עולה הוא מראה פסים של צבעים על המסך, עוד במסך הטעינה של הווינדוז, ברגע שהוא מסיים הוא נתקע לכמה שניות ואז המחשב עושה RESET לעצמו. למישהו יש רעיון?
    (בעבר עשיתי OC לכרטיס מסך קצת יותר מדי והוא נכבה לי מטמפ' גבוהה מדי כנראה (אבל לא הגזמתי ב OC.. זה לא ששרפתי את המחשב, פשוט ק-צ-ת יותר מדי OC).. אולי זה קשור?)

תודה על העזרה ועל הסבלנות

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    לייקים
    38
    נקודות
    666
    משפט מחץ
    cherish your life.

הזמן עושה את שלו.
    סטיק של 1GB 400MHZ עולה יותר ממאה שקל.
    אתה בטוח שאתה רוצה לקנות?
    תישאר עם 2 סטיקים זה לא מביא בוסט ביצועים מטורף אז ככה שאתה לא ממש צריך את זה.
    למה להסתבך עם בלי דרייבר זה לא עשה בעיות אז תישאר ככה..

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

אוקיי עשית סלט רציני כאן.
    אני אפרק את הבעיה ואסביר את הפיתרון תוך כדי.
    במחשב הישן.
    ה DUAL לא עובד כי הזיכרונות הם משני סוגים שונים אני מנחש נכון? אתה רוצה להוסיף את הזיכרונות הישנים של ה AMD אליו זה נחמד אבל הבעיה היא שהזיכרונות של ה AMD לא תומכים ב 400 אלא ב 333 ולכן זה מוריד את המהירות הכוללת ל 200 ואם אתה תגדיר דרך הביוס המקסימום שאתה תשיג יהיה 333 ולא 400 כי הם לא מסוגלים לעשות OC לעצמם.
    מכאן שעדיף בכלל לא להוסיף אותם כי הם גורעים מהמהירות הכוללת והתוספת של כמות הזיכרון לביצועים היא מזערית.
    לגבי הספק כוח כמו שתיארת את העניין של הכרטיס מסך זה יכול להיות נכון שהספק שלך כנראה לא מספק את המתח הדרוש אבל לא מחייב יכול להיות שהבעיה היא בכלל בכרטיס.
    מה זה דרייבר של AGP? ממתי יש ל AGP דרייבר? אולי אתה מתכוון לדרייבר של כרטיס מסך? או שאולי לדרייבר של הצ'יפסט? בכל מקרה רצועות של צבעים מעידות על כרטיס מסך לקוי במיוחד בכרטיסי ATI ב NVIDIA זה מתבטא אחרת אז לדעתי פשוט תחליף כרטיס מסך וזה יעבוד כמו שצריך.

במחשב החדש.
    אתה בטוח שאתה צריך בכלל להוסיף זיכרון? שווה להשקיע בו? אם כן תשקיע אם אתה לא חושב שהוא שווה את ההשקעה אל תשקיע זה שיקול שלך נטו.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,392 | הודעות: 8,172,979 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect