שמעו חברה, בזמן האחרון אני בדילמה מאוד גדולה, קשה לי שמעו חברה...
אני שמרתי את הזרע לבטלה הרבה זמן זאת אומרת שלא עשיתי את זה בכוונה תחילה כבר כמעט שנה!
אבל חברה אני לא יכלתי להחזיק את עצמי יותר תבינו אותי חברה זה קשה לי, אני גר בסביבה חילונית מסורתית, כל החברים שלי עושים את זה, כל דבר שאתם רואים קשור לבחורות, כל דבר קטן מפתה אותכם, אי אפשר יותר, אני אמרתי לעצמי שאני לא יכול להחזיק בפנים יותר!
אז היום פשוט לא יכלתי יותר ועשיתי את זה בחדר שלי, אתם יודעים מה? אני מרגיש רע מאוד, רע מאוד שעשיתי את זה, אני פשוט שונא את עצמי!!
אבל בתוך תוכי אני יודע שאם לא הייתי עושה את זה זה היה מגיע לרמות אחרות, ואני לא מסוגל פשוט, עכשיו אחרי שעשיתי את זה, אני חושב שאני ישמור עוד פעם כמה שיותר, אבל חברה, עשיתי את זה פעם אחת, פעם אחת מתוך כבר אולי שנה שלמה, מה אתם אומרים? האם עשיתי מעשה רע? מה אני אמור לעשות?
בבקשה תעזרו לי חברה אני מרגיש מאוד רע!
הלוואי וזה לא היה קורה!!
אז ככה זה התחיל אצלי בצורה רעה מאוד...
עוד שהייתי קטן בן 12 כבר קרה משהו שחשבתי שהחיים שלי הרוסים! בהתחלה עוד לא ידעתי שזה כזה אסור לעשות את זה, אז פשוט עשיתי את זה, אחר כך שראיתי ושמעתי מה קורה כאשר עושים את זה, החיים שלי פשוט נהרסו אפשר להגיד, הייתי בדיכאון מוחלט, היו לי מחשבות מחרידות במוח, על סבל, על כאב, על כמה שאני מתחרט על מה שעשיתי, ועוד יותר גרוע שהאשמה הייתה על אבא שלי שזה בכלל עשה לי עוד יותר גרוע, אף אחד לא הבין למה אני מרגיש ככה, נהייתי אפילו חולה
לא יכלתי להפסיק לחשוב על מה שיקרה לי, כל פעם שרק ראיתי בחורה הזזתי את העיניים, או שפשוט סגרתי את החלון, כל פעם שהייתי קרוב אפילו לתחושת גמירה עברה לי במוח מחשבה מחרידה מאוד, ומאז, כבר כמעט שנה וחצי שאני מנסה לא לעשות את זה, מה שהיה לי זה רק קרי לילה וזה גם לא היה בכוונה!
אחרי כל כך הרבה זמן, עברו לי הרבה מחשבות בראש, האם אני אמור לעשות את זה? פעם אחת? פעם ב... כמעט שנה, לא יכלתי להחזיק יותר ופשוט עשיתי את זה, עכשיו אני מרגיש מאוד מאוד מאוד מאוד רע!!
אבל אתם יודעים מה? אם לא הייתי עושה את זה הייתי ממשיך לחשוב על דברים כאלה וזה לא היה נגמר לעולם, היה עדיף לי להפסיק את זה בזמן מאשר שזה ימשיך.
תחשבו? לא תוכלו להפתר ממשהו עד שתדעו מה הוא באמת נכון?
אלוהים אני מצטער באמת!
תשמרו את עצמכם חברה אל תעשו את הטעות שאני עשיתי! פשוט אל תעשו!!! תחשבו טוב טוב על ההשלכות של זה אחר כך!!
שאלה: התפללתי את התיקון הכללי באמת מכל הלב, ושכחתי שעכשיו חג סוכות, האם זה בסדר?!
כי אבא שלי למשל התפלל התיקון הכללי פעם בראש השנה!
בכל מקרה אני מקווה שתעודדו אותי ותתנו לי עצות וכו'
אני כל כך כועס על עצמי!!
אחד המנהלים פה אמר שאנחנו בני אדם ושלבני אדם תמיד יש נפילות, כמו שקרה לי.
האם אני יקבל סליחה אם אני פשוט לא יעשה את זה?

ציטוט ההודעה