1)-כומר ורבי ישבו ביחד באוטובוס הכומר רצה להוכיח שהוא יותר חכם אז הוא הציע לרבי: תקשיב בוא נעשה שאלון טריוויה על כסף אני שואל אותך שאלה ואם אתה לא יודע אז אתה מביא לי 100$ ואם אתה שואל שאלה ואני לא יודע אז אני מביא לך 100$
הרבי אומר לו: אין לי 100$
אז הכומר משיב:אז אם אתה לא יודע אתה מביא לי רק דולר אחד ואם אני לא יודע אני מביא לך 100$ הולך?
הרבי: טוב אני מתחיל...למה יש 5 רגליים מספר הראשים כפול מהרגליים ומספר הידיים כפול מהראשים?
הכומר:לא יודע קח 100$..מה זה באמת?
הרבי: לא יודע קח דולר
2)-יהודי ופולני נוסעים בייחד בסירה היהודי מביא 5 דגים עורף לקולם את הראש שם חלקים מהקרקרים ומחלק אותם בינו לבין הגוי הגוי שואל אותו:למה אתה מוריד את הראשים?
היהודי:כי הראשים מוסיפים לך שכל!
הגוי: אזד תמכור לי אחד
היהודי:אויי..זה נורא יקר עזוב
הגוי:כמה?
היהודי:100$
הגוי: 100$!??! בסדר אני אקנה 1 אבל אתה בטוח שזה עוזר?
היהודי: בטח!
הגוי:הנה קח (הגוי לקח את הראש שילם ואכל אותו)
היהודי: נו?..
הגוי יורק את הראש ואומר:איכס מה זה הגועל הזה? בדולר 1 אני קקונה דג שלם!! ב100 דולר קניתי ממך את הראש הדוחה הזה מה יצא לי מזה?!?!
היהודי: אתה רואה?? כבר התווסף לך שכל!
3)עורך דין עשיר הולך ברחוב ורואה איש זקן מנסה לדוג בשלולית העשיר מרחם עליו ומזמין אותו לארויה בבית קפה הקרוב העורך דין לא עומד בזה ושואל אותו בציניות:נו הצלחת לדוג כמה בשלולית ההיא?
הזקן אומר לו: כן אתה כבר ה4 שמזמין אותי לאכול חינם!
4) שני כורדים הולכים בגן ציבורי פתאום הם רואים כורדי אחד שיושב בתוך קיאק וחותר עם משוטים על הדשא.
הכורדי אומר לחבר שלו: תראה את הדפוק הזה חותר באמצע הדשא רק בגללו צוחקים הרבה על הכורדים.
עונה לו הכורדי השני: תאמין יש לו מזל אם היה לי בגד ים הייתי נכנס ודופק לו מכות!!
5)מה אומרת פולניה כשהיא מסתכלת במראה??
מגיע לו!
6) פיל וחולד הולכים ביער ונופלים לבור חשוך. כשהם מתעוררים הפיל מציע שכל אחד יגיד לשני איך הוא נראה כדי שהם ידעו מזה מי. החולד אומר לפיל אתה גדול ויש לך אף ארוך אז הפיל אומר או.קיי, אני פיל. הפיל אומר לחולד אתה קטן וחום אז החולד אומר או.קיי, אני תימני
7) מה שרים לסומלי בהלוויה?
"רק בגלל הרוח.."
איך הגיע הסומלי הראשון לירח?
הוא שיחק עם גומיה..
מזה ברקוד?
תמונת מחזור של סומלים..
ומזה המספר מתחת לברקוד?
כמות האנשים שבתמונה..
מעלית בשאר העולם: 8 אנשים, 540 ק"ג
מעלית בסומליה: 540 אנשים, 8 ק"ג
איך הסומלים עוברים מארץ לארץ?
בפקס
איך סומלים עוברים מעיר לעיר?
תלוי בכוון הרוח
8) שלושה גברים היו במסע רגלי ביער. פתאום הגיעו לנהר רחב וסוער. מאחר והיו צריכים לעבור לצד השני של הנהר, הגבר הראשון נשא תפילה "בורא עולם, אנא תן לי את הכוח לחצות את הנהר".
והנה, באחת – הבורא נתן לו זרועות גדולות מאד ורגליים חזקות, וכך הצליח לשחות לגדה השנייה תוך שעתיים, לא לפני שכמעט טבע פעמיים...
אחרי שראה את זה, הגבר השני התפלל כך "בורא עולם, תן לי את הכוח ואת הכלים לחצות את הנהר".
והנה, באחת – הבורא נתן לו סירת משוטים, זרועות ורגליים חזקות, וכך הצליח לחצות את הנהר תוך שעה, לא לפני שהסירה כמעט התהפכה פעם אחת.
הגבר השלישי נשא תפילה שונה " בורא עולם, תן לי את הכוח, את הכלים ואת השכל לחצות את הנהר".
ופווווף ! הבורא הפך אותו לאשה.
היא בדקה את המפה, הלכה 200 מטר במעלה הנהר וחצתה את הנהר על הגשר תוך 3 דקות...
9) ישראלי אחד נופל בהתרסקות מטוס לתוך אי של קניבלים הקניבלים תופסים אותו ורוצים לעשות ממנו קנו(סוג של סירה) הקניבלים אומרים לו משהו אחרון שתרצה לבקש לפני שאנחנו הורגים אותך? הישראלי:כן אני רוצה מזלג הם מביאים לו מזלג והוא מתחיל לדקור את עצמו ואומר" זובי תעשו ממני קנו!!"
10) שלושה גברים ואשה הולכים ביער עם הכלבי צייד שלהם כל אחד רוצה להוכיח שהכלב שלו יותר מוכשר הראשון אומר לכלב שלו רקסי שכחתי את הכדורים שלי! הוא נותן לכלב להריח את הרובה ותוך חצי שעה הוא חוזר עם הכדורים השני אומר מה ! זה כלום תראו את זה רינגו שכחתי את הרובה שלי הוא נותן לכלב להריח את הכדורים ותוך רבע שעה הוא חוזר עם הרובה
האחרון אומר לי יש הכול אבל תראו את זה האיש דוחף תיד שלו לתוך הכוס של אשתו ותוך 3 דקות הכלב חוזר עם הבצים של השכן!
מקווה שאהבתם ^_^

ציטוט ההודעה