קירדיט ל MepleBoi
זה מדריך שמיועד רק לי שאני יחנתי אותו ויש לי שגיאות כתיב סליחה
שלב זה רק למשאין מיפל סטורי V 62 עים אין תילחצו פה MegaUpload , FileFlyer
ו את ה Wamp Server קודם כל תורידו את הWampServer. תתקינו אותו פשוט תלחצו Next כל הזמן, יופיע לכם דף כזה לקראת הסוף עם 2 שורות למלא
פשוט גם תעזבו את זה כמו שזה ותלחצו Next.
יבנתם? יופי בסוף תסמנו Start WampServer Now ואז תלחצו Finish,
ואתם אמורים ליראות צורה של חצי עיגול! כמו בתמונה
תלחצו עליו ואז תלחצו Put Online תמונה:
עכשיו תחכו כמה זמן תלחצו עוד פעם ואז תבחרו Start All Services תמונה:
הסמל של הWampServer צריך להיות לבן בלי מנעול עים זה עים המנעול זה לא יעבוד!! גמרנו פה
תורידו את ה JAVA מיפה
jce6
jdk1.6.0_06
jre1.6.0_06
עכשיו תלכו ל C:\Program Files תיצרו תיקייה בשם JAVA ואכשיו לכחו לתיקייה של ה JAVA שאיחלפתם ופשוט תשימו את הקבצי JAVA שם.
זה אמור להראות כך בידיוק
אכשיו SQL
קודם תורידו MySQL GUI Tools וגם :MySQL Server(32Bit)5.0 תתקינו את זה MySQL Server
ואני יעבור איתכם שלב שלב!! לא לידאוג זה אמור להראות כך!
ואכשיו ה ריפאק תיבחרו אחד! רק אחד TalPack , ThePack v76 , Koopa Repack ו בכולם יש WZ בפנים לא לידאוג
תישמרו אותו איפה שאתם רוצים אני ממליץ התיקייה של מיפל או בשולחן עבודה עכשיו תכנסו ל MySQL Query Browser יופיע לכם חלון קטן כזה תמלאו אותו תמונה:
ואז שמילתם תילחצו אוקי אחרי שילחצתם אז פשוט תיפעילו ת פשוט תפעילו את ה Wamp Server
אחר כך תילחצו File ואז Open Script בידיוק לפי התמונה :
אחר כך יפתח חלון עים אין חלון לא עשית נכון
תחפשו שם תיקייה בשמה ThePack SQL לחצו עליה ככה בתמונה:
זה הSQL שאתם צריכים להריץ
לוחצים Open ואז למעלה בצד ימין תלחצו על הסמל הירוק עם הברק שכתוב עליו Execute תמונה:
זה הSQL שאתם צריכים להריץ קודם!! אתם בוחרים אותו , ולוחצים Open ואז למעלה בצד ימין תלחצו על סמל ירוק סימנתי לכם אותה כשאתם לוחצים על Execute תמונה:
למטה למטה למטה היה התענה תמונה:
ומחקים שיעלה אחד אחד אמרו שזה לא חובה אבל אני בכול זות עשיתי כדי שלא היה בעיות בשרת
ואכשיו האחמצי עים רציתם על no-ip זה לא פה!!! לא רציתי כי זות בעיה גדולה עים אחמצי לא
תשנו בקיקי את האי פי של ה אחמצי ואני כבר יסביר ב פרק הבאה
לערוך דברים לשרת!!!!
אני יעזור לכם
עכשיו תכנסו לתיקייה הריפאק שתמצאו תמצאו קבצים וזה הראה לכול אחד משהוא אחר לי זה ניראה ככה תמונה:
סמנתי לכם במרקר תפעילו רותם בחיד או אחד אחד זה לא משנה
DB.Props - תמחקו את הססמא (שאחרי Passד)
Channel.Props- תיראו שהיה: net.sf.odinms.world.host=localhost
Login.Props- תיראו שהיה: net.sf.odinms.world.host=localhost
תמונה:
זחרו התמונות לא שלי
תכנו ל לWorld.Props שבריפאק אתם תמאו את זה לא להתאקש ו אז תארכו את זה אתם יודעים איך כמובן שכן משלא יודע מה זהEXP DROP ... אז היה לו בעיה תמונה:
Click this bar to view the full image.
רואים את החלק המסומן שימו שם את הIP של השרת שלכם (אמצי) סמנתי לכם
כנסו ל dist שבריפאק כמובן יש שם קבצים נכון? כמובן אז יש קובץ אחד ששמו odinms אז תיקחו אותו למקומות הבאים
C:\Program Files\Java\JDK1.6.0_06\jre\lib\ext
C:\Program Files\Java\JRE1.6.0_06\lib\ext
C:\Program Files\Java\JRE6\lib\ext
אתם לא צריכים תמונה נכון? זה קל
אוקי עכשיו תנסו להפעיל את השרת תלחצו על הSTARTER.BAT עליו אתם לוחצים כל פעם שאתם רוצים להפעיל תשרת בתקייה של הריפאק וזה אמור לטעון קצת וזה להופיע תמונה: ו תעבירו את כול הקבצים ל שולחן עבודה ואז תפעילו יתקוונתי
יחנתם!! פתחתם!!!
הכנת לאצר לשרת!!
אם לא יוצא לכם localhost או סתם באלכם קיקי אז הדרך:
קודם כל תורידו את קבצי Kiki, שהם בעצם קבצים שקובעים לאן הלאנצ'ר של מייפל יתחבר MapleStory.exe שתמיד מותקן עם כל גרסאת מייפל, דרכו אתם נכנסים אחרי שערכת את ה KIKI
אחרי שהורדת וחילצתם בתקייה המייפל ולחצתם החלף לכל.
תכנסתפתח את Kiki עם כתבן ותראה תמונה:
איפה שמסומן באדום אחרי IPAdres) תשנו תאיפי ששם ה אחמצי שלכם וזהו, פשוט תלחצו על MapleStory.exe ( זה שדרכו בדרך כלל התחברתם למייפל הרגיל) וזה יכנס לשרת.
עכשיו כדאי שאחרים ישחקו, אתם צריכים להעלות את קבצי הKIKI שהורדתם, ערוכים עם ה IP שלכם
ואז אנשים אחרים יורידו וילחצו על MapleStory.exe ויתחברו לשרת וזה היה גדול!!! עים אתם רוצים עזרה מימני תגידו
ורק התמונות העתקו![]()

מה יש כבר לירשום בחתימה?