שלום....
אני אספר לכם מה שקרה לי היום...
היום הלכתי לצו ראשון.. עשיתי ראיון אישי הכל בסדר.. ובראיון ביקשתי לעשות את המבחנים בספרדית (אני עולה חדש, עליתי לפני 7 שנים לארץ מארגנטינה)... בריאיון אמרו לי ללכת לחלון שם ולדבר עם החיילת ששם.. הלכתי לחלון והחיילת אמרה לי שבראיון שמו לב שיש לי רמה של עברית מספיק טובה בשביל לעשות את המבחנים, אני התעשקתי ואמרתי להם שאני לא רוצה, שאני מעדיף לעשות בספרדית כי זו שפת אם שלי וככה אני אשיג תוצאות טובות יותר, ושאני בכיתת עולים שזה כיתת מיוחדת לעולים, ואם הייתי יכול לעשות כל דבר כמו ישראלי הייתי הולך לכיתה רגילה.... קיצר, לא התייחסו אליי...
עשיתי את המבחנים.. את הטקסטים שיש בהתחלה סיימתי בקושי לקרוא.. וכששאלתי פרושים של מילים שלא הבנתי לחיילת עד שהיא באה והסבירה לי עבר המון זמן במבחן.... בחלק של הצורות לא היתה לי בעיה... אבל גם בכל שאר השלבים של ההוראות לעשות מה שכתוב או לצרף מילה לזוג וכל הדברים האלה היו המון מילים שלא הבנתי ועוד פעם קרה שעד שהחיילת באה איבדתי המון זמן במבחן...
אחרי שסיימתי את המבחן החיילת שאלה אותי איך הרגשתי במבחן אמרתי לה שחרא.. שהיו המון דברים שלא הספקתי לעשות... והיא אמרה לי שאני יכול להגיש ערעור שיתנו לי לעשות בספרדית את המבחן....
מה אתם אומרים?? יש סיכוי שיתנו לי לעשות את המבחן שוב בספרדית???
מחכה לעזרה,
תודה
בריין

ציטוט ההודעה