עזרה| אני צריכה לקנות כרטיס רשת אלחוטי USB קליטה הכי טובה שייש למחשב
עזרה| אני צריכה לקנות כרטיס רשת אלחוטי USB קליטה הכי טובה שייש למחשב
|
|
יש הרבה
לכי על EDIMAX יש להם תהכי איכותיים
בברכה , אדי.
מעצב בקהילת אטרף.
הקדוש ברוך הוא אנחנו אוהבים אותך!
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תלוי גם במה הראוטר תומך, איזה מרחק, הייתי ממליץ לך עליו,
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4964
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
קליטה זה תקן לא קשור לחברה יצרנית יותר עניין באיזה תקן נתמכת הרשת ובאיזה תקן נמצא הכרטיס.
אם את רוצה מקסימום קליטה את צריכה את הרשת והכרטיס בתקן N
יום טוב.
המלצה שלי לאיכות טובה זה בד"כ 3COM כחברה יצרנית.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
בטעות נעלתי![]()
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
lemongrass
אני רוצה לתקן אותך בקטנה בקר לתקן n אין הבדל ממשי בינו לבין תקן g מבחינת טווחי קליטה ההבדל היותר המשמעותי הוא בקצב העברת הנתונים אשר יכול לספק עד 300kb מאשר התקן g שמסוגל בסה"כ ל54kb
סיגלית רוצה לרכוש כרטיס רשת usb בעל טווח קליטה ארוך אך זה לא תלוי רק בזה מה עם הרוטאר מה טווח השידור שלו ...
הרי היא יכולה לקנות כרטיס רשת usb של tenda ב50 שקל אבל להשקיע עוד 250 שקלים על רוטאר איכותי במקום שיתן לה קליטה מלאה בכל חלקי הבית לדוגמא linksys wrt54g/l/s
עם כרטיס הרשת הנוכחי שלה
כרטיסי הרשת של edimax או 3com הטובים מבניהם מבחינת טווחי קליטה יעלה לה לפחות 100-200 שקל
אז עדיף להשקיע על משהו לטווח ארוך שיהיה שווה את הכסף והאיכות
זה דעתי לפחות