שנים, שנשאלתי מה אני אומר על קיל ביל אמרתי שזה חרא של סרט, למרות שמעולם לא ראיתי אותו מההתחלה עד הסוף...
תמיד היסתכלו עלי במבט עוין ואף לא מעטים טענו בקולניות שאני לא מבין בסרטים.
תמיד ידעתי להגן על דעותי, בכך שאמרת שהשנאה שלי לסגנון של טרנטינו יותר גדולה מהשנאה שלי לערבים פלסטינים או לחרדים מ100 שערים ואולי בגלל זה אני לא אוהב את הסרט.
אבל לאחר שיחה בסוכות עם דודה שלי על סרטים טובים, עלה שוב הנושא על קיל ביל, לאור יציאת הסרט החדש של טרנטינו ממזרים חסרי כבוד (שאגב היה סרט לא רע, רק שוב הבימוי של טרנטינו הרס כל ניצוץ של יופי בעלילת הסיפור המשעשעת.)
ושוב נטען באוזני שאם אני חושב שקיל ביל זה סרט גרוע ועוד מבלי שראיתי אותו מתחילתו ועד סופו אז אני כנראה לא מבין בסרטים.
ואז נשבר לי הזין! אמרתי חאלס כוסאמק.. אני הולך להוריד (כמובן שלא חוקית טרנטינו לא יראה ממני שקל חתיכת ממזר חסר כבוד) את 2 החלקים של קיל ביל ולראות מההתחלה עד לסוף. לא חשוב כמה אני אסבול באמצע (ואוי כמה שאני סבלתי)
אני חיב להגיד.. זה הסרט הכי מפגר שראיתי מעודי, עלילה מטופשת, מוסר השכל מפגר. בימוי מחורבן, אפקטים תת רמה.. הדם משפריץ כמו ממטרות שמכניסים להם מים בלחץ שיכול להעיף מעבורת חלל לירח.
איזה סרט דפוק... שלא נדבר שהמשחק של אומה טורמן לא מדהים...
ובלי קשר בסצינה בה היא מנסה להזיז את הרגליים בטנדר.. מזה האצבעות במגעילות האלה?! גועל נפש.
בקיצור.. כל סרט זה שעתיים של סבל לא אנושי.
דעתי לא הישתנתה ואפילו לא הישתפרה.
הסרט הגרוע ביותר שראיתי בחיים שלי. יותר גרוע מסרטי ברוס לי, כי שם לפחות יש עלילה הגיונית ומובנת ולא גיבוב של שטויות שמגיעות בכמויות.
ולאלה שאומרים שאני אומר את זה רק בגלל שבאתי בגישה של זה חרא סרט.
אז שתדעו שבאמת ניסיתי.. באתי בגישה הכי טובה שאפשר. אמרתי לעצמי שזה סרט מעולה ורק כי לא ראיתי הכל אני חושב שהוא חרא..
אבל באמת, אי אפשר לשקר אפילו לטיפש שבטיפשים(אפילו לא אחרי שיוציאו לו חצי מוח).. הסרט הזה.. זאת בדיחה ואסור לקרוא לו קולנוע..
הוא מביש כל אדם נורמלי שטוען שהוא טוב.. כי הוא פשוט לא!

ציטוט ההודעה