היום אני חוזר מהבית ספר אני בודק את הדואר ואני רואה שקיבלתי חבילה מחול ולא יודע מי זה אין לי שום דודה מאמריקה
לא יודע פעם מילתי פרטים בכמה אגרלות באתרים אולי זכיתי מי יודע<?!
היום אני חוזר מהבית ספר אני בודק את הדואר ואני רואה שקיבלתי חבילה מחול ולא יודע מי זה אין לי שום דודה מאמריקה
לא יודע פעם מילתי פרטים בכמה אגרלות באתרים אולי זכיתי מי יודע<?!
|
|
נו מה זה????
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הרגתה אותי!
ומה יש שם?
".It always seems Impossible until it's done"
לא יודע אני צריך ללכת להביא אותה (אני קיבלתי פתק שקיבלתי חבילה)אני עכשיו הולך (אני יעדכן) (:
נערך לאחרונה על ידי 321AC; 19-10-2009 בשעה 16:22.
חחח טוב,
תעדכן D:
".It always seems Impossible until it's done"
נחכה