קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כמה שאלות בנוגע לאינטרנט רק מי שמבין בבקשה
    על ידי tal1991 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 31-01-2007, 19:51
  2. כמה שאלות בנוגע למתח
    על ידי Banana-Man בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 11-05-2006, 23:37
  3. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 04-05-2006, 16:30
  4. כמה שאלות בנוגע לאוסלטר.
    על ידי Asaf93 בפורום כדורסל
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 15-02-2006, 23:47
  5. כמה שאלות בנוגע ליחסי מין..(רק מי שכבר חווה שיכנס בבקשה)
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 30-10-2005, 07:58
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

כמה שאלות בנוגע לכוח וסיבולת וריצה. תודה לעונים

ברירת מחדל כמה שאלות בנוגע לכוח וסיבולת וריצה. תודה לעונים

בזמן האחרון כשאני עושה מרפקים ובטן נורא קשה לי לעשות, אני כאילו מרגיש כבד כזה מה שלא היה לפני חודש חודשיים. יכול להיות שזה בגלל הרבה ג'אנק פוד שאני אוכל? אני לא מצליח לחשוב על סיבה אחרת

דבר שני הוא, הרבה פעמים כשאני רץ או עושה כוח אני מרגיש שהעומס הוא בעיקר על השרירים בצד שמאל. למשל במרפקים יד שמאל מתאמצת יותר ובריצה רגל שמאל מתאמצת יותר. הבנתי שזה משהו שנקרא א-סימטריה..מה זה בדיוק והאם אפשר לגרום גם לשרירים בצד ימין לעבוד באופן שווה?

דבר אחרון, יוצא לי לעשות יותר כוח (בעיקר ידיים ובטן) מאשר ריצות. יכול להיות שעם הזמן הרמה שלי בריצות תרד?כי אני נעשה כבד יותר בגלל הכוח?

תודה לעונים
    קראו את חוקי החתימות.

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי Tomer_x8 צפיה בהודעה
    בזמן האחרון כשאני עושה מרפקים ובטן נורא קשה לי לעשות, אני כאילו מרגיש כבד כזה מה שלא היה לפני חודש חודשיים. יכול להיות שזה בגלל הרבה ג'אנק פוד שאני אוכל? אני לא מצליח לחשוב על סיבה אחרת

דבר שני הוא, הרבה פעמים כשאני רץ או עושה כוח אני מרגיש שהעומס הוא בעיקר על השרירים בצד שמאל. למשל במרפקים יד שמאל מתאמצת יותר ובריצה רגל שמאל מתאמצת יותר. הבנתי שזה משהו שנקרא א-סימטריה..מה זה בדיוק והאם אפשר לגרום גם לשרירים בצד ימין לעבוד באופן שווה?

דבר אחרון, יוצא לי לעשות יותר כוח (בעיקר ידיים ובטן) מאשר ריצות. יכול להיות שעם הזמן הרמה שלי בריצות תרד?כי אני נעשה כבד יותר בגלל הכוח?

תודה לעונים
    אני רק רוצה ליות בטוח..
    שאתה אומר כוח אתה מיתכוון לאימוני מסה?

לא..אני מתכוון לסיבולת..כפיפות מרפקים וכפיפות בטן
    קראו את חוקי החתימות.

משתמש משקיע האוואטר של HilelS
    לייקים
    2
    נקודות
    2,860
    משפט מחץ
    Dont drink water, Fish have sex in it .

סתכל המרפקים והבטן, אין סיבה שניהיו יותר קשים, תנסה להתמיד ותיראה שתוכל לעשות יותר לאט לאט.
    לנושא השני זה ברור שיש הפרשים בשרירים רק כדאי לשמור על איזון.
    לדוגמא עם תעשה 5 הרמות משקולות ביד שמאל, על מנת לשמור על האיזון מומלץ לעשות את אותן ה5 בימין.

איך לאזן את זה ? אני לא בדיוק יודע, אבל אם תתמיד זה לא יפריע אני מאמין וזה יתאזן פחות או יותר.

אם אתה עובד יותר על "כוח" כמו שאתה קורא לזה זה לוא דווקא מחליש אותך בריצה, ברור שאם לא תרוץ הרבה אתה תיהיה פחות בכושר של ריצה וסיבולת, אבל אם זה יהיה בהפרש קטן זה לא אמור להפריע.
    וד"א בריצה אתה מפעיל הרבה שרירים ובן השאר גם את שרירי הבטן,
    לכן אם תעשה כפיפות בטן זה יעזור לך לרוץ, וההגבלה של הריצה תבוא ממצוקות אחרות ופחות משרירי בטן כי אתה עובד עליהם הרבה.
    מקווה שהבנתי אותך נכון, אל תתפסו אותי פה על שום מילה אני מבין רק קצת בתחום, מקווה שלא הטעתי או משהו תקנו אם כן.

שלי =] ^^ !~!

ציטוט נכתב במקור על ידי Tomer_x8 צפיה בהודעה
    קודם כול זה הגויני מאוד..
    אתה עולה במסת שומן שלך יותר מהרגיל ככה שאתם עם אותה כמות של שריר זה צריך "ליסחוב" כמות גדולה יותר של שומן..

שמעתי על אי סמטריה אבל לא על מה שאתה מספר פה..
    מה שכן זה קורה בדרך כלל ביד שמאל שמתחילים להיתמןם קל לך להרים יותר מישקל ביד ימין מאשר בשמאל..
    הפיתרון תעובד על אותם מישקלים בשתיהם (אל תוותר ליד החלשה שלך אף פעם) וזה אמור להיתאזן..

תודה לעונים
    אתה מיבן שסיבולות זה לא מסה נכון?
    אם אתה עובד על סיבולת אתה לא תעלה יותר מידי במישקל ולהףך אתה תאמן את השריר להיתאמץ יותר ככה שצריך ליות לך קל יותר אפילו..
    וגם בקשר לרמה שלך בריצה זה לא רק שרירים אתה צריך גם ריאות טובות בשביל ליות מסוגל לרוץ הרבה ואת זה אצה יכול להשיג רק עם עבדוה קשה.

אם יש לך עוד שאלות תשאל.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,451 | הודעות: 8,173,038 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect