OperaUnite
גישה למחשב מכל מקום
גישה למחשב מכל מקום - OperaUnite
יישום חדש של אופרה - Unite, מאפשר גישה לקבצים שבמחשב האישי כשהוא פתוח, בכל מקום. אין צורך בלהעלות את הקבצים לרשת. בעצם כולם זורמים אל הרשת המשמשת כאמצעי אחסון שהוא נגיש מכל מקום. מסמכים שמורים בסקיי-דרייב או בגוגל דוקס ניתנים לגישה מכל מחשב וגם שמירת תמונות בפליקר.
לא לשכוח שצריך להעביר את התכנים שיצרתם ושמרתם לרשת: להעלות את התכנים אל אתר אחסון. מהלך זה לוקח הרבה זמן. ,Uniteהוא כלי חדש של אופרה וחלק של הדפדפן שלה מגרסה 10. בעזרת תוכנה זו אין צורך לעלות את הקבצים לרשת. לאחר הפעלת התוכנה, בתוך הדפדפן אפשר לבחור איזה תיקיות אפשר לשתף.
בתוכנה קטגוריות שונות: תמונות, נגן מוזיקה או אחסון אתר וגם קיים אזור,Fridge שמטרתו זה להשארת פתקים והודעות. אזור נוסף *- Lounge מיועד לצ'אטים עם חברים. קבצים אפשר לשתף עם גולשים אחרים אך כדי לנעול אותם משתמשים בסיסמה. כשהמחשב בבית מחובר לרשת ומפעילים את אופרה -*,Unite תוכלו להתחבר אליו מכל מחשב אחר ולנגן את המוזיקה שאתם אוהבים או לראות תמונות. אופרה Unite היא תוכנה קלה לשימוש המזהה אוטומטית את תיקיות שרוצים לשתף.
באופרה שומרים לכל משתמש כתובת אישית המאפשרת להתחבר לשירות Unite מכל מחשב. החיסרון שאין גיבוי של התכנים ברשת, וכאשר המחשב בבית סגור אין גישה לקבצים שלכם.
קרדיט לאתר אחר








ציטוט ההודעה