תהיו אובייקטיבים ותסבירו את עצמכם.
|
|
מכבי תל אביב - באיירן מינכן
היה משחק![]()
אבל הם הפסידו בסופו של דבר ואפילו לא הבקיעו איך זה המשחק הגדול ביותר בכל הזמנים?
חח "שום דבר"
נתחיל מזה שזה פעם ראשונה שאני שומע על הניצחון הזה על אייאקס ולא נראה לי שיש הרבה אנשים שיודעים עליו. ואני בטוח שבגומלין או במשחק הראשון הם פוצצו לכם תתחת
וגם חיפה עשתה 1-1 עם ליברפול שהיא לקחה את ליגת האלופות ו0-0 עם אספניול שהיא לקחה את גביע אופ"א, זה לא אומר כלום.
וחוץ מזה באותה תקופה 3-0 על מנצ'סטר יונייטד היה דבר שאפשר רק לחלום עליו בערך כמו לנצח את ברצלונה כיום
זא לא השאלה על גודל ההישג זה פשוט היה חסר תקדים.. אבל כמובן שבארץ במקום לפרגן ישר אומרים הרכב שלישי
אתם יודעים איזה שחקנים שיחקו שם בכלל?
פורלאן, אושי, גארי נוויל, פרדיננד, נוויל, סקולס וסולשיאר
לא מספיק לכם? אז דיויד בקהאם ובארטז לא שיחקו.. זה לא מקטין שום דבר מגודל ההישג
ועוד נקודה אני לא כל כך בקיא במסע שהיה להפועל באירופה שנה לפני כן אז אני פשוט לא יגיד על זה כלום כי אין לי מושג את מי הם עברו ולאן הם הגיעו
אוקי אני מסכים איתך שזה ניצחון יפה אבל לא היה לשחקנים טעם לשחק לדעתי אחרי שהם הבטיחו את העלייה, והם לא פוצצו אותנו יצאנו בכללי ב3-1 מכובד מאוד מול קבוצה שהגיעה לגמר ליגת האלופות באותה שנה. דרך אגב אם כבר צריך לבחור משחק גדול שלכם אני בוחר ב0-0 מול ולנסיה בחוץ כי היא הייתה קבוצה טובה מאוד נכון שניר היה תותח והציל אותכם אבל עצם התיקו מול ולנסיה זה יפה מאוד.