בלונדינית נכנסת לספריה, פונה אל הספרנית ואומרת בקול רם: "תביאי לי המבורגר וצ'יפס!".
הספרנית הנבוכה עונה: "סליחה גבירתי, פה זאת ספריה...". הבלונדינית: (לוחשת) "אה, סליחה, אפשר המבורגר וצ'יפס?"
================================================== =========
למה בדואים אוהבים להתחתן עם שמנות?
בחורף הן חמות ובקיץ יש צל
מורה אחד קנה ג'יפ 4X4. הוא הגיע איתו בבוקר לבית הספר, גאה בעצמו ומאושר ובסוף היום, כשחזר לג'יפ גילה שחרטו לו על הסימן 4X4 את הכיתוב: “16=”. הוא מאוד התרגז ונסע למוסך כדי שיעלימו את החריטה. המוסכניק מילא ומחק את החריטה ואז אמר למורה: “אולי כדי שתשים מדבקה שכתוב עליה "16=” כדי שמי שעשה את זה יראה שזה כבר כתוב ולא יהרוס לך את הג'יפ החדש". המורה הסכים וחזר הביתה. בסוף היום למחרת, כשהוא חזר לג'יפ שלו הוא ראה שלייד המדבקה החדשה חרט לו בגדול "V”.
בחור יושב במסעדה. מלצרית בלונדינית מגיעה אליו ושואלת אם הוא רוצה להזמין משהו, והבחור עונה שהוא רוצה כוס קולה. המלצרית מביאה לו את הכוס ובטעות שופכת עליו את הקולה.
הבחור אומר לה: "אוי לא! תביאי לי משהו לנגב, מהר!" אז המלצרית עונה: "מה תרצה לנגב? יש לנו חומוס, טחינה..."
שתי פולניות נפגשות ברחוב. אחת שואלת את השניה: "מאיפה את מגיעה עכשיו?".
השניה עונה: "הלכתי למספרה ואחרי זה הלכתי לקוסמטיקאית". הראשונה אומרת: "אני מבינה ששניהם היו סגורים"
אמריקאי, ערבי וישראלי טסים במטוס כשלפתע הם מגלים שהמטוס עומד להתרסק אם הוא לא יאבד משקל. האמריקאי לוקח שק מלא מטבעות ואומר: "יש לנו הרבה כאלה" וזורק אותו מהמטוס.
אחריו מוציא הערבי סט סכינים ואומר: "יש לנו הרבה כאלה" וזורק אותו מהמטוס. אחריו בא הישראלי, אומר "יש לנו הרבה כאלה" וזורק את הערבי
קשיש בבית אבות היה רגיל כל יום בין שלוש לארבע אחר הצהריים להתייחד עם זקנה אחת. הם היו מתמזמזים, הוא היה מנשק אותה והיא היתה ממששת אותו בכל מיני איזורים.
יום אחד הזקנה תפסה אותו מתמזמז עם אישה זקנה אחרת. היא באה אליו כועסת ושאלה אותו: “למה אתה איתה? מה כבר יש לה שאין לי??” אז הזקן ענה: “פרקינסון"
גרוזיני חוזר הביתה ואומר לאישתו: "נמאס לי כבר מהעיר הזאת, כולם פה שקרנים!". האישה שואלת: "למה אתה אומר דבר כזה?"
הגרוזיני עונה: "שאלתי איזה עשרה אנשים מה השעה, וכל אחד ענה לי תשובה אחרת!"