שלום!!!
אז ככה,יש לי בעיה במשחק סקובי דו http://www.kefpo.co.il/view/530/%D7%...%99%D7%9D.html (אני משחק במשחקי רשת כדי להעביר את הזמן)
ואני עשיתי את השלבים הבאים:
העלתי את סקובי דו לקופסאות שמתחת לעמוד עם המפתח.קשרתי את החבל שליד התותח (זה החבל של הקופסאות) אל התותח,ודחפתי את התותח אל המים והקופסאות עלו,וסקובי לקח את המפתח.אחרי זה אני עליתי במדרגות שלמלה מימין ולקחתי את הגרזן,וחתחתי את החבל שהיה קשור לתותח,וסקובי ירד עם הקופסאות והמפתח למטה.אחרי זה פתחתי את הדלתות שיש עליהן את המנהול (בערך מימין) ונכנסתי לחדר ששמה (זה נכנס לבד).ואז הם התחילו לדבר בינהם (שאגי וסקובי),ואז היה שמה פיראט שאמור להפחיד אותי (אותם),וכדי לעבור אותו היתי צריך להכנס לאחת הקופסאות הענקיות שיש שמה (איפה ששמים את המים יין ועוד),ואז עברתי את זה ונכנסתי למדרגות ממול (אסור לדרוך על העכברים כי אז שאגי וסקובי נבהלים).ושמה הם עוד הפעם דיברו בינהם,ואז הם פתחו איזשהו אורון שהיה שמה והם ראו שמה בלוני אוויר עם מסכת שחייה.ואז המשחק העביר אותם להתחלה איפה שהכל התחיל.ואז היה שמה פיראט שכל הזמן בדק אם יש מישהו על הספינה,והיה צריך להוריד אותו לתוך הכלא שנמצא באמצה ריצפת הספינה,אז עליתי במדרגות ולקחתי את החבל שקשור שמה,(החבל שיורד אל הסירה הקטנה שלמטה) וירדתי ועמדתי על הכלא (איפה שיש את "המפתח" לא יודע איך בדיוק קוראים לזה אבל אז אני קשרתי את החבל לשמה וסקובי ושאגי אתומתית הלכו אל מאחורי הקופסאות וחיקו לפיראט שיבוא ויעמוד על הכלא,וכשזה קרה,הם משכו בחבל וכשזה קרה המכסה נפתח והפיראט נפל פנימה.ואחרי זה יש עוד פיראט שיורד ובודק אם יש מישהו על הספינה ואותו אני כבר לא יודע איך לעבור.
בבקשה תעזרו לי צריך עזרה!!!!!!!!!!!

ציטוט ההודעה