שאלת השאלות מואחהחהחהחהחהח
לפי דעתי COD.
CRYSIS זה יותר מדיי מד"ב, דברים לא הגיוניים.
הסקר בכלל לא מניפולטיבי והוא לגמרי שווה.
|
|
COD
תביא נקודות חח
סתם
אבל לדעתי אין עדיין שום משחק מחשב שעולה על סדרת המשחקים של CALL OF DUTY...
CRYSIS
וואלה COD נחמד מאוד אבל אני ממש אהבתי את קריסיס.
אתה שוחד בנקודות?תביא קצת!
למה בCOD הדברים הגיוניים??
בכל זאת אני בוחר COD, דבר ראישון אתה משווה פה סידרה של משחקים נגד משחק אחד שזה לא הוגן.
דבר שני COD היא סידרה טובה פשוט את CRYSIS אתה עובד פעם פעמיים וזהו אין בו מה לעשות הוא לא ממש נרחב
COD 4 נגיד היה שם כמה מודים מעניינים כאשר אתה מסיים את המשחק יש לך MP מעניים (שזה כולל את כל הסדרה) ובכלל נשאר החשק להתקין אותו ולשחק שוב, גם בCRYSIS יש את החשק הזה אבל נראה לי שפחות.
דבר שלישי שקצת קשור לדבר הראישון שלי הוא זה שיוצא עכשיו COD חדש מקורי ומעניין לעומת זאת הCRYSIS הישן והחרוש.
אז לא נראה לי שזה כוחות מה שעשיתה!
נערך לאחרונה על ידי ๖ۣۜAnton; 01-11-2009 בשעה 22:58.
COD 5 :] אחלה משחק יותר טוב אפילו מ4 והמולטי שמה מעיף את המולטי של 4
עריכה:בטח תם יגיד שCrysis ...
נערך לאחרונה על ידי Eliran 123; 01-11-2009 בשעה 23:04.
המולטי של 5 באמת עדיף נראה לי אבל חרשתי עליו בטרוף בכמה תקופות אז עברתי ל-4 כי אף פעם לא שיחקתי
והסינגל של 4 מטורף ושל 5 אחד הגרועים
והנשקים בשניהם נחמדים
וקרייסיס רעיון נחמד ביצוע נחמד וזהו, לא משחק עם אדרנלין, עלילה לא מעניינת, לירות ברובוטים מעופפים עוד יותר לא מעניין. אני חיבבתי רק את החלקים באזורים עם הרבה צמחייה ויפנים או אסיאתים אחרים מה שזה לא יהיה...והרעיון של החליפה נחמד
נערך לאחרונה על ידי Eliran 123; 01-11-2009 בשעה 23:25.
Cod - CHOOSE ME AND YOU WILL GET POINTS
אני אפילו לא מתכוון להצביע לקרייסיס.. רוצים לשאול בפורום מחו"ל מה יותר טוב? לא כדאי לכם..
לא כוחות.
אנטון התגובה הראשונה שלך העלתה בי מחשבות מאוד סדיסטיות לגביך.. (פאקינג בולשיט מה מה פעם פעמיים לסיים תמשחק?! אין הרבה דברים לעשות?! -_- אני יכול לספור לך על יד אחת מה אפשר לעשות בCOD ולעשות לך 2 עמודים שלמים על מה אפשר לעשות בקרייסיס אז סתוםםםםםם רבאק