קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חוקים! נא לקרוא לפני שאתם פותחים משהו פה!
    על ידי israeliviper בפורום World Of Warcraft
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-09-2006, 15:48
  2. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 25-01-2006, 17:34
  3. האם אתם מתכננים את החתימה לפני שאתם מתחילים אותה?
    על ידי Maniac בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 02-01-2006, 03:12
  4. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 12-12-2005, 17:34
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

לפני שאתם כותבים עצה לדיון מסויים....

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ברירת מחדל לפני שאתם כותבים עצה לדיון מסויים....

לפני שאתם כותבים עצה לדיון מסויים....אחרי שאתם מסיימים לקרוא הכול תעצרו רגע,תחשבו מה דעתכם על מה שרשמו,איך אתם יכולים לעזור.

קודם כל תגבשו דעה,תחשבו מה לדעתכם צריך לעשות בשביל לפתור את הבעיה,ורק אחר כך תקראו את התגובות !

שמתי לב שאנשים קוראים דיון מסויים,קוראים את התגובות ואז כמעט כולם מגיבים אותה תגובה בלי לחשוב יותר מידי כי הרי זו הנורמה,למרות שבהרבה מקרים צריך להוציא את הראש מהקופסא ולחשוב קצת אחרת.

אז לסיכום,קודם לגבש דעה,ואחר כך לקרוא את התגובות של שאר המשתמשים,אתם תראו כמה הרמה של הפורום תעלה בעקבות שיפור כזה קטן

2. קישורים ממומנים

God defend me from my friends ; from my enemies I can defend myself
    שם פרטי
    גל
    לייקים
    3
    נקודות
    186

מסכים עם זה, אני תמיד מסתכל בתגובות אחרי זה, בד"כ בראשונות אם יש נגיד 2-3 עמודים.
    צבא עושים באהבה, או לא עושים בכלל.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Aviv.E צפיה בהודעה
    האם יש קונספירציה בפורום משוב שבו "אתם" [ מי שעונה שם הרוב ] החלטתם לענות את המשתמשים בכך שתעלו את הצפיות ולא תענו .. ?

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

מה יש צדיק אחד בסדום?! תודה באמת שאתה קורא את הראשונות... תגיד לי מה נראה לך איך בדיוק אתה יכול לתת תגובה הולמת וטובה בלי לקרוא את כל התגובות?! וכן אני לפעמים מבזבז כאן חצי שעה בלקרוא תגובות מפגרות במהלך 10 עמודים ויותר רק כדי להבין מה אמרו והאם יש לי מה להגיד בנושא או שכבר אמרו את מה שרציתי להגיד או לסכם דעה שפזורה על גבי כמה דפים בלי מיצוי אמיתי והבנה אמיתית בקיצור תשב תקרא תנסה להבין על מה מדובר ואיך ביכולתך לעזור ואז תגיב ואז גם התגובות שלך יהיו הרבה יותר איכותיות ומסייעות ולא רק גם זה דבר טוב לחיים לא להיות חמור קופץ בראש בלי לדעת על מה מדובר.

סנופקין אני מקווה שבאמת משהו יזוז כאן...
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

Ori
    אורח

*אחמ* *אחמ*

God defend me from my friends ; from my enemies I can defend myself
    שם פרטי
    גל
    לייקים
    3
    נקודות
    186

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    מה יש צדיק אחד בסדום?! תודה באמת שאתה קורא את הראשונות... תגיד לי מה נראה לך איך בדיוק אתה יכול לתת תגובה הולמת וטובה בלי לקרוא את כל התגובות?! וכן אני לפעמים מבזבז כאן חצי שעה בלקרוא תגובות מפגרות במהלך 10 עמודים ויותר רק כדי להבין מה אמרו והאם יש לי מה להגיד בנושא או שכבר אמרו את מה שרציתי להגיד או לסכם דעה שפזורה על גבי כמה דפים בלי מיצוי אמיתי והבנה אמיתית בקיצור תשב תקרא תנסה להבין על מה מדובר ואיך ביכולתך לעזור ואז תגיב ואז גם התגובות שלך יהיו הרבה יותר איכותיות ומסייעות ולא רק גם זה דבר טוב לחיים לא להיות חמור קופץ בראש בלי לדעת על מה מדובר.

סנופקין אני מקווה שבאמת משהו יזוז כאן...
    מה אתה יוצא עליי ככה?! אנלא חושב שקרה מצב שפירסמתי תגובה שלפניי היו אותן תגובות, אם קרה מצב שהגבתי דומה אז זה רק כדי לחדד ולהסביר יותר תגובה לפניי.
    ואולי לא הבנת אותי נכון, תגובות ראשונות התכוונתי גם אם יהיה מצב של 2-3 עמודים.
    צבא עושים באהבה, או לא עושים בכלל.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Aviv.E צפיה בהודעה
    האם יש קונספירציה בפורום משוב שבו "אתם" [ מי שעונה שם הרוב ] החלטתם לענות את המשתמשים בכך שתעלו את הצפיות ולא תענו .. ?

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

ואם יש 10 עמודים אז?! ולא יצאתי עלייך בקטע שאתה לא קורא, יצאתי בקטע של ה 2-3 עמודים כלומר זה היה נשמע כאילו אם יש יותר אז זה כבר לא רלוונטי למרות ששם זה הכי רלוונטי! זה אומר שהדיון התפתח ונאמרו הרבה דעות ויכול להיות מאוד שהוא כבר קיבל כיוון אחר לגמרי ממה שנאמר בתגובות הראשונות.
    ואורי לא הבנתי את הכיחכוח... זה נשמע כאילו אמרתי משהו לא בסדר או לחילופין שכחתי לציין משהו...
    אם תוכל להאיר את עיני אני אשמח.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:12.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,574 | הודעות: 8,174,161 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect