יש דרך לקרוא את הפרוטוקולים היוצאים מתוכנות לרשת?אני מתכוון לראות ממש את תעבורת המידע.
תודה לעוזרים!
יש דרך לקרוא את הפרוטוקולים היוצאים מתוכנות לרשת?אני מתכוון לראות ממש את תעבורת המידע.
תודה לעוזרים!
|
|
שלב ראשון – התקנת SNIFFER.
לא להיבהל!
כל מה שצריך לבצע הוא להיכנס לכאן http://www.wireshark.org/download.html, להוריד ולהתקין את התוכנה Wireshark.
מדובר בתוכנה קלה ופשוטה, המקליטה את כל התעבורה שרצה ברשת מול המחשב שלכם.
שלב שני – תפעול ה Sniffer.
לאחר התקנת התוכנה, הפעילו אותה
זה ייראה ככה
ליחצו על Capture ומשם ל Interfaces.
כעת תופיע חלונית עם כל מתאמי הרשת המותקנים.
בד"כ כרטיס הרשת הרלוונטי יתחיל להזיז מספרים ב Packets.
ליחצו על Start ותתחילו את ההורדה.
יתחילו לרוץ כל מיני שורות מוזרות כאלה, פנאן, זה טוב.
תקליטו חצי דקה, ואז תלחצו על Capture ומשם ל Stop
עכשיו הכל תלוי בך עם אתה יודע לקרוא תעבורת נתונים שיהיה בהצלחה
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
מה אתה רוצה לקרוא? איזה סוג של מידע כי צריך לסנן את התעבורה בהתאם לסוג המידע שאתה מחפש.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
תודה על העזרה... אני מחפש מידע שתוכנה שולחת ל"שרת האם" שלה (על מנת לגרום לשרת להגיב). אם תוכל לפרט איזה סוגי מידע קיימים שאני ידע להסביר.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
יש פאקטים של בקשות מסוגים שונים כמו DNS DHCP וכו'
יש פאקטים של מידע טקסט פשוט כמו מיילים וכדומה.
יש פאקטים של הצפנות תקשורת וכו'
יש פאקטי מידע של תוכנות שלא תמיד הם ברורים לפיענוח.
בקיצור אתה צריך לפרט מה אתה רוצה ואז אפשר לתת לך את העזרה כי כמות הפאקטים שיוצאת מהמחשב שלך לשרת היא יכולה להיות אלפים בדקה אז אתה חייב לדעת בדיוק איזה תוכנה אתה רוצה לסנן ומה אתה מחפש בדיוק כי אחרת אתה תשב לילותץ שלמים כדי למצוא את המידע המבוקש...
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
כן ראיתי את כול הכמות העצומה הזאת עכשיו מהתוכנה.
בעקרון התוכנה שאני רוצה לראות את המידע שנשלח ממנה זו תוכנה לשליחת SMS.
אני רוצה בעצם מאין לדלג על קריאת קוד המקור שלה ולראות ישירות את הפלט לרשת (או יותר נכון לשרת).
מ א ו ש ר
מה הבעיה התוכנה מתרגמת את זה למטה לטקסט קריאה ולא קוד מקור יש לה את האפשרות הזאת
עד כמה שזכור לי.
דבר נסף בבקשה לדאוג לכותרת תקנית בפעם הבאה.
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 06-11-2009 בשעה 14:07.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
קיבלתי לגבי הכותר ותודה על העזרה אני יצטרך זמן מה לעבוד על זה..![]()
אתה סה"כ צריך להסניף את התעבורה, מה שהתוכנה הזאת כנראה עושה היא לשלוח בקשת POST לאיזה שהוא שרת, ומשם נשלח ה-SMS שלך.