אחרי הרבה שמועות, הרבה שמועות והמון המון תמונות לא רשמיות.
הHTC LEO בעל מערכת ההפעלה האנדרואיד נחשף כHTC HD2 עם מערכת הפעלה WM 6.5!
בואו וקראו עוד בסיקור!
הקדמה
כשהתחלנו לשמוע על המכשיר HTC LEO שמענו על מכשיר אנדרואידי עם ממשק SENSE, מעבד חזק במיוחד וגם מסך גדול במיוחד.
אני חייב להגיד שכששמעתי את השמועות האלו ישר התלהבתי, כי אחרי שראיתי את הHTC MAGIC בפעולה פשוט היה קשה לי לשחרר מהמערכת ההפעלה האנדרואידית.
חשבתי לעצמי ''וואלה סחטיין, ראיתי איך הHTC MAGIC מהיר עם מעבד הרבה הרבה יותר חלש אז זה מענין לראות איך המכשיר הזה יהיה מהיר עם המעבד המטורף הזה''.
אחרי כחודש גיליתי שהציפה הכי גדולה שלי מהמכשיר הזו נעלה, הצייפיה הייתה המערכת הפעלה האנדרואידית והתחלפה במערכת הפעלה WM 6.5 שיש עליה שמועות כבר המון המון זמן.
עכשיו אחרי שחקרתי את המכשיר לעומק, אני מוכרח להגיד אני מרגיש פחות ופחות מאוכזב על כך ששמו את המערכת הפעלה הWM ולא את האנדרואידית, כדי להבין למה פחות התאכזבתי מהשינוי הזה, קראו את הסיקור.
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
אז בסופו של דבר לא קיבלנו HTC LEO אלא HTC HD2 שהוא בעצם ממשיכו של הHTC HD הראשון.
קיבלנו במכשיר מסך מטורף בגודל 4.3 אינצ' שהופך אותו קצת לטאבלט סלולרי מאשר למכשיר סלולר.
המסך הוא מסוג LCD-TFT רגיל אשר בדרך כלל לא עושה בעיות עם תצוגה בשמש ומצליח לספק תצוגה איכותית.
סוג המסך מגע הוא קפאסטיבי אשר מורכב מחיישנים אשר מסוגלים לקלוט זרמים חשמליים העוברים בגוף האדם, שיטה המאפשרת תגובה מהירה הרבה יותר ממסכי ה-Resistive. מסך מסוג זה לרוב אינו עובד עם סטילוס ועל כן לא מאפשר זיהוי כתב יד אך אפשר למצוא עטי סטיילוס אשר כן יתאימו למסך. כמו כן, מסכי Capacitive נחשבים עמידים יותר מאחיהם הרסיסטיביים.
במסך המכשיר יש 65K צבעים והמסך ברזולוציה ענקית של 480X800 אשר יגרום למסך להיות איכותי ביותר למרות כמות הצבעים הנמוכה שלו.
המכשיר אולי מצויד במסך 4.3 אינצ', אך שימו לב, עם חשבתם לעצמכם ''בטח בגלל המסך הענק גם הוא יהיה ענק ולא תהיה אפשרות בכלל להכניס אותו לכיס'' אז אתם טועים.
שימו לב להשוואת גדלים שנעשה באתר PHONEARENA עם כמה מכשירים עם מסכים גדולים אשר כולנו יודעים שנכנסים בקלות לכיס.
HTC HD2 > Apple iPhone 3GS > Nokia N900 > Samsung Omnia2
בהשוואה אפשר לראות שלמרות מסכו הענק הוא נראה קומקפטי לחלוטין.
המכשיר משתמש במערכת הפעלה WM 6.5 אשר עד החודש האחרון נשארה בערפל בלי הרבה מידע.
מסתבר שהמערכת קיבלה שידרוג רציני גם בחומרה וגם במהירות וכאשר המכשיר מערבב בין הממשק SENSE UI ובין הTOUCHFLO 3D אתה מקבל חווית משתמש אשר לא נראתה בעבר.
כמובן שכדי להוסיף עוד לחווית המשתמש הוסיפו את יכולת המולטי טאצ'.
מה שגורם למערכת לטוס כל כך מהר היא החומרה הסופר חזקה של המכשיר.
למכשיר יש מעבד חזק במיוחד מסוג Qualcomm Snapdragon QSD2850 עם כוח של 1GHz.
למכשיר יש זיכרון RAM מטורף של 488 מגה בייט! וגם כמות ROM מטורפת 512 מגה בייט!
תוכלו לראות הדגמה למהירות המכשיר ולממשקו המדהים!
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
מה שהצחיק אותי זה שHTC החליטו שהם שמים יותר זיכרון RAM מאשר זיכרון פנימי רגיל, אולי לא בהרבה אבל הבדל של שלושים ושלוש מגה בייט לטובת הRAM, למי שלא הבין זה אומר 455 מגה בייט זיכרון פנימי.
למכשיר יהיה אפשר להכניס כרטיס זיכרון MICRO SD שעוד לא פירסמו רשמית כמה הוא יתמוך, אך עם חומרה חזקה כל כך זה לא יהיה מפתיע עם יהיה אפשרי להכניס כרטיס של 32GB.
למכשיר יש מצלמת 5MP עם אוטופוקס ואפילו פלאש LED שזאת סוג של התקדמות אצל חברת HTC.
למרות שאני לא מאמין שהמצלמה הזאת תהיה אחת המצלמות הטובות בטווח ה5MP, אני בטוח שHTC הצליחו לייצר אחלה מצלמה שתספק את הקהל אשר משתמש קצת פחות במצלמה.
למכשיר יש רמקול בגב המכשיר בדיוק ליד המצלמה, אנחנו כנראה לא נקבל פה רמקול עוצמתי או איכותי יותר מדי אך לפחות לא שמו את הרמקול באפרכסת.
למכשיר יש גם חיבור שגרתי של 3.5 מ''מ לאוזניות סטנדרטיות, כך שגם עם אתה לא מרוצה מהאוזניות שקיבלת בערכה תוכל להחליף אותם לאוזניות איכותיות ביותר גם בלי מתאם אשר יסרבל את העניין.
בגלל שהמכשיר משתמש במערכת הפעלה WM 6.5 הוא יקבל המון המון תמיכה בפורמטים מעולים כמו AVI ועוד.
תהיה גם תשלובת בין פייסבוק לטוויטר אשר תאפשר לכם גלישה מעולה בשני האתרים.
וכמובן גם תהיה אפשרות לערוך קבצי טקסט כמו WORD ושאר הירקות.
אז עכשיו כשמסתכלים על מכשיר עם חומרה כל כך חזקה וכל כך חדשנית בטוח עולה מחשבה של ''בטח הוא ממש ממש כבד ועבה'' אז אנחנו טועים.
למעשה המכשיר הזה יותר דק מאשר האייפון! הוא רק 11MM
שימו לב להשוואת עובי הבאה!
![]()
HTC HD2 > Apple iPhone 3GS > Nokia N900 > Samsung Omnia2
אבל לצערנו המכשיר הוא כן קצת כבד ומשקלו הוא 157 גרם, לא מטורף אך גם לא קל.
הכול תלוי באיך איזנו את המשקל על המכשיר, אם זה יהיה בצורה מעולה שתאזן אותו בצורה שווה או בצורה לא מאוזנת שתגרום לו להרגיש כבד.
למכשיר הוסיפו סוללה בחוזק של 1230MAH שתספיק לו להמון המון שעות למרות המסך הענקי שלו.
הסוללה תספיק לכ490 שעות המתנה ברשת דור שני, לכ390 שעות המתנה ברשת דור שלישי,
הסוללה תספיק לכ6 שעות ו20 דקות דיבור ברשת דור שני , לכ5 שעות ו40 דקות דיבור ברשת דור שלישי
והמכשיר יספק גם 12 שעות של האזנה למוסיקה.
דעה אישית על המכשיר:
מכשיר פשוט מדהים, בכל התכונות שלו.
כמעט ואין לו מגרעות.
אנשים יסלדו ממנו אולי בגלל הגודל שלו (למרות שהוא לא כזה גדול) ובגלל זה שהוא משתמש במערכת הפעלה WM הידועה לשמצה עקב המערכות של העבר.
המכשיר יותר מתאים להקהל אשר מחפש ALL-IN-ONE עיסקי יותר למרות שגם בתחום המולטימדיה הוא עושה עבודה מעולה אך לא ברמה מאוד מאוד גבוה.
המלצה שלי? אם יש לכם את הכסף, תקנו!
*קרדיט לפורום אחר.

.
ספוילר:
ציטוט ההודעה