ש: מה זה FAQ
ת: תשובות לשאלות נפוצות
ש: מה זה COD
ת: cod - call of duty זה בעצם סידרת משחקים על מלחמת העולם השנייה , רק שהמשחק הרבעי בסידרה יצא על המלחמה המודרנית
משחק מלא אשקן , המולטי גדול וכיפי . מומלץ מאוד.
ש: נשמע מגניב , מאיפה אני מוריד את המשחק ?
ת : אתה לא , אסור להוריד את המשחק כי זה לא חוקי , ונחשב בווארז , ווארז אסור בפורום .
ניתן לרכוש את המשחק מהלינק למאלה.
ש: כמה עולה המשחק לעכשיו
ת : 200 שח פחות או יותר
ש : לגיימר יש שרת , מגניב איך אני מתחבר ?
ת : לרשום את הפקודה הבאה בקונסול :
Connect 212.150.164.162:1337
ש: מגניב אבל יש סיסמה ואני יודע אותה , איך אני מתחבר עם סיסמה :
ת: Connect 212.150.164.162:1337 ; password 0000
ש : שיט שונא שרתים אירופאים , מה עם קצת שרתים ישראלים .
ת : http://www.game-monitor.com/search.p...d4&location=IL
ש: אני מקבל את השגיאה הזאתunkBuster permanent ban issued on this Game Server for Player 'xxx'...GLOBAL PunkBuster GUID BAN *****
ת: יש לעדכן את ה PunkBuster שלכם ע"י התוכנה pbsetup (לרוב קורה לאנשים שהמשחק שלהם פ-ר-ו-ץ).
ש:אני מקבל את השגיאה הזאת : *** PunkBuster kicked player '***' (for 0minutes)... This PB Server Requires (A1394 C2.032) - Error loading pbag
ת: לרוב השחקנים מתבלבלים עם זה הגירסא או ה PunkBuster, תשובה חלקה, יש לעדכן את ה PunkBuster ידנית בלבד. אין שום קשר לגירסאת המשחק. יש מצבים שעושים Update אוטומטי ל PunkBuster ולכן הוא שוכח את החלק. יש לבצע זאת ידנית.
ש: אני מקבל את השגיאה הזאת : *** PunkBuster kicked player '***' 9for 0 minutes) .. PB INIT FAILURE
ת:במילה אחת, להתקין מחדש את ה Windows, כנראה ואין סיבה לכך שה Windows לאמוכן לקבל התקנה של PunkBuster A/B ורק התקנה מחדש תעזור. או במקרה של מזלהתקנה חוזרת של המשחק, אם זה לא עובד אין ברירה ולפרמט.
ש:אני מקבל את השגיאה הזאת : *** PunkBuster kicked player '***' (for 0minutes) ... RESRICTION: Service Communiction Failure : PnkBstrB.exeinitialization faild
ת: פה בכלל אין ספק, התקנה מחדש של ה Windows והכול יפתר לכם. לי זה קרה התקנתי מחדש וזה סודר.
ש: קיבלתי Disconnect סתם כך, אין סיבה. עזרה !!!
ת: זאת שאלה שהרבה נתקעים, יש לבדוק כמה וכמה דברים :
1. האם ה Firewall מודלק, אם כן לבדוק אם הוא חוסם את PnkBstrB/A.exe ( / = או)
2. לבדוק ב Services עם PnkBstrB/A.exe רצים (Services נמצאים שלוחצים ctrl+alt+del)
ש: מאיפה אני מוריד צ'יטים ? האם בכלל אפשר להשתמש בצ'יטים (במידה ויש לי) ?
ת: צ'יטים הם אסורים בשרתים, אם תתפסו ע"י PunkBuster תצפו לזה שתקבלו השהיה גלובלית מכל השרתים.
ש: איך אני משיג נשקים אחרים במשחק ? (לדוגמא : ברטה, M4 וכו')
ת: את הנשקים משיגים לפי רמות.
ש: איך אני עולה רמות במשחק ?
ת:לעלות רמות זה דבר פשוט, אתם צריכים לצבור "נקודות נסיון" (XP), כל רמה ישלה "רמת נסיון" משלה. אם תשלימו משימות שיש המשחק ככה תעלו יותר מהר רמות(כמובן שגם אם תהרגו הרבה).
לרוב ה "נקודות נסיון" שלכם משתנות לפי סוגהמשחק, למשל ב S&D (Search and Destroy) Game אתם מקבלים 50 "נקודותנסיון" על כל הריגה (בתפריט זה יראה לכם 5 אבל אתם מקבלים 50).
ב Team DeathMatch אתם מקבלים 10 "נקודות ניסון" על כל הריגה, בקשר למשחקים האחרים על כל הריגה 5 "נקודות נסיון ".

unkBuster permanent ban issued on this Game Server for Player 'xxx'...GLOBAL PunkBuster GUID BAN *****
ציטוט ההודעה