לא הבנתי בשביל מה הדבר הזה!
זה סתם מטמטם זה מחזיר נק' לפורום בישביל מה וזה מעצבן!
אני בעד שיורידו את זה,זה לא מועיל בשום דבר
לא הבנתי בשביל מה הדבר הזה!
זה סתם מטמטם זה מחזיר נק' לפורום בישביל מה וזה מעצבן!
אני בעד שיורידו את זה,זה לא מועיל בשום דבר
|
|
אל תנעל בוא נעשה אולי סקר מי בעד העמלה ומי לא בעד זה מפריע לכולם!ותאמין לי שגם לך!אם שולחים לך נגיד 2000 נק' אתה מפסיד איזה 200 נק' אני אומר בוא נעשה סקר מי בעד ומי לא בעד
הסקר לא ישנה כלום , ככה ההנהלה החליטה וככה זה ישאר עד שנחליט אחרת.
אז לוקחים לך 7% עמלה..
גם בחיים האמיתיים לוחקים לך מס על כל מוצר שאתה קונה בחנות (15.5%!!) אני לא רואה אותך מתלונן על זה..
יש סיבה להוספת מס, אם לא היה מס הייתה נוצרת אינפלצייה (חפש בגוגל אנערף) ואז לנקודות יהיה ערך שיהיה קרוב לאפס ואף אחד לא רוצה את זה בגלל שנניח עכשיו כמות הנקודות שנמצאות בשליטת המשתמים היא 4 מיליון תוסיף לזה אתגרים בשבקצב ממוצע מחלקים 50 נקודות פעם לשבועיים (מנקודות הפורום) המספר הזה גדל בצורה מלחיצה ואז יווצר מצב שמשהו שלפני חודש היה שווה 300 נקודות יהיה שווה 700 היום בגלל שליותר אנשים יש יותר נקודות אז אפשר להעלות מחירים אז למי שיש נקודות זה לא יפריע אבל מה עם השכבות החלשות אלו שאין להם נקודות אלה שלפני חודש יכלו לקנות ב 300 אבל עכשיו 700 זה פשוט יותר מידיי מה הם יוותרו?
אז לא כאן נכנס העסק של המס זה שומר על קו ציפה של נקודות ושומר על איזון בשוק וככה בפעם הבאה שתרצה לקנות הזמנה לאיזה אתר או משהו אנע ערף אתה לא תחרד לגלות שרוצים עליו 4 מיליון
אם יש לך עוד שאלות אל תהסס לשאול
נערך לאחרונה על ידי Ori; 09-11-2009 בשעה 18:06.