שלום תקשיבו אני ממש צריך את המשתמש zהזה עכשיו יש לי אינטרנט בלי רשת מחשב אחד ונגיד אני פותח אימיילים וכל פעם מנתק תאינטרנט ומחבר(האייפי משתה) ונרשם ככה כל פעם עם מייל אחד ומנתק תאינטרנט כל פעם ככה עכשיו השאלה שלי זה מסוכן יתפסו אותי??...
שלום תקשיבו אני ממש צריך את המשתמש zהזה עכשיו יש לי אינטרנט בלי רשת מחשב אחד ונגיד אני פותח אימיילים וכל פעם מנתק תאינטרנט ומחבר(האייפי משתה) ונרשם ככה כל פעם עם מייל אחד ומנתק תאינטרנט כל פעם ככה עכשיו השאלה שלי זה מסוכן יתפסו אותי??...
נערך לאחרונה על ידי Halk; 09-11-2009 בשעה 19:17.
|
|
יתפסו אותך , אני לא מבין למה לעשות את זה אחי האתר הזה נותן לך אפשרות בחירה של כל מתנה מהמבחר שרק תרצה בחינם , בלי עבודה בלי כלום רק לוקח זמן וסבלנות , למה ישר לרדת לרמה הכי נמוכה שיכולה להיות .
עשיתי ניסוי עם חבר בסופו של דבר המשתמש קיבל מייל שהתעלמנו ממנו ובדקנו מה קורה , מזל שלא עשינו את זה במחשב שלנו כי הגישה לאתר נחסמה גם אחרי שינוי אי פי של הנטוורק וגם מחיקת עוגיות אז אני מציע לכל אלה שמשיגים נקודות בדרך לא חוקית להתוואדות להם יש לכם זמן עד ה 13 לחודש ואולי לא יתפסו אותך עכשיו אבל פעם הבאה יתפסו אותכם אל תשחקו בגורל .
מחלק הזמנות ללוקרז , מי שנחמד ייתן לי גם כמה נקודות
לוקרז הוא אתר אמין , קיבלתי משם כבר דיסק און קיי של מכונית ! אני עכשיו חוסך ל XBOX 360 !!
ערכתי לך כבר כמה פעמים + הורדת גישה לשבוע